Senide İrlandaya yollayalım @pompy ingilizceni geliştirsin parada almazGud nayt cnm
Senide İrlandaya yollayalım @pompy ingilizceni geliştirsin parada almazGud nayt cnm
Aaa o çok erken gelmişti oyüzden çok erken kaçtı ve uzadı diye düşünüyorumRahmetli özletti kendini ya. Bu kadar hiç gitmezdi... Artık seni bırakıp başka birine gittiğini ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum...
Şimdi okucam ilk 3 bölümü izlemen iyi olmuş 4 de izle sonra birlikte 5 den devam ederiz
Yetişiriz ona daŞimdi okucam ilk 3 bölümü izlemen iyi olmuş 4 de izle sonra birlikte 5 den devam ederiz@Forumdash herzamankı gibi pancar motoru gibi gidiyor önden ama ben karadeniz kadını olarak arkada kalan gazilerimizin koluna girip birlikte tamamlıyorum
Dizi kesinlikle çok güzeldi beni ilk bölümden sardı ama @Forumdash çok yükselmedi sankı diziye yanı öyle hissettimThe Witcher 1-2-3 bölümler
KKesinlikle harika bir dizi olmuş, zamanla zaten eksiklikler düzelecektir, bütçesi de artar. Netflix dizisi olunca bir acaba mı dedim ama Henry başrolde olunca izlemek istedim, Zamanında oyununu oynamak istedim ama oyunu çok uzun sürüyor dediler, 2.oyununu indirmiştim ama sonra sildim vaktim yoktu. 3.oyunu baya iyiydi, baya da ödül aldı belki bir arar oynarım.
DDiziye gelince 1 ve 2 bölümlerde birkaç efekti beğenmedim onun dışında iyi. Ben Got gibi mi acaba dedim ama hiç öyle çıkmadı. Karakterler got'ta ki gibi kasıntı değil. Krallar ve kraliçeler bile yeri geliyor gülüyor sırıtıyor@Çiğdem in eli değmiş gibi.
İİlk bölümde ki yaratık ne ucuz du öyle ya.resmen ben efektiö diye bağırıyordu. Witcher la ilk bölümde ki kız sevgili olur dedim, kızı başrol de zannettim ama kız ilk bölümde öldü.
SSarışın kızın başına gelmeyen kalmadı.anası öldü krallık gitti. Sonra tam bir yuva buldu dedim bu sefer orayı da bastılar oradan kaçtı zenci çocuk ile, 3.bölümde sanki hipnoz olmuş gibi gitti bakalım nereye gidecek. En sonunda witcher ile buluşacak ondan sonrasını merak ediyorum açıkçası.
Şu çirkin kızın başta sahnelerinde sıkıldım ama büyücülük okulunda ki sahneler iyi oldu. Diğer büyücü kadın iyi oynamış. Yalnız bizim kız ezijlikten hemen kurtuldu. Yalap şap birkaç eğitim verdiler hop sonra diploma ellerinde
Büyücülerin meclisde ciddi ciddi ülkeleri değerlendirmeleri komiğime gitti
Bizim kız ile şu zenci adamın hiç uyumı yoktu. Sahneleri de pek sıkıcı zaten ispiyonladı kızı. Gereksiz cinsel sahnelerde çok fazlaydı. İnsanlarr Henryi görmek istiyorbence bu dizi de kadınlar gölgede kalacak Henry yüzünden
Witcher'ın 2. bölümde sahneleri ne boştu ya. Zaten çok kısaydı birde boş beleş sahnelerdi, yok keçi suratlı adam yok elf filan. Senaryoya katkısı da yok.
AAma 3.bölümde şeytan kız ile kapışma sahnesi harikaydı. Korku filmi gibiydi. O dövüşler efso.
SSonda kız güzelleşti ben beğendim bakalım. Bu kıza İnternette çok eleştiri var, yom roman da daha güzel, yok oyunda süper filan. Yani zamanla alışırız artık siz ne düşünüyorsunuz @Çiğdem @Forumdash
@Çiğdem @Forumdash
Bırakmıştır kesin yarım
Ooo bu nerenin taşı @Forumdash abicim anlamıstır sanırım çünkü ben bile anladımBırakmıştır kesin yarımyapmadığı şey değil
Güzel yorumlamışsın ama yorumunda komedi ögesi az cnm, gülemedim pek, sanırım enerjin yoktu yorum yazarkeb2.Bölüm
Kambur kız zaman yolcuğu yaptı dark izliyorum sandımSarısın adam keçi adamla dövüştüSivri kulaklı ecünnü adamı bağlamıs dövüyordu ona bir tane kafa attı uçtu gittiFantasti öğeleri güzel ama biraz daha savas artmalı
3.Bölüm
Harun bu bölüm işte aileyle izlenmeyecek bölümKimseyle izlenmeyecek bölüm
Kambur kızda sapıttı birde tiyatro izler gibi alkıslayanlar var patlamıs mısırları eksik
Bir yaratık sarayda adam öldürdü sarısın adamla dövüştü bu tür sahneler artmalı işte
@Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Sitem taşı
Bölümler uygun değildi gördüğümüzü şey ediyoruz cnm ayrıdan fıkra anlatamamkıGüzel yorumlamışsın ama yorumunda komedi ögesi az cnm, gülemedim pek, sanırım enerjin yoktu yorum yazarkeb
TWD döktürüyordubBölümler uygun değildi gördüğümüzü şey ediyoruz cnm ayrıdan fıkra anlatamamkı
Hayırdır, şaşırtmacalara mı başladı gene
Aaa o oyunduTWD döktürüyordubneyse diziyi bitirince uzun analiz yaparsın komikli.
Taş yanı cnmHayırdır, şaşırtmacalara mı başladı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?