The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Biz onu 2.sezon finalinde bıraktık diyelim , o hala bir yerlerde yaşıyor. Böylece 3.sezonda ki basit trafik kazası saçmalığına maruz kalmayız. :F :(

Ben bir tane resim görmüştüm, fan resmi mi yoksa senaristlerin çizdiği resim mi , kenny bizden ayrıldıktan sonra böyle hep istediği bir teknesine gidiyor daha doğrusu kayık böyle ormanların arasına tabi bu bir çizim sadece..
Bırakanların finalinde keşke son sahnede oda gelse :bhr::bhr::bhr:

Ama şapkalı kız hayata karşı daha iyi tecrübe edinip gelişti onunla gidince :A

• Harika
Reactions: Harunnn60
Bırakanların finalinde keşke son sahnede oda gelse :bhr::bhr::bhr:

Ama şapkalı kız hayata karşı daha iyi tecrübe edinip gelişti onunla gidince :A
Aynen öyle yinede 3.sezon o facia ölümü unutamıyorum :A Orası hariç iyiydi .:A

Şu son bölümü izliyorum yine gülüyorum bazı sahnelere hala :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ahh ben 2013 yılının ocak ayında oynamıştım bunu.. :( eski günler aklıma geldi ne zaman kötü bir şey yaşasam bu oyunu oynardım unutmak için..
Zaten hayatta kalma adına güçlendririyor bizi bak final sahnesi gönderme yapmıs 1.sezona şuan görünce hatırladım :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Aynen öyle yinede 3.sezon o facia ölümü unutamıyorum :A Orası hariç iyiydi .:A

Şu son bölümü izliyorum yine gülüyorum bazı sahnelere hala :A
Zombi oğlan tarafı :F Birde bizimle neden döüşüyordu mal kadını öldürdük diye biz mal kadını öldürmesek zombi çocuğu öldürücekmiş :F Denkleme bak :A :A :A

• İlginç
Zombi oğlan tarafı :F Birde bizimle neden döüşüyordu mal kadını öldürdük diye biz mal kadını öldürmesek zombi çocuğu öldürücekmiş :F Denkleme bak :A :A :A
Son 30 saniyeye bak şok olursun :F yok ben sevsem de biz doğru karar vermişiz , dizi olsa bizim senaryomuz kabul görür. :A

• Güldürdün
Zaten hayatta kalma adına güçlendririyor bizi bak final sahnesi gönderme yapmıs 1.sezona şuan görünce hatırladım :bhr: :bhr: :bhr:
Ahh bunları nasıl buluyorsun ya. 🙂 beni çok mutlu ediyorsun cidden. çok sevindim. ilk sezonu sende çok seviyorsun. bende çok seviyorum. sanki daha bir samimilik var böyle bilmiyorum.. lee'nin de olması etkili olabilir bu sezonu beğenmemizde.

• Harika
Ahh bunları nasıl buluyorsun ya. 🙂 beni çok mutlu ediyorsun cidden. çok sevindim. ilk sezonu sende çok seviyorsun. bende çok seviyorum. sanki daha bir samimilik var böyle bilmiyorum.. lee'nin de olması etkili olabilir bu sezonu beğenmemizde.
L ile ilk sezonun yeri daha ayrı kalacak kalbimde unutulmaz o sezon cnm :bhr: :bhr: :bhr:

Şapkalı kızında en cici halleri tabi Birde L ile hep onla ilgileniyorduk :A

• Güldürdün
Resmen kendi katilini savundu bize mal zombi çocuk :F :F :F

Oyunu oynayan adam bu sahneleri görse kafayı yerdi :A :A :A
ya sen manyak mısın derdi. :F

James'i 2 ve 3 bölümlerde beğeniyordum ama son bölüm kafayı yedi cidden, böyle bir dünya da o şekilde hayatta kalınmaz, çok saçma düşünceleri, ama mağarada ki sahneler gerilimliydi, ve oynayan adam sayesinde arada güldüm :A

• Güldürdün
ya sen manyak mısın derdi. :F

James'i 2 ve 3 bölümlerde beğeniyordum ama son bölüm kafayı yedi cidden, böyle bir dünya da o şekilde hayatta kalınmaz, çok saçma düşünceleri, ama mağarada ki sahneler gerilimliydi, ve oynayan adam sayesinde arada güldüm :A
Büyümü yapacan bize diyor elini kaldırıyorya :F :F :F Ama Mal kadını öldürmesek zombi çocukla o sahne olmayacak değilmi arap çocuğa sana güveniyoruz diyemicez bence gerekli sahneydi orası :A

