tabi temmuza sarktı diyeceksin ben nasılsa olmayacağım izledim diyip kurtulacaksın artık bu numaraları yutmuyoruzAma ilk sezon bütün bölümleri indirdim. İzleyince inanırsın.
tabi temmuza sarktı diyeceksin ben nasılsa olmayacağım izledim diyip kurtulacaksın artık bu numaraları yutmuyoruzAma ilk sezon bütün bölümleri indirdim. İzleyince inanırsın.
Gelince görürsün o zaman.tabi temmuza sarktı diyeceksin ben nasılsa olmayacağım izledim diyip kurtulacaksın artık bu numaraları yutmuyoruz
neyi görürüm yorum yapmadan izledim diyeceksin onu bende derim her dizi içinGelince görürsün o zaman.
Dizi güzel ilerliyor. Daha 8.bölümdeyim @desteresadece mandy moore (rebecca ) bile tek başına izleme sebebidir büyük bir yanlıştan geçte olsa dönmen harika olmuş
bundan sonraki bölümlerin akıbeti ne durumda @MelankoliK
sen izledinmi peki bir ara görünür gibi oldun sonra @xemrexxx topacıyla bizi başbaşa bıraktın
@Forumdash bu diziyi pas geçme sakın ben bitirdim sezonu muhteşemdi sende bir dene bence
gelince görürsün demişsin ve aradan bir yıl geçmişGelince görürsün o zaman.
ben tüm karakterleri sevdim randall ın büyüklüğüde iyidirDiziyi bitirdim
S01- B01-18
İlk bölümde dediklerimin Tık Tık
Milo Ventimiglio'nun bir çok dizisini izledim hiç birinde de kendisinden haz etmezdim hep @xemrexxx 'ye de derdim Heroes izlediği için ama bu rol öyle güzel olmuş ki adamın üstüne cuk oturmuş. Jack kesinlikle harika bi karakter olarak yazılmış. Karısını oynayan Mandy Moonre da harika olmuş. Yılın çifti olur. Keşke emmyde böyle kategori olsa
Cocuklardan Kevin kesinlikle favorim 3.evlatlık alınmasıyla ortanca cocuk olmanın vermiş oldugu görünmezlik (neden oldugunu anlaşilmiştir )
Randall'ın büyüklüğü olmamiş. Isınamadım adama ama çocuklugunu oynayan velet cok tatlı bişey Ve adamdan daha iyi oynuyor.
Dombili Katy'de harika ama zayıflama konusuna tam bi odaklansa keşke. Bi yere oturdugunda kalktıgında cidden dikkatimi dağitiyor (edit:N'alakaysa niye böyle bişey dedim anlamadım)
Sanırım kadroda gerçek yaşlı yok. En büyüğü 40 yaşındadır filan? Makyajla yaşlandırmada Jack'in kanası çok kötü ama Randall'ın babası başarılı olmuş
Senaryo genel olarak oha filan olan cinsten değil ama izlediğinizde sıkmıyor. Yeni sezona başlamıcam yine biriktirip izlicem.
Birde son bölümlerde Katy şarkı söyleyince bu dizinin türk versiyonu olmalı dedim Katy'i Beren oynasın hatta Jack'i de Engin Akyürek. Zaar bıyık bırakmiş şu aralar filan
Genel olarak 7,5'tan 8'e çekebileceğşm bi dizi. İzlemeyen varsa eğer izlesin @Çiğdem- @sokak sanati @yiğitt @mrt-06 ve diğer herkes...
7,5~8/10
Yok zenci adamı beğenmiyorum bengelince görürsün demişsin ve aradan bir yıl geçmiş
@Çiğdem- bunun ikinc sezon başlığı nerde?
ben tüm karakterleri sevdim randall ın büyüklüğüde iyidir
rebecca herzamanki gibi klas hepsinden öncelikli benim açımdan jack yine renkli bir karakter kevın yine öyle dombili kathy dizinin geniş rengi
hiç kötü karakter yok
Yok zenci adamı beğenmiyorum ben
gelince görürsün demişsin ve aradan bir yıl geçmiş
ben tüm karakterleri sevdim randall ın büyüklüğüde iyidir
rebecca herzamanki gibi klas hepsinden öncelikli benim açımdan jack yine renkli bir karakter kevın yine öyle dombili kathy dizinin geniş rengi
hiç kötü karakter yok
Dizi güzel ilerliyor. Daha 8.bölümdeyim @destere
Tek tek yorum yapamadım ama 11. bölümü izledim en son. Dizi çok iyi gidiyor. Neredeyse her bölüm 9 puanlık, arada 8 puanlık çıkıyor tek tük.
13 Reasons Why ile birlikte yılın en sağlam dramaları görünümünde. Her şey çok dozunda, çok iyi işlenmiş. Umarım Emmy'de The Crown'ı yener.
haftaya 2.sezon finali varmış duygulandım kate evleniyorGelince görürsün o zaman.
daha mart ayındayız kaç bölüm 2.sezon?
ilk 3 sezon 18er bölümdaha mart ayındayız kaç bölüm 2.sezon?
Len emre totoşu seni bu tombiş kız benmi oluyorum yani hee
ülkede bir pelin öztekin vardı o da yok işiniz zorKimi bulacağız bu role.
teyzem saat 12 yi geçince senin de çiğdem gibi algıların bozluluyor galiba
ülkede bir pelin öztekin vardı o da yok işiniz zor
2.sezonda değil mi şimdi? 3üde mi 18 yapmişlar? Neyse ramazana doğru yabancı diziler bitiyor. Bİ oturuşta bitirim ramazan gecesiilk 3 sezon 18er bölüm
teyzem saat 12 yi geçince senin de çiğdem gibi algıların bozluluyor galiba
ülkede bir pelin öztekin vardı o da yok işiniz zor
reyting rekorları kırınca 1.sezon bitmeden 2. ve 3.sezon onayı aynı anda geldi2.sezonda değil mi şimdi? 3üde mi 18 yapmişlar? Neyse ramazana doğru yabancı diziler bitiyor. Bİ oturuşta bitirim ramazan gecesi
önemli olan iç güzellikDalga mı geçiyorsun la