NBC This Is Us 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir :A

Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz
:A :A :A
tamam ikide anlaştık bence :)) bu sefer size ayak uyduracağım arada hızımı alamzsam bir kore dizisi daha izlerim :))

1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk:A 5 günde hemen biticek ama:(

Güzel fikir:A 6.bölümde doygunluga ulaşir heralde:A @destere
2x1 bölüm ..50 dakika falanmış :)

Onun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar :A
iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten :)

Onun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar :A
Böyle yemekler koy önune:A ara sıcaklarla doyursun karnını:A @destere

iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten :)
Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel :A

Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel :A

Onun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere bey :A :A :A Ben oyalarım onu @Forumdash :A

son sezonda ilk bölümü izledim gerisi duruyor :)

Onun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere bey :A :A :A Ben oyalarım onu @Forumdash :A
sen shadowhunters ın claire inden bahsediyorsun sanırım onu sonuna kadar izledim tabi :)

@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtan:) siz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim :)
this is us ın sezon finalini izlicem bu hafta diğer çöp dizileri diyorsan izlemiyorum :))

@vadikızı çok güzel sana hep izle derim bunu vaktin olduğunda, izle yani süper, çok dram ve komedi , sıcacık bir dizi!

NZ0mOa.jpg