NBC This Is Us 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtan:) siz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim :)
Jessicaya hazırız zaten ben yarın bakacam artık :A :A :A

jessica ya ne zaman başlıyoruz tam bir tarih verin kendimi ona göre ayarlayayım :) @Çiğdem-
Ben cmts izlerim diyorum da siz 2 gün önceden de başlayabilirsiniz. CMTS-PZR 2şer izleyerek size yetişirim.

@Forumdash Hafta sonu diyordu ben izlemeye hazırım ne zaman derseniz :A

@Forumdash dan ses çıkmıyor bir türlü :) şeytan diyor bugün başla yarın bitir diziyi :)
asıl günde kaç bölüm izlicez? 40dkdan 2şer olur da 1 saat ise 1 bölüm izlerim ancak. Black gibi sıkışık yapamam:T: Hafta içi diğer diziler de var.

Ben cmts izlerim diyorum da siz 2 gün önceden de başlayabilirsiniz. CMTS-PZR 2şer izleyerek size yetişirim.

asıl günde kaç bölüm izlicez? 40dkdan 2şer olur da 1 saat ise 1 bölüm izlerim ancak. Black gibi sıkışık yapamam:T: Hafta içi diğer diziler de var.
@Forumdash dan ses çıkmıyor bir türlü :) şeytan diyor bugün başla yarın bitir diziyi :)
Biz gerçi aynı anda başlasak ne olucak kı pancar motoru destere 4 bölüm önümüzden gidecek biz de onu yakalamaya çalısırak geçiricez :A :A :A

o zaman bizde @Çiğdem- le cumartesi gecesi başlayalım diziye yormayalım seni, peşimizden niye koşturasın :)

Biz gerçi aynı anda başlasak ne olucak kı pancar motoru destere 4 bölüm önümüzden gidecek biz de onu yakalamaya çalısırak geçiricez :A :A :A
bana diyor birde iki gün önce başla iki gün önce başlasam cumartesiye bitmiş olur :)

ikide sabitleyelim yani tek bölümde çok az olur zaten :)

en az iki olsun :) 40 dakikalık bölüm bana yetmez :)
1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk:A 5 günde hemen biticek ama:(

2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir :A

Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz
:A :A :A
Güzel fikir:A 6.bölümde doygunluga ulaşir heralde:A @destere