bamyana kate otursun.ssikinci sezonun başlarında bir yerde kalmıştım ve orda kalmaya devam edeceğim
cookie teyzeyi @xemrexxx ye bıraktım
itiraz etmembamyana kate otursun.ss
Giiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm +( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113itiraz etmem
ama yavaş hareketlerle oturması lazım aksi bir durumda ne bamya kalır ne ben
kate aslında ince bişey elbise kadını şişman gösteriyor ben alttan baktım alt taraftan temel reisin safinazı gibi iki dirhem tek çekirdek duruyorGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm +( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
@dreamy @Aserat @ozmoturk bu da Kate
Ekli dosyayı görüntüle 62026
Iyyyy teneşire gelesice @destereGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm +( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
Yerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu muGiiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm +( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
çiçek dilliğil olsun diyeceğimde oda yaşlandı artık aynı ebatlarda daha genç biri lazımYerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu mu
İsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermişçiçek dilliğil olsun diyeceğimde oda yaşlandı artık aynı ebatlarda daha genç biri lazım
o zaman bu olmaz bize baskül lazımİsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermiş
http://www.yasemin.com/foto-galeri/44072-oyuncu-cicek-dilligilin-muthis-degisimi/p1
Giiii duydunuz mu bamyana Kate otursun dedim olur dedi 😱 yokluk böyle bir şey demek ki üzüldüm +( @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Sherlock @xBUGRAx @serhatt @denizz19 @MelankoliK @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
kate aslında ince bişey elbise kadını şişman gösteriyor ben alttan baktım alt taraftan temel reisin safinazı gibi iki dirhem tek çekirdek duruyor
Iyyyy teneşire gelesice @destere
Bu sefer gerçekten geberir ayollYerli versiyonunda kim canlandıracakmış bunu belli oldu mu
İsmini arattım bu haber çıktı, mide küçültme ameliyatı olmuş 30 kilo vermiş
http://www.yasemin.com/foto-galeri/44072-oyuncu-cicek-dilligilin-muthis-degisimi/p1
bu dizinin yerli versiyonunda oyuncu kadrosu açıklanmadımı hala ?Bu sefer gerçekten geberir ayoll
Songül öden rebecca roolünde;bizim Kate daha genç ve zayıf))bu dizinin yerli versiyonunda oyuncu kadrosu açıklanmadımı hala ?
benim bir ara gözüme songül öden çarpmıştı sanki açıklandı diye biliyorum
neyse @xemrexxx topacına bir soralım mutlaka ayrıntıdan haberi vardır
kate i kim oynuyorki aa aklıma gelmişken bizimkinde zenci yoktur sanırımSongül öden rebecca roolünde;bizim Kate daha genç ve zayıf))
İsmini bilmiyorum forumda konusunu ara bulkate i kim oynuyorki aa aklıma gelmişken bizimkinde zenci yoktur sanırım
yerli baskül diye arattırdım çıkmadıİsmini bilmiyorum forumda konusunu ara bul