NBC This Is Us 3. Sezon Yorumları

Niye ertelendi anlamadım Çarşamba AB bomboş başlasın bir an önce.

Bir hafta aradan sonra sonunda başladım üçüncü sezona.

3x1

İkinci sezonu bitirmemin üzerinden sadece bir hafta geçmesine rağmen çok özlemişim. Güzel bir açılış olmuş. Tekrar söylüyorum umarım gelecek yılları anlatan sahnelere daha fazla yer verirler ki bu isteğim bölümü izledikten sonra daha da arttı.

Jack ve Rebecca aşkının ilk zamanlarını göstermelerini istiyordum zaten bir de Miguel & Rebecca bölümü de çekseler keşke.

Beth bu bölüm çok tatlıydı ben Zoe'yi koruyacak zannederken Kevin'ı korudu.
Kevin o yaşında kaç kız değiştirdi umarım bunda karar kılar artık.

Gelecekte Tess ve Randall'ın kimi ziyaret ettiğini çok merak ediyorum. Kate gibi ama bakalım...

3. sezonun yayınlanan bölümleri hakkında toplu bir yorum yapmak istedim. Anca nasip oldu.

3. sezon ilk yarısı

Dizi bu sezon sanki başka bir evreye geçti? Özellikle işin içine gizem girince ilk iki sezonundan farklı bir yol izlemeye başladı hikaye.

Vietnam Savaşı sahnelerini açıkçası izlerken sıkılmadım desem yalan olur, neticede bu sezona kadar hep aile draması üzerine bölümler izlerken bir anda kendimi savaşın ortasında bulunca haliyle bir yadırgadım. Jack ve kardeşi hakkında 2. sezondan beri flashback istedim (Miguel & Rebecca sahnesleri de yavaştan geliyor.
) ama böyle bir işleniş beklememiştim. Son bölümdeki ters köşe çok iyiydi ama.

Geleceğe dair sahneler ise hala gizemini koruyor 2. sezon finalinden beri tabii belli bir aşama kaydedildi ama eksik parçalar var. 9. bölümde Randall ve Beth’in ayrı yaşadığı izlenimi verildi ve hala kimi ziyarete gittikleri gösterilmedi.

Kate & Toby cephesinde ise şu anda her şey yolunda ama gelecekte onları da kötü şeyler bekliyor, artık çoğalsa mı şu gelecek sahneleri?

Vietnam Savaşı dışındaki flashbackler çok iyi hala. Özellikle Jackli olanlar.

izleme beni bekle
hem ozark ın ikinci sezonuna ne zaman başlıyoruz ?
Bu diziyi zaten yazın ancak cekebiliyorum. 2.sezonu hiç beğenmedim. Zenci adamın evlatlık sorunuyla geçiyordu hep
3.sezonu da yazın izlerim.

Ben Ozark'ı izlemiştim Eylülde mi ne, düştüğü haftalarda işte
Bence 2.sezon dur-bekle yapılacak sezon değildi
@MasacRE-