Bölüm başlarında ilk şaşırdığım şey James oldu.
Clem ile kavga edence şok oldum.
Oynayan adamda şok oldu.
Söylediği sözler çok mantıklı değil , kimse ölmesin diyor ama bu dünya çok değişti. TWD dizisinde de bu hümanist tavırlar görüyoruz ama uymuyor maalesef. Oyunda da uymamış, James'i insanları zorlayamazsın dediim - bu kararıma göre bizim gruptan ayrıldı ama zombilere karşı savundu. Jamesi seviyordum aslında ama bu davranışları gıcık etti.
Zaten biraz daha bizimle kavga etse AJ onu da öldürecekti.
AJ'nimn söylediği sözlere çok şaşırdım. Öldürmeyi seviyorum dedi.
O ara ben acaba AJ'yi yetiştirirken yanlış seçenekler mi kullandım diye düşündün. Neyse daha sonra anlaştık.
AJ bize söz verdi. Ve bende güvendim ona. Bu çocuğa güvenmemek oyunun yapısına ters. Onca zamandır baktığımız çocuğa güvenmeyeceksek ne anlamı kalır?
Köprü sahnesinde Minerva çıldırmış gibiydi.
4.sezon boyunca en deli karakter bu olabilir.
Hele o yandan ısırılmış yüzü daha korkunç yaptı karakteri.
Sesi güzel ama.
Neyse bölüm boyunca önüne kim çıksa herkesi öldürecek gibiydi.
Temelde Cleme karşı bir kıskançlık olduğunu seziyorum bu karakterin. bu sezon çok beğendiğim Tenn karakteri maalesef 2.kez aptallık yaptı. AJ'nin onu vurmasına üzülsem de bir yandan sevindim. Benim oyunumda piyanaco çocuk belki de ölebilirdi bu yüzden. iyi ki de güvenmişim.
Bölüm ortasında Clem ısırılınca tadım tuzum kalmadı.
Ahır sahnelerinde iyice gözlerim doldu. AJ o sahnelerde inanılmaz çoştu. Ben böyle yürekli bir çocuk görmedim.
Clemi bırakmayışı - ona sahip çıkması filan.. hangi çocuk böyle şeyler yapar?
Daha sonra Clemin öldüğünü düşündüm ama bir yandan da inanmak istemiyordum. O dakikalarda oyunda tadım tuzum kalmadı. böyle kendimi bir amaçsız hissettim. başrol oyuncusu ayrılmış sanki dizi ortada kalmış gibiydi. neyse ki clemin sesini duyunca çığlık attımmmmmmmmmmmmm.
Bir bacağı yok ama olsun yaşıyor hala.
Onun hala var olduğunu ve mutlu olduğunu bilmek çok hoşuma gitti.
Okulda ki yemek sahneler çok komikti. Uzun zamandır acı keder sahnelerine alışınca bana tuhaf gel
yor böyle şeyler.
Sonra Aj ile konuşmaları çok duygusaldı hele ağlayarak sence başarılı oldum mu deyişi sanki bize soruyor gibiydi.
Sonda Clemin şapkasını güvenli bir yere koyduk ve onların hep huzurlu ve mutlu olduğunu düşüneceğim.
@Çiğdem senle oynayacağım diye aylardır oynamamıştım oyunu. final bölümü mart ayında çıkınca kesin clem ölecek demiştim. sezon başında oyunu senle hem onayıp hem de izlerken bu sezon böyle bir tatsızlık geliyordu sanki onun ölüme gidişini izleyecez gibi düşünüyordum ama senaristler herkese ters köşe yaptı.