Jessicaya hazırız zaten ben yarın bakacam artık@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtan siz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim
Jessicaya hazırız zaten ben yarın bakacam artık@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtan siz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim
@Forumdash mırın kırın ediyormuş hala başlamamak için bana kalsa ben şimdiye bitirmiştim tüm sezonuJessicaya hazırız zaten ben yarın bakacam artık
@Forumdash Hafta sonu diyordu ama artık başlayalım bence @Harunnn60 da uutmayalım@Forumdash mırın kırın ediyormuş hala başlamamak için bana kalsa ben şimdiye bitirmiştim tüm sezonu
@Harunnn60 la twd izleyeceğiz önümüzdeki yıl liste yaptık twd yi paketleyip kaldırdık rafa şimdilik@Forumdash Hafta sonu diyordu ama artık başlayalım bence @Harunnn60 da uutmayalım
@Harunnn60 da kandırdın sonunda TWD ölse bırakmazdı ama onu küçük tefek ecünnüler bozdu Harun kaliteli birisiydi öyle türk dizileri bakmazdı coolluğu kayboldu@Harunnn60 la twd izleyeceğiz önümüzdeki yıl liste yaptık twd yi paketleyip kaldırdık rafa şimdilik
Şuan Luci izliyorum. Dünkü bölümdeyim. Yarın da gothama bakarım heralde@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtan siz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim
jessica ya ne zaman başlıyoruz tam bir tarih verin kendimi ona göre ayarlayayım @Çiğdem-Şuan Luci izliyorum. Dünkü bölümdeyim. Yarın da gothama bakarım heralde
jessica ya ne zaman başlıyoruz tam bir tarih verin kendimi ona göre ayarlayayım @Çiğdem-
@Forumdash Hafta sonu diyordu ben izlemeye hazırım ne zaman dersenizŞuan Luci izliyorum. Dünkü bölümdeyim. Yarın da gothama bakarım heralde
@Forumdash dan ses çıkmıyor bir türlü şeytan diyor bugün başla yarın bitir diziyi@Forumdash Hafta sonu diyordu ben izlemeye hazırım ne zaman derseniz
Ben cmts izlerim diyorum da siz 2 gün önceden de başlayabilirsiniz. CMTS-PZR 2şer izleyerek size yetişirim.jessica ya ne zaman başlıyoruz tam bir tarih verin kendimi ona göre ayarlayayım @Çiğdem-
@Forumdash Hafta sonu diyordu ben izlemeye hazırım ne zaman derseniz
asıl günde kaç bölüm izlicez? 40dkdan 2şer olur da 1 saat ise 1 bölüm izlerim ancak. Black gibi sıkışık yapamam Hafta içi diğer diziler de var.@Forumdash dan ses çıkmıyor bir türlü şeytan diyor bugün başla yarın bitir diziyi
Ben cmts izlerim diyorum da siz 2 gün önceden de başlayabilirsiniz. CMTS-PZR 2şer izleyerek size yetişirim.
asıl günde kaç bölüm izlicez? 40dkdan 2şer olur da 1 saat ise 1 bölüm izlerim ancak. Black gibi sıkışık yapamam Hafta içi diğer diziler de var.
Biz gerçi aynı anda başlasak ne olucak kı pancar motoru destere 4 bölüm önümüzden gidecek biz de onu yakalamaya çalısırak geçiricez@Forumdash dan ses çıkmıyor bir türlü şeytan diyor bugün başla yarın bitir diziyi
Ben cmts izlerim diyorum da siz 2 gün önceden de başlayabilirsiniz. CMTS-PZR 2şer izleyerek size yetişirim.
asıl günde kaç bölüm izlicez? 40dkdan 2şer olur da 1 saat ise 1 bölüm izlerim ancak. Black gibi sıkışık yapamam Hafta içi diğer diziler de var.
bana diyor birde iki gün önce başla iki gün önce başlasam cumartesiye bitmiş olurBiz gerçi aynı anda başlasak ne olucak kı pancar motoru destere 4 bölüm önümüzden gidecek biz de onu yakalamaya çalısırak geçiricez
Cumartesi gecesi 1.Bölüm yorumum gelir @Harunnn60 da duyuralım da trip atmasıno zaman bizde @Çiğdem- le cumartesi gecesi başlayalım diziye yormayalım seni, peşimizden niye koşturasın
bana diyor birde iki gün önce başla iki gün önce başlasam cumartesiye bitmiş olur
Biz gerçi aynı anda başlasak ne olucak kı pancar motoru destere 4 bölüm önümüzden gidecek biz de onu yakalamaya çalısırak geçiricez
Kaç bölüm izlicemizi de kararlaştırsako zaman bizde @Çiğdem- le cumartesi gecesi başlayalım diziye yormayalım seni, peşimizden niye koşturasın
bana diyor birde iki gün önce başla iki gün önce başlasam cumartesiye bitmiş olur
her akşam en az iki bölüm diyelim üstü açık bırakalımKaç bölüm izlicemizi de kararlaştırsak
her akşam en az iki bölüm diyelim üstü açık bırakalım
Biz 3.Bölümü izleyeceksek @destere 6.Bölümü izleyecek olur ona göre hesap et işteKaç bölüm izlicemizi de kararlaştırsak
her akşam en az iki bölüm diyelim üstü açık bırakalım
ee ama dizi ço hızlı bitmiş oluyor. Zaten 1 sene bekliyoruz. Azcık yayak Günde 1 doz alalım.Biz 3.Bölümü izleyeceksek @destere 6.Bölümü izleyecek olur ona göre hesap et işte
ikide sabitleyelim yani tek bölümde çok az olur zatenBiz 3.Bölümü izleyeceksek @destere 6.Bölümü izleyecek olur ona göre hesap et işte
en az iki olsun 40 dakikalık bölüm bana yetmezee ama dizi ço hızlı bitmiş oluyor. Zaten 1 sene bekliyoruz. Azcık yayak Günde 1 doz alalım.
ikide sabitleyelim yani tek bölümde çok az olur zaten
2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidiree ama dizi ço hızlı bitmiş oluyor. Zaten 1 sene bekliyoruz. Azcık yayak Günde 1 doz alalım.
1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk 5 günde hemen biticek amaikide sabitleyelim yani tek bölümde çok az olur zaten
en az iki olsun 40 dakikalık bölüm bana yetmez
Güzel fikir 6.bölümde doygunluga ulaşir heralde @destere2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir
Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz