Yine ne çıkarın var acaba bunda normalde yapmazsın böyle şeylerreyting rekorları kırınca 1.sezon bitmeden 2. ve 3.sezon onayı aynı anda geldi
önemli olan iç güzellik
Yine ne çıkarın var acaba bunda normalde yapmazsın böyle şeylerreyting rekorları kırınca 1.sezon bitmeden 2. ve 3.sezon onayı aynı anda geldi
önemli olan iç güzellik
izliyorum tabisi de neyse yukarıda paylaştığım fragmanı izledin mi this is us ın yapımcısı yeni dizi yapıyormuş ananızla nasıl tanıştım isimli dizideki adam başrolmüş @Aserat @Tolstoyevski ve @OzaN bakar herhalde ilk bölüme
Gördüm şimdi Bakarım ilk bölümeizliyorum tabisi de neyse yukarıda paylaştığım fragmanı izledin mi this is us ın yapımcısı yeni dizi yapıyormuş ananızla nasıl tanıştım isimli dizideki adam başrolmüş @Aserat @Tolstoyevski ve @OzaN bakar herhalde ilk bölüme
Sacini basini yolarim pisssss.ss
empire ı ikinci sezonda terkettim ve bir daha dönmem o diziye ben izlemesem @Çiğdem- de izlemez haliyle
empire ı ikinci sezonda terkettim ve bir daha dönmem o diziye ben izlemesem @Çiğdem- de izlemez haliyle
Sacini basini yolarim pisssss.ss
3.Sezonla yanı müzikli şarkılı diziyi drama çevirmişlerdi ben dizi bırakmayı sevmem ama formatı değiştiren dizileri bırakırım Çünkü değişen formatda dizi izlemek istesem öyle dizileri izlerdim sonuctaGördüm şimdi Bakarım ilk bölüme
Ben 2.sezon 4 yada 5 bölümde mi ne bırakmiştim Hem yogunluktan hem de ilgimi çekmiyordu dizi Siz de bıraktıysanız hiç uğramam. Yaz aylarında belki bakarım diyordum @destere3.Sezonla yanı müzikli şarkılı diziyi drama çevirmişlerdi ben dizi bırakmayı sevmem ama formatı değiştiren dizileri bırakırım Çünkü değişen formatda dizi izlemek istesem öyle dizileri izlerdim sonucta
Biz çoktan kaçtıkBen 2.sezon 4 yada 5 bölümde mi ne bırakmiştim Hem yogunluktan hem de ilgimi çekmiyordu dizi Siz de bıraktıysanız hiç uğramam. Yaz aylarında belki bakarım diyordum @destere
Ben 2.sezon 4 yada 5 bölümde mi ne bırakmiştim Hem yogunluktan hem de ilgimi çekmiyordu dizi Siz de bıraktıysanız hiç uğramam. Yaz aylarında belki bakarım diyordum @destere
bir kaçışımız vardı bir daha bizi tutana aşkolsun çok kalabalık gürültülü dizileri sevemiyorum bayağıda uğraştımm devam etmek için ama olmamıştıBiz çoktan kaçtık
Diziye devam ediyor musun hala1x7. Bölüm
@xemrexxx senin baskül kate rejime fazla dayanamadı artık ne versen silip süpürür
rebecca nın çocukluktan beri kendini farklı hissetmesin diye randall dan yana tavır alması kevın parlağında derin izler bırakmış randall la kevın ın birlikte zaman geçi
1x8
Yine güzel bir bölümdü.
Şükran Günü yine geçmiş ve gelecek olarak işlenmiş. Olayları yine birbirine güzelce bağlamışlar.
Bölüm sonuna kadar Kate ha geldi ha gelecek dedim yazık olayların tam ortasında geldi Küçük Kate'in kazağının kaşındırdığını söylemesi her defasında güldürdü
Bölümün sonunda Randall, Rebecca veya Beth'e gerek olmadan öğrendi gerçeği. Kate'in o anda eve girip mide küçültme ameliyatı olacağını söylemesi ve Olivia'nın tepkisi yine güldürdü
Ortaklaşa Kate e mi giriyoruzbu diziyi beğenmiş olman harika ..
bu dizi benim özel dizilerimden biri, öyle kimseye kolay kolay tavsiye etmeyeceğim tam benlik dediğim dizilerden biridir, bendeki yeride çok farklıdır izlemeye devam ediyorum tabi ikinci sezonun son üç bölümü falan kaldı bir ara onlarıda tüketip yeni sezona geçeceğim
sende ikinci sezonu bitirirsen yeni sezona ben, sen, ve @xemrexxx tosbağası hep birlikte dalarız
,
Ortaklaşa Kate e mi giriyoruz
Biraz geç keşfettim maalesef. Günde max 2 bölüm izleyebilirim amabu diziyi beğenmiş olman harika ..
bu dizi benim özel dizilerimden biri, öyle kimseye kolay kolay tavsiye etmeyeceğim tam benlik dediğim dizilerden biridir, bendeki yeride çok farklıdır izlemeye devam ediyorum tabi ikinci sezonun son üç bölümü falan kaldı bir ara onlarıda tüketip yeni sezona geçeceğim
sende ikinci sezonu bitirirsen yeni sezona ben, sen, ve @xemrexxx tosbağası hep birlikte dalarız
,