tamam ikide anlaştık bence2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir
Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz
tamam ikide anlaştık bence2 Bölüm dısında izleyemem zaten baska baktıklarımda var 2 bölüm iyidir
Aslında biz 4.Bölümdeyken @destere 1.bölüme baslasın Başka türlü birlikte bitiremeyiz
1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk5 günde hemen biticek ama
Güzel fikir6.bölümde doygunluga ulaşir heralde@destere
Onun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkartamam ikide anlaştık bence) bu sefer size ayak uyduracağım arada hızımı alamzsam bir kore dizisi daha izlerim)
2x1 bölüm ..50 dakika falanmış1 saatse? sen önden bakıver kaçar dk5 günde hemen biticek ama
Güzel fikir6.bölümde doygunluga ulaşir heralde@destere
iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zatenOnun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar
Böyle yemekler koy önuneOnun harici lucifer gotham izle ve birikmiş dizilerin var sen şeyi izledinmi bakayım @destere shannara chronicles ı aradan çıkar
Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel2x1 bölüm ..50 dakika falanmış
iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten
Böyle yemekler koy önuneara sıcaklarla doyursun karnını@destere
Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel
Onun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere bey2x1 bölüm ..50 dakika falanmış
iyi hatırlattın eğer boş zaman olursa the shannarayı araya serpiştiririm ikinci sezonundan bahsediyoruz sanırım ilk sezonu izlemiştim zaten
son sezonda ilk bölümü izledim gerisi duruyorBöyle yemekler koy önuneara sıcaklarla doyursun karnını@destere
Sen twd'de kaçta kaldın? Seni @Harunnn60 la aynı odaya atayım oturup izleyin güzel güzel
sen shadowhunters ın claire inden bahsediyorsun sanırım onu sonuna kadar izledim tabiOnun eksik dizileri çok var 2.sezon evet bir de gölgeli dizi vardı yine adı neydi alec vardı hanı onu izledinmi sen @destere beyBen oyalarım onu @Forumdash
Aaa onu izledin demek ozaman o dediğim dizinin 2.sezonuna bak kendi başıma izledimson sezonda ilk bölümü izledim gerisi duruyor
sen shadowhunters ın claire inden bahsediyorsun sanırım onu sonuna kadar izledim tabi
this is us ın sezon finalini izlicem bu hafta diğer çöp dizileri diyorsan izlemiyorum@xemrexxx topacı kaçıncı bölümde kalmıştı pek ses çıkmıyor topaçtansiz @Forumdash la ıvır zıvırları bitirip jessica jones için hazırız diyene kadar ben this us ve lucifer la gotham ı tüketirim
ben hala 15. bölümü izleyeceğimthis is us ın sezon finalini izlicem bu hafta diğer çöp dizileri diyorsan izlemiyorum)
@vadikızı çok güzel sana hep izle derim bunu vaktin olduğunda, izle yani süper, çok dram ve komedi , sıcacık bir dizi!
3. SEZON çıkmış ama altyazı gelmemiş daha.. https://www.dizibox.pw/this-is-us-3-sezon-1-bolum-izle/İnşallah yarım kalan dizilerim çok onları bir tamamlasaydım önce inşallah izlemeye çalışacağm
3. SEZON çıkmış ama altyazı gelmemiş daha.. https://www.dizibox.pw/this-is-us-3-sezon-1-bolum-izle/
gelir akşamaaa gelmemiş mi ya
gelir akşamaolsun bekleriz aylarca bekledikya sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?