• Güldürdün
Büyümü yapacan bize diyor elini kaldırıyorya :F :F :F Ama Mal kadını öldürmesek zombi çocukla o sahne olmayacak değilmi arap çocuğa sana güveniyoruz diyemicez bence gerekli sahneydi orası :A
arap çocuğa güvenmezsek bu sefer köprü sahnesinde ya sarışın kız ölüyor ya piyanocu :A çocuk silahı ateşlemiyor clem güvenmediği için :A orada yine iyi bir seçim yaptık :A dizi olsa böyle olmalı ayrıca baktığın çocuğa güvenmemek oyunun yapısı ile çelişmesi demek bence. :A

Gerçi şu mal kız yüzünden kızıştı oralar birazda neyse. :A geberemedi gitti. :A
69970

• Güldürdün
arap çocuğa güvenmezsek bu sefer köprü sahnesinde ya sarışın kız ölüyor ya piyanocu :A çocuk silahı ateşlemiyor clem güvenmediği için :A orada yine iyi bir seçim yaptık :A dizi olsa böyle olmalı ayrıca baktığın çocuğa güvenmemek oyunun yapısı ile çelişmesi demek bence. :A

Gerçi şu mal kız yüzünden kızıştı oralar birazda neyse. :A geberemedi gitti. :A
Ekli dosyayı görüntüle 69970
Ben karşımıza dikildiğinde korktum zaten şarkılı yerde :F :F :F

Bence oyunu oynayan adamın senaryosu iyi gitti zaten çoğunda bende öyle seçerdim :A :A :A Şunu neden yaptın dediğim sadece 1 seçenek var ben 3.sezonda arap kadın ölsün der diğer kennıye benzeyeni kurtarırdım ama zaten arap kadını seçtiği için öldürdüler oda yine işime geldi :F

• Güldürdün
Ben karşımıza dikildiğinde korktum zaten şarkılı yerde :F :F :F

Bence oyunu oynayan adamın senaryosu iyi gitti zaten çoğunda bende öyle seçerdim :A :A :A Şunu neden yaptın dediğim sadece 1 seçenek var ben 3.sezonda arap kadın ölsün der diğer kennıye benzeyeni kurtarırdım ama zaten arap kadını seçtiği için öldürdüler oda yine işime geldi :F
gece gece şarkı söylüyor ya ben korktum orada :F adam da şaşırdı :F Bilerek zombileri çekti oraya. :F

Evet o seçeneği seçmesine şaşırdım, birde yengesi ile kaçtı oda rezillik cnm bence sen bile şaşırdın:A hem kadına yanaşmıyor hemde kaçalım diyo. :A

• Güldürdün
gece gece şarkı söylüyor ya ben korktum orada :F adam da şaşırdı :F Bilerek zombileri çekti oraya. :F

Evet o seçeneği seçmesine şaşırdım, birde yengesi ile kaçtı oda rezillik cnm bence sen bile şaşırdın:A hem kadına yanaşmıyor hemde kaçalım diyo. :A
Aaa evet orasıda vardı unutmuşum :F Ona tavrımız genel olarak netti ama o kaçma sahnesi biraz olmamıştı gerçi sonradan oda pişman olur gibi oldu ama o kadınla öpüşenler varmıs fotoları çıktı :A :A :A

• Güldürdün
Şurada ne uğraşmıştık kaçık kadını öldürmeye hele şu saniyede küfür ediyoruz ve kurşunu yiyoruz oyunu oynayan adamda gülüyor :F :F :F @Harunnn60
Hahah bende zorlandım:F Aaa aklıma geldi de sizi bu bölümde lilly kurtarmış cnm :A Siz işinize gelmeyeni görmezsiniz tabi :A 33:00

• Güldürdün
Aaa evet orasıda vardı unutmuşum :F Ona tavrımız genel olarak netti ama o kaçma sahnesi biraz olmamıştı gerçi sonradan oda pişman olur gibi oldu ama o kadınla öpüşenler varmıs fotoları çıktı :A :A :A
Yorgundum saçma kararlar verdim dedi. :A

Herkes tepki göstermiş ya, oda yorum yapmış, sen yaptığı yorumlar çok gülmüştün. :A

• Güldürdün