Spoi vermedim izlenir izlenmez ona değindim yormumu okuda ona cevapla@Çiğdem- Bu gece işlerimin yoğunluğundan izleyemedim yarın ilk 2 bölümü izleyeceğim.Nasıl izlenebilir mi sence.
Benim süper kahraman dizileriyle pek aram yok ya.1.Bölüm öncelikle CW Sevmeyenler afişten dolayı CW dizileri gibi bakmıyayım diyebilir ama Netfix yine çok ciddi yapmış diziyi yanı Deredevil vsyle havasında
Batmanın yardımcısı Robin başrolde birazda onun hikayesine bakalım ilk bölüm onun azda olsa savası iyiydi sonra kızıl kadın vlla bu kızıl kadınlar hep senin X Manda kı kızıl kadının güçlerinden kullanıyor @Harunnn60 : F Yenilmezler şimdide bu
Mesala kurt adam alıskınız ama bu dizide kaplan adamda var
@Forumdash @turkuazz @Harunnn60 İzleyecez zaten ama @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere @xemrexxx @dreamy @mrt-06 @cookies @DarkLegenD sizinde seveceğinize inanıyorum izleyen kazanır
Afiş beni de korkuttu ama beğenmişsen , Sanırım bu diziyi Netflix yapmadı sadece uluslar arası yayınlama işini aldı. Yapımcısı başka ama kalite getirmiştir netflix eminim1.Bölüm öncelikle CW Sevmeyenler afişten dolayı CW dizileri gibi bakmıyayım diyebilir ama Netfix yine çok ciddi yapmış diziyi yanı Deredevil vsyle havasında
Batmanın yardımcısı Robin başrolde birazda onun hikayesine bakalım ilk bölüm onun azda olsa savası iyiydi sonra kızıl kadın vlla bu kızıl kadınlar hep senin X Manda kı kızıl kadının güçlerinden kullanıyor @Harunnn60 : F Yenilmezler şimdide bu
@Forumdash @turkuazz @Harunnn60 İzleyecez zaten ama @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere @xemrexxx @dreamy @mrt-06 @cookies @DarkLegenD sizinde seveceğinize inanıyorum izleyen kazanır
Batman havasında karanlık bir dizi bismillah de başlaBenim süper kahraman dizileriyle pek aram yok ya.
Orjinal dizisi işteAfiş beni de korkuttu ama beğenmişsen , Sanırım bu diziyi Netflix yapmadı sadece uluslar arası yayınlama işini aldı. Yapımcısı başka ama kalite getirmiştir netflix eminim
Batman ve DC evrenine uzağım. Supermanın filmlerini ve batmanın dizilerini izledimHenüz bir DC dizisi hiç izlemedimBu ilk olucak sanırım
11 Bölüm olması çok iyi olmuşOrjinal dizisi işteVe Deredevil havasında yanı DC dizileri gibi değil bu Marvel dizileri gibi oyüzden seviceksin karanlık bir dizi havasında deredevil tarzında öyle düşün
Benim uzmanlık alanım ben bırakmam11 Bölüm olması çok iyi olmuşİnş bunu da yarıda bırakmazsın
Benim X-Mende ki kızıl saçlı kadınım zaten ilk yaratılan kadınlardan birisi 1964'de yaratılmış bu yenilmezlerde ki kadınlar sonra diğer kızıllar hep bu kadından ilham alınarak yapılmışBenim uzmanlık alanım ben bırakmamTam bir Neftx dizisi olmuş sen özellikle seviceksin Robini oynayan çok yakışmış ama kızıl saçlıyı yine kıskanırsın senin x mendeki kadından çok türemiş dizilere
Yenilmezlere yorumunu geçte pazarda iç savası izleyelimBenim X-Mende ki kızıl saçlı kadınım zaten ilk yaratılan kadınlardan birisi 1964'de yaratılmış bu yenilmezlerde ki kadınlar sonra diğer kızıllar hep bu kadından ilham alınarak yapılmış
İzlicem dedim de izleyemedim pcdeki işlerimi halletmekle ugraşiyorum1.Bölüm öncelikle CW Sevmeyenler afişten dolayı CW dizileri gibi bakmıyayım diyebilir ama Netfix yine çok ciddi yapmış diziyi yanı Deredevil vsyle havasında
Dark’a başladım @Harunnn60 ile önermiştiniz şu an onu izliyorumBatman havasında karanlık bir dizi bismillah de başla
Dark'a kötü diyen Çukur'da çatapat oynuyordur Selim tarzıKötü yola düşüyorsun .ss
ay ne diyorsun Faruk beyDark'a kötü diyen Çukur'da çatapat oynuyordur Selim tarzı
Anlamak, davul-zurna-sazay ne diyorsun Faruk bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?