ben rebecca yı kapmışım diğerleri umrumda değil@destere Kate ile daha uyumlu aradan çekil bence sıska![]()
ben rebecca yı kapmışım diğerleri umrumda değil@destere Kate ile daha uyumlu aradan çekil bence sıska![]()
ikinci sezonun başlarında bir yerde kalmıştım ve orda kalmaya devam edeceğim
bamyana kate otursun.ssikinci sezonun başlarında bir yerde kalmıştım ve orda kalmaya devam edeceğim
cookie teyzeyi @xemrexxx ye bıraktım![]()
itiraz etmembamyana kate otursun.ss
Giiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldümitiraz etmem
ama yavaş hareketlerle oturması lazım aksi bir durumda ne bamya kalır ne ben![]()
kate aslında ince bişey elbise kadını şişman gösteriyor ben alttan baktım alt taraftan temel reisin safinazı gibi iki dirhem tek çekirdek duruyorGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm+( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
@dreamy @Aserat @ozmoturk bu da Kate
Ekli dosyayı görüntüle 62026
Iyyyy teneşire gelesiceGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm+( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
Yerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu muGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm+( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
çiçek dilliğil olsun diyeceğimde oda yaşlandı artık aynı ebatlarda daha genç biri lazımYerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu mu![]()
İsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermişçiçek dilliğil olsun diyeceğimde oda yaşlandı artık aynı ebatlarda daha genç biri lazım![]()
o zaman bu olmaz bize baskül lazımİsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermiş
http://www.yasemin.com/foto-galeri/44072-oyuncu-cicek-dilligilin-muthis-degisimi/p1
Giiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm+( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
kate aslında ince bişey elbise kadını şişman gösteriyor ben alttan baktım alt taraftan temel reisin safinazı gibi iki dirhem tek çekirdek duruyor![]()
Iyyyy teneşire gelesice@destere
Bu sefer gerçekten geberir ayollYerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu mu![]()
İsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermiş
http://www.yasemin.com/foto-galeri/44072-oyuncu-cicek-dilligilin-muthis-degisimi/p1
bu dizinin yerli versiyonunda oyuncu kadrosu açıklanmadımı hala ?Bu sefer gerçekten geberir ayoll![]()
![]()
![]()
Songül öden rebecca roolünde;bizim Kate daha genç ve zayıfbu dizinin yerli versiyonunda oyuncu kadrosu açıklanmadımı hala ?
benim bir ara gözüme songül öden çarpmıştı sanki açıklandı diye biliyorum
neyse @xemrexxx topacına bir soralım mutlaka ayrıntıdan haberi vardır![]()
kate i kim oynuyorki aa aklıma gelmişken bizimkinde zenci yoktur sanırımSongül öden rebecca roolünde;bizim Kate daha genç ve zayıf))
İsmini bilmiyorum forumda konusunu ara bulkate i kim oynuyorki aa aklıma gelmişken bizimkinde zenci yoktur sanırım![]()
yerli baskül diye arattırdım çıkmadıİsmini bilmiyorum forumda konusunu ara bul![]()