NBC This Is Us 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir

Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz
tamam ikide anlaştık bence
) bu sefer size ayak uyduracağım arada hızımı alamzsam bir kore dizisi daha izlerim
)

1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk
5 günde hemen biticek ama

Güzel fikir
6.bölümde doygunluga ulaşir heralde
@destere
2x1 bölüm ..50 dakika falanmış

Onun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar
iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten

Onun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar
Böyle yemekler koy önune
ara sıcaklarla doyursun karnını
@destere

iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten
Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel

Böyle yemekler koy önune
@destere

Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel

Onun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere bey
Ben oyalarım onu @Forumdash

Böyle yemekler koy önune
@destere

son sezonda ilk bölümü izledim gerisi duruyor

Onun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere bey
Ben oyalarım onu @Forumdash
sen shadowhunters ın claire inden bahsediyorsun sanırım onu sonuna kadar izledim tabi

son sezonda ilk bölümü izledim gerisi duruyor

sen shadowhunters ın claire inden bahsediyorsun sanırım onu sonuna kadar izledim tabi
Aaa onu izledin demek ozaman o dediğim dizinin 2.sezonuna bak kendi başıma izledim

@vadikızı çok güzel sana hep izle derim bunu vaktin olduğunda, izle yani süper, çok dram ve komedi , sıcacık bir dizi!

25'inde yeni sezonu! Merakla bekliyoruz!