Son zamanlarda Top 250'den film izleme kapsamıyla listeme aldığım bir filmdi. Gayet iyi buldum. İlk kısım çocuklar üzerine yoğunlaşmıştı oralarda biraz sıkıldım ama ırkçılıkla ilgili kısımlar ve dava ve sonrası çok iyiydi. Klasik ırkçılık temalı filmlerden de değildi o da filmin bir artısı.
Oyunculuklar çok iyi. Gregory Peck Atticus karakterine müthiş bir karizma katmış ayrıca çocuk oyuncular da iyiydi. Özellikle kız çocuk. Robert Duvall'ın rolü kısaydı ayrıca filmde tek bir kelime bile etmedi sanırım ama çok iyi oynamış.
Bazı sahneleriyle güldürdü, bazen duygulandırdı ve çok gerildiğim anlar da oldu.
Yer yer sıksa da özellikle 2. yarısıyla iyi bir film.
8/10
Oyunculuklar çok iyi. Gregory Peck Atticus karakterine müthiş bir karizma katmış ayrıca çocuk oyuncular da iyiydi. Özellikle kız çocuk. Robert Duvall'ın rolü kısaydı ayrıca filmde tek bir kelime bile etmedi sanırım ama çok iyi oynamış.
Bazı sahneleriyle güldürdü, bazen duygulandırdı ve çok gerildiğim anlar da oldu.
Çocukların eve girdiği sahne ve en sonda ırkçı adamın çocuklara saldırdığı sahnede çok gerildim.
Yer yer sıksa da özellikle 2. yarısıyla iyi bir film.
8/10