The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Delirmesi komikti kenny'nin :F Hele 2.sezon sonlarına doğru biraz kafayı yemişti diğer karakterlere küfür ediyordu gerçi o mallar hak ediyordu. 🙄
Oyunu oynayan adama sürekli Kennıye saldır modunda çok seçenek çıkıyorduda biz hep kenıyı tutuyorduk öldürdüğü mal kadınla olan sahnedede :A :A :A

Biz aşk yapmadıkta fotoları gözüktü sende gözükmedimi :F
Gözüktü işte, sarışın kızla olmasını istemedim :F Diğer çocukta da seçenek çıkmadı :F

aaa bak ilk sezon seçimlere göre lee ve carley hafiften aşk yaşayabiliyor gerçi sadece bir öpücük. 🙄
1:25 ten itibaren bak. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Gözüktü işte, sarışın kızla olmasını istemedim :F Diğer çocukta da seçenek çıkmadı :F

aaa bak ilk sezon seçimlere göre lee ve carley hafiften aşk yaşayabiliyor gerçi sadece bir öpücük. 🙄
1:25 ten itibaren bak. :A
Diğer saf çocuğu kurtardık bu kız kendisi kurtulur şimdi dedi oyunu oynayan adam ama kızın kursunu bitmiş bizden yardım istiyormuş biz orayı atlamısız şimdi öldürür onları diye sırıtıyordu oyunu oynayan adam ve kız öldü :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Diğer saf çocuğu kurtardık bu kız kendisi kurtulur şimdi dedi oyunu oynayan adam ama kızın kursunu bitmiş bizden yardım istiyormuş biz orayı atlamısız şimdi öldürür onları diye sırıtıyordu oyunu oynayan adam ve kız öldü :F :F :F
Burada hata yaptınız siz, bu kız versiyonu daha iyi , senaryo daha bir oturuyor :A Diğer çocuk silik sonuçta :A

• Güldürdün
Bence o kızı öldürseydi mal kadın okadar sinirlenmezdim o çocuğa daha ayrı üzüldük sahip çıkıyorduk çnkü korunmaya daha ihtiyacı vardı :A :A :A
Sizde yanlışlıkla öldürüyor o çocuğu normalde ergeni öldürecekti :A

Bizde bilinçli olarak kızı öldürüyor :A Orada kız buna her zaman küçük bir çocuksun sürekli ağlıyorsun, bir kez de lee gibi iyi bir insan ol diyor bu tabi sinirleniyor orada kayış kopuyor. :F

1:42'den bak. :A

• İlginç
Sizde yanlışlıkla öldürüyor o çocuğu normalde ergeni öldürecekti :A

Bizde bilinçli olarak kızı öldürüyor :A Orada kız buna her zaman küçük bir çocuksun sürekli ağlıyorsun, bir kez de lee gibi iyi bir insan ol diyor bu tabi sinirleniyor orada kayış kopuyor. :F

1:42'den bak. :A
Bir kıskanclık olusuyor ozaman :F Bizimkinde yazık oluyordu bildiğin oğlana :A

Bunu senin kişneyen kızın videosunda izlemiştim iyiki onu atmamıssın yine :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60