NBC This Is Us 1. Sezon Yorumları

empire ı ikinci sezonda terkettim ve bir daha dönmem o diziye :) ben izlemesem @Çiğdem- de izlemez haliyle :)
Sacini basini yolarim pisssss.ss
Gördüm şimdi:X Bakarım ilk bölüme:Z
3.Sezonla yanı müzikli şarkılı diziyi drama çevirmişlerdi ben dizi bırakmayı sevmem ama formatı değiştiren dizileri bırakırım :A Çünkü değişen formatda dizi izlemek istesem öyle dizileri izlerdim sonucta :A :A :A

3.Sezonla yanı müzikli şarkılı diziyi drama çevirmişlerdi ben dizi bırakmayı sevmem ama formatı değiştiren dizileri bırakırım :A Çünkü değişen formatda dizi izlemek istesem öyle dizileri izlerdim sonucta :A :A :A
Ben 2.sezon 4 yada 5 bölümde mi ne bırakmiştim:A Hem yogunluktan hem de ilgimi çekmiyordu dizi:X Siz de bıraktıysanız hiç uğramam. Yaz aylarında belki bakarım diyordum :A @destere

1x2

Uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm bir diziydi verilen duygular gayet iyi. İlk 2 bölüm beklentimin altında olsa da bu bölümün son sahnesini izleyince diziye devam etme kararı aldım. :Z

Çocuklar Jack'ten değilmiş ya da Jack'e bir şey oldu 😱

Heroes'taki Peter da (Milo Ventimiglia) Jack karakterindeymiş. İlk bir benzettim sonra Google'dan aratınca anladım onun olduğunu :F

Son düzenleme:
1x4

Dizide kendine çeken bir şey var ya, sanırım duyguyu tam olarak verebildiği için. Herkes kendinden bir şey bulabilir.

Sonunda Kevin ve Randall'ı bir arada görebildik. Aralarındaki ilişki eskisi gibi değil gibi görünüyor. Ama Randall'ı pek sevinmiş göremedim. :A

Bu bölüm bir de siyahi - beyaz ayrımı sorunu üzerinde durulmuş bu da bölümün artı özelliklerindendi. Randall'ın küçüklüğü ve yetişkinliğinde de aynı sorunları yaşaması... O tiyatro salonundaki yaşananlar dokunaklıydı.

1x7

Kevin ve Randall arasında bu kadar keskin ayrılıkların olduğunu tahmin etmiyordum. Kevin ve Randall'ın birbirlerine yapışıp sonra da arkalarına bakmadan birlikte kaçmaları komikti. :D

Sonunda Kevin yine bodrum katına düştü, baya sevindim orada. :A

Beth, Rebecca - William arasındaki geçmişi öğrendi. Bakalım bu olay Randall'ın kulağına gidecek mi? Giderse annesi arasında büyük bir güven sorunu oluşacak gibi. Sahi Rebecca niye bu kadar az görünüyor gelecekte, daha fazla görmek isterim. :bhr:

1x7. Bölüm

@xemrexxx senin baskül kate rejime fazla dayanamadı :) artık ne versen silip süpürür :)
rebecca nın çocukluktan beri kendini farklı hissetmesin diye randall dan yana tavır alması kevın parlağında derin izler bırakmış :) randall la kevın ın birlikte zaman geçi
Diziye devam ediyor musun hala :A

1x8

Yine güzel bir bölümdü.

Şükran Günü yine geçmiş ve gelecek olarak işlenmiş. Olayları yine birbirine güzelce bağlamışlar.

Bölüm sonuna kadar Kate ha geldi ha gelecek dedim yazık olayların tam ortasında geldi :F Küçük Kate'in kazağının kaşındırdığını söylemesi her defasında güldürdü :A

Bölümün sonunda Randall, Rebecca veya Beth'e gerek olmadan öğrendi gerçeği. Kate'in o anda eve girip mide küçültme ameliyatı olacağını söylemesi ve Olivia'nın tepkisi yine güldürdü :F

1x8

Yine güzel bir bölümdü.

Şükran Günü yine geçmiş ve gelecek olarak işlenmiş. Olayları yine birbirine güzelce bağlamışlar.

Bölüm sonuna kadar Kate ha geldi ha gelecek dedim yazık olayların tam ortasında geldi :F Küçük Kate'in kazağının kaşındırdığını söylemesi her defasında güldürdü :A

Bölümün sonunda Randall, Rebecca veya Beth'e gerek olmadan öğrendi gerçeği. Kate'in o anda eve girip mide küçültme ameliyatı olacağını söylemesi ve Olivia'nın tepkisi yine güldürdü :F

bu diziyi beğenmiş olman harika ..
bu dizi benim özel dizilerimden biri, öyle kimseye kolay kolay tavsiye etmeyeceğim tam benlik dediğim dizilerden biridir, bendeki yeride çok farklıdır :) izlemeye devam ediyorum tabi ikinci sezonun son üç bölümü falan kaldı bir ara onlarıda tüketip yeni sezona geçeceğim :)
sende ikinci sezonu bitirirsen yeni sezona ben, sen, ve @xemrexxx tosbağası hep birlikte dalarız :)
,

bu dizi benim özel dizilerimden biri, öyle kimseye kolay kolay tavsiye etmeyeceğim tam benlik dediğim dizilerden biridir, bendeki yeride çok farklıdır :) izlemeye devam ediyorum tabi ikinci sezonun son üç bölümü falan kaldı bir ara onlarıda tüketip yeni sezona geçeceğim :)
sende ikinci sezonu bitirirsen yeni sezona ben, sen, ve @xemrexxx tosbağası hep birlikte dalarız :)
,
Ortaklaşa Kate e mi giriyoruz(b)

,
Biraz geç keşfettim maalesef. Günde max 2 bölüm izleyebilirim ama :A