oliviayı nasılda unuttum ya onuda ben almıştım, rebecca heyecanına kapılıp sarışını kaçıracaktık nerdeyseOlivia olabilir, aksanı da çok tatlı. @xemrexxx
oliviayı nasılda unuttum ya onuda ben almıştım, rebecca heyecanına kapılıp sarışını kaçıracaktık nerdeyseOlivia olabilir, aksanı da çok tatlı. @xemrexxx
bu dizi günde bir bölüm en fazla iki bölüm gider zaten, fazla hız yapmayacaksın tadını çıkara çıkara izleyeceksinBiraz geç keşfettim maalesef. Günde max 2 bölüm izleyebilirim ama
Evet katılıyorum. Bir de hani bir bölümü bitirdikten sonra diğerine geçmek için hırs da yapmıyorsun zaten. Zamanım da yok çok, 2 bölüm yeter.bu dizi günde bir bölüm en fazla iki bölüm gider zaten, fazla hız yapmayacaksın tadını çıkara çıkara izleyeceksin
@destere nin jack de gözü var yani jack totosunu gösterince destere @Çiğdem- i bırakıp jack e yönelmişti en son yani seni oyar @serhatt @Harunnn601x12
Sadece eskilerin gösterildiği sıkıcı bir bölümdü bence.
Jack’çim önünde eğilmek istiyorum senin.
@destere Rebecca’cı değil miydi.@destere nin jack de gözü var yani jack totosunu gösterince destere @Çiğdem- i bırakıp jack e yönelmişti en son yani seni oyar @serhatt @Harunnn60
Aman diyeyim Olivia’ya bulaşmasın.onun tercihleri çok hızlı değişiyior