Biraza doğru izlicem3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicekBunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
Biraza doğru izlicem3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicekBunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
2-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkıBiraza doğru izlicemSen kaç izlicen yarın?
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli2-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkı
@Harunnn60 Anca rahmetlinin konularında pehlemeye gelir etiketsiz ısınlanıyor10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli@Harunnn60
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli@Harunnn60
Geldim geldim
Dün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bile
O konuya sonradan baktımDün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bile
İzle ve görO konuya sonradan baktım
Henry nasıl burada, çok beğeniyorum o adamı
Seviyorum cidden o adamıİzle ve gör
Tamam işte izleSeviyorum cidden o adamı
Çıplaklık var mı
Bİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordumÇıplaklık var mıaile ile izlenmez sanırım
Diğer bölümlerde vardır kesin koyar netflixBİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordumNetflix sansürlüyor mu dicem ama kızlar nü
En azından Atiyedeki gibi irite durmazDiğer bölümlerde vardır kesin koyar netflix
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsinÇıplaklık var mıaile ile izlenmez sanırım
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsin
Okadar olur yabancı dizideBahcedeki kızları görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?