Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

Rahmetli özletti kendini ya. Bu kadar hiç gitmezdi... Artık seni bırakıp başka birine gittiğini ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum...
Aaa o çok erken gelmişti oyüzden çok erken kaçtı ve uzadı diye düşünüyorum
O rahmetlinin en büyük özelliği hortlayabilmesiydi ona güveniyorum

Reactions: MEnes
The Witcher 1-2-3 bölümler

KKesinlikle harika bir dizi olmuş, zamanla zaten eksiklikler düzelecektir, bütçesi de artar. Netflix dizisi olunca bir acaba mı dedim ama Henry başrolde olunca izlemek istedim, Zamanında oyununu oynamak istedim ama oyunu çok uzun sürüyor dediler, 2.oyununu indirmiştim ama sonra sildim vaktim yoktu. 3.oyunu baya iyiydi, baya da ödül aldı belki bir arar oynarım.

DDiziye gelince 1 ve 2 bölümlerde birkaç efekti beğenmedim onun dışında iyi. Ben Got gibi mi acaba dedim ama hiç öyle çıkmadı. Karakterler got'ta ki gibi kasıntı değil. Krallar ve kraliçeler bile yeri geliyor gülüyor sırıtıyor
@Çiğdem in eli değmiş gibi.

İİlk bölümde ki yaratık ne ucuz du öyle ya.
resmen ben efektiö diye bağırıyordu. Witcher la ilk bölümde ki kız sevgili olur dedim, kızı başrol de zannettim ama kız ilk bölümde öldü.

SSarışın kızın başına gelmeyen kalmadı.
anası öldü krallık gitti. Sonra tam bir yuva buldu dedim bu sefer orayı da bastılar oradan kaçtı zenci çocuk ile, 3.bölümde sanki hipnoz olmuş gibi gitti bakalım nereye gidecek. En sonunda witcher ile buluşacak ondan sonrasını merak ediyorum açıkçası.

Şu çirkin kızın başta sahnelerinde sıkıldım ama büyücülük okulunda ki sahneler iyi oldu. Diğer büyücü kadın iyi oynamış. Yalnız bizim kız ezijlikten hemen kurtuldu. Yalap şap birkaç eğitim verdiler hop sonra diploma ellerinde

Büyücülerin meclisde ciddi ciddi ülkeleri değerlendirmeleri komiğime gitti

Bizim kız ile şu zenci adamın hiç uyumı yoktu. Sahneleri de pek sıkıcı zaten ispiyonladı kızı. Gereksiz cinsel sahnelerde çok fazlaydı. İnsanlarr Henryi görmek istiyor
bence bu dizi de kadınlar gölgede kalacak Henry yüzünden

Witcher'ın 2. bölümde sahneleri ne boştu ya. Zaten çok kısaydı birde boş beleş sahnelerdi, yok keçi suratlı adam yok elf filan. Senaryoya katkısı da yok.

AAma 3.bölümde şeytan kız ile kapışma sahnesi harikaydı. Korku filmi gibiydi. O dövüşler efso.

SSonda kız güzelleşti ben beğendim bakalım. Bu kıza İnternette çok eleştiri var, yom roman da daha güzel, yok oyunda süper filan. Yani zamanla alışırız artık siz ne düşünüyorsunuz @Çiğdem @Forumdash

@Çiğdem @Forumdash

Yetişiriz ona da
sizin yorumlarıda okuyayım bakalım

Reactions: Çiğdem
Dizi kesinlikle çok güzeldi beni ilk bölümden sardı ama @Forumdash çok yükselmedi sankı diziye yanı öyle hissettim

Kambur kız 3.bölümü izledin bu kızı sevmem mümkün değil anlarsın
Dizide fantastik öğeler ve zaman yolculukları yanı herşeyden kesitler olan bir dizi ve 4.bölüm benim en sevdiğim bölümdü izleyince görüceksin

Güzel yorumlamışsın ama yorumunda komedi ögesi az cnm, gülemedim pek, sanırım enerjin yoktu yorum yazarkeb

Reactions: Çiğdem