The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Bir kıskanclık olusuyor ozaman
Bizimkinde yazık oluyordu bildiğin oğlana

Bunu senin kişneyen kızın videosunda izlemiştim iyiki onu atmamıssın yine
İki kadının bir ortamda ne zaman dost olduğu görülmüş.
Bunu bir kadın olarak sen daha iyi bilirsin.

Sen sert bir k*ltak olduğunu düşünüyorsun, değil mi? Hiçbir şey sana zarar veremez gibi. Ama, sadece korkmuş küçük bir kızsın. Lanet olsun. Lee'nin iyilik kitabından bir sayfa al ve bir kereliğine yardım etmeyi dene . "

Bence bunlar kırılma noktası olan kelimeler. Bunun doğru olduğunu biliyordu ve idare edemedi, o yüzden ciddiye aldı. Lilly'nin bu bölümde ve son dönemde sorunları vardı. Lee'nin onu ölüme terk etmesine şaşmamalı.

Reactions: Çiğdem
Hhaha ozaman bizim gariban çocuk şey yoluna gitmiş ciddi ciddi

Reactions: Harunnn60
Orada ergeni vuracaktı zaten yanlışla diğerini vurdu
ayne şey yoluna gitti.

Her şey o ergenin başının altından çıktı zaten
gerçi arada komikti sen gülüyordun ona.
Çok orjınal karakterler vardı 1.sezonda
Diğer sezonlar 1.sezonlar gibi karakter çıkaramadılar zaten Kennıyle idare ediyorduk

4x4 (Final)

Yorum yapmamışım yapayım hemen. Çok ama çok güzel bir final oldu. Bir ara senle finali tekrar izleyelim. 2 saat dolu dolu geçti. @Çiğdem 🙂

Bölüm başlarında ilk şaşırdığım şey James oldu.
Clem ile kavga edence şok oldum.
Oynayan adamda şok oldu.
Söylediği sözler çok mantıklı değil , kimse ölmesin diyor ama bu dünya çok değişti. TWD dizisinde de bu hümanist tavırlar görüyoruz ama uymuyor maalesef. Oyunda da uymamış, James'i insanları zorlayamazsın dediim - bu kararıma göre bizim gruptan ayrıldı ama zombilere karşı savundu. Jamesi seviyordum aslında ama bu davranışları gıcık etti.
Zaten biraz daha bizimle kavga etse AJ onu da öldürecekti.

AJ'nimn söylediği sözlere çok şaşırdım. Öldürmeyi seviyorum dedi.
O ara ben acaba AJ'yi yetiştirirken yanlış seçenekler mi kullandım diye düşündün. Neyse daha sonra anlaştık.
AJ bize söz verdi. Ve bende güvendim ona. Bu çocuğa güvenmemek oyunun yapısına ters. Onca zamandır baktığımız çocuğa güvenmeyeceksek ne anlamı kalır?

Köprü sahnesinde Minerva çıldırmış gibiydi.
4.sezon boyunca en deli karakter bu olabilir.
Hele o yandan ısırılmış yüzü daha korkunç yaptı karakteri.
Sesi güzel ama.
Neyse bölüm boyunca önüne kim çıksa herkesi öldürecek gibiydi.
Temelde Cleme karşı bir kıskançlık olduğunu seziyorum bu karakterin. bu sezon çok beğendiğim Tenn karakteri maalesef 2.kez aptallık yaptı. AJ'nin onu vurmasına üzülsem de bir yandan sevindim. Benim oyunumda piyanaco çocuk belki de ölebilirdi bu yüzden. iyi ki de güvenmişim.

Bölüm ortasında Clem ısırılınca tadım tuzum kalmadı.
Ahır sahnelerinde iyice gözlerim doldu. AJ o sahnelerde inanılmaz çoştu. Ben böyle yürekli bir çocuk görmedim.
Clemi bırakmayışı - ona sahip çıkması filan.. hangi çocuk böyle şeyler yapar?

Daha sonra Clemin öldüğünü düşündüm ama bir yandan da inanmak istemiyordum. O dakikalarda oyunda tadım tuzum kalmadı. böyle kendimi bir amaçsız hissettim. başrol oyuncusu ayrılmış sanki dizi ortada kalmış gibiydi. neyse ki clemin sesini duyunca çığlık attımmmmmmmmmmmmm.

Bir bacağı yok ama olsun yaşıyor hala.
Onun hala var olduğunu ve mutlu olduğunu bilmek çok hoşuma gitti.
Okulda ki yemek sahneler çok komikti. Uzun zamandır acı keder sahnelerine alışınca bana tuhaf gel
yor böyle şeyler.

Sonra Aj ile konuşmaları çok duygusaldı hele ağlayarak sence başarılı oldum mu deyişi sanki bize soruyor gibiydi.

Sonda Clemin şapkasını güvenli bir yere koyduk ve onların hep huzurlu ve mutlu olduğunu düşüneceğim.

@Çiğdem senle oynayacağım diye aylardır oynamamıştım oyunu. final bölümü mart ayında çıkınca kesin clem ölecek demiştim. sezon başında oyunu senle hem onayıp hem de izlerken bu sezon böyle bir tatsızlık geliyordu sanki onun ölüme gidişini izleyecez gibi düşünüyordum ama senaristler herkese ters köşe yaptı.

Herkesin emeğine sağlık. bu oyunun son 2 bölümünü devam ettirip ortada bırakmayan skybound games firmasına çok teşekkür ederim.

2013'de başladığım bu seriye şimdilik bir veda. Belki ilerde başka bir oyun ile görüşmek üzere^^

Yorumun yine eğlenceli ve komik

Çok güzel bir macera oldu bana ve derslerde çıkardım kesinlikle herkesin oynaması gereken bir oyun bence daha doğrusu izleesi gereken ben direk izlemeyi tercih ettim
Oyunun tek kusuru Kennıy oldu

Yorumun yine eğlenceli ve komik
Yaa ben dizi film yorumlarında da kendi tarzımla eğlenceli hale getirmeye çalısıyorum yanı mal gibi düz şekilde sıkıcı şekilde yazmak biraz robotsu geliyor bana
Okuyan kişi sıkılmadan gülümseyerek okusun istiyorum ciddi konular hariç her mesajımı öyle okusunlar amacımız zaten ve bin sayfayı geçmiş çok güzel sohbetlerimiz oldu burda senle

Sen bir gün demiştin ya biz bu forumun maaşsız çalışan komedyen üyeleriyiz diye
aklıma o geldi bak şimdi

İlk sezona ve finale ara sıra bakıyorum bende
Şu final bölümünde fısıldayan çoçukla , clemin kavga sahneleri ,
yüzü ısırılan kızın delirme sahneleri

birde ahır sahnelerini izliyorum 2 gündür.

Ya kıyamam adamın gözleri dolmuş oynarken :/ işte bende öyleydim o arada.

Ahır sahnesinde L gibi öğütler verirken benimde gözlerim doldu

İyi ki mal kadını öldürdük yoksa zombi çocuk sahnesini göremicektik oyunu oynayan adamın tepkisini