Siz o zaman lilly yanında oldunuz , kenny seçince kenny bizi kurtarıyorOnun işine geliyordu asıl oan bizim yanımızda durmak![]()
![]()
![]()
![]()
Siz o zaman lilly yanında oldunuz , kenny seçince kenny bizi kurtarıyorOnun işine geliyordu asıl oan bizim yanımızda durmak![]()
![]()
![]()
![]()
Hahah sabah okumuştum onları çok komik cidden.Güldüm çünkü şey diyorPeki abim suçsuzmu karısını çocuğunu bırakıp gidiyor diyor sankı gerçek abisi
![]()
![]()
![]()
Kenıye laf atıyor zaten yine bişi yapmadan öyle duruyorsun diyorSiz o zaman lilly yanında oldunuz , kenny seçince kenny bizi kurtarıyor![]()
Ama bizi suçlayanlarda abisinin karısıyla oluyor ona bişi diyen yokHahah sabah okumuştum onları çok komik cidden.Oda bizim gibi oyunu ciddiye alıyor oda üzülüyor kafa yoruyor.
![]()
Hahah izledim şimdi güldümKenıye laf atıyor zaten yine bişi yapmadan öyle duruyorsun diyor![]()
![]()
![]()
aa ben şöyle bir şey yaptım ama , kate beraber olalım mı dedi son sahnelerde, ben biraz daha sonra dedim ,abimiz yeni ölmüş bir 40 çıksın dimi bu ne hız.Ama bizi suçlayanlarda abisinin karısıyla oluyor ona bişi diyen yok![]()
![]()
![]()
Bir ara bizle dövüşüyordu ısırılınca bizi vermek istiyorduHahah izledim şimdi güldümevet ilk sezon kenny arada gıcıklaşıyordu gerçi onun tarafını hep tutunca öyle huyu yok pek.
![]()
O fotoları görünce oyunuyu oynayan adamla aynı oldu zaten yüzümüzaa ben şöyle bir şey yaptım ama , kate beraber olalım mı dedi son sahnelerde, ben biraz daha sonra dedim ,abimiz yeni ölmüş bir 40 çıksın dimi bu ne hız.öpmedim yani .
![]()
Delirmesi komikti kenny'ninBir ara bizle dövüşüyordu ısırılınca bizi vermek istiyordu![]()
Son sezon benim oyunumda aşk olmadı yaO fotoları görünce oyunuyu oynayan adamla aynı oldu zaten yüzümüz![]()
![]()
![]()
Oyunu oynayan adama sürekli Kennıye saldır modunda çok seçenek çıkıyorduda biz hep kenıyı tutuyorduk öldürdüğü mal kadınla olan sahnededeDelirmesi komikti kenny'ninHele 2.sezon sonlarına doğru biraz kafayı yemişti diğer karakterlere küfür ediyordu gerçi o mallar hak ediyordu. 🙄
Biz aşk yapmadıkta fotoları gözüktü sende gözükmedimiSon sezon benim oyunumda aşk olmadı yasizde oldu mu
niye böyle oldu
![]()
Gözüktü işte, sarışın kızla olmasını istemedimBiz aşk yapmadıkta fotoları gözüktü sende gözükmedimi![]()
Diğer saf çocuğu kurtardık bu kız kendisi kurtulur şimdi dedi oyunu oynayan adam ama kızın kursunu bitmiş bizden yardım istiyormuş biz orayı atlamısız şimdi öldürür onları diye sırıtıyordu oyunu oynayan adam ve kız öldüGözüktü işte, sarışın kızla olmasını istemedimDiğer çocukta da seçenek çıkmadı
aaa bak ilk sezon seçimlere göre lee ve carley hafiften aşk yaşayabiliyor gerçi sadece bir öpücük. 🙄
1:25 ten itibaren bak.
Burada hata yaptınız siz, bu kız versiyonu daha iyi , senaryo daha bir oturuyorDiğer saf çocuğu kurtardık bu kız kendisi kurtulur şimdi dedi oyunu oynayan adam ama kızın kursunu bitmiş bizden yardım istiyormuş biz orayı atlamısız şimdi öldürür onları diye sırıtıyordu oyunu oynayan adam ve kız öldü![]()
![]()
![]()
Ama o çocuğu işte kendisi basına bakamıyor diye korumaya çalıstık ama çiflikte işimize yaradı tuzaklar kuruyorduBurada hata yaptınız siz, bu kız versiyonu daha iyi , senaryo daha bir oturuyorDiğer çocuk silik sonuçta
![]()
Bizde de kız silah sıkıyordu.Ama o çocuğu işte kendisi basına bakamıyor diye korumaya çalıstık ama çiflikte işimize yaradı tuzaklar kuruyordu![]()
![]()
![]()
Bence o kızı öldürseydi mal kadın okadar sinirlenmezdim o çocuğa daha ayrı üzüldük sahip çıkıyorduk çnkü korunmaya daha ihtiyacı vardıBizde de kız silah sıkıyordu.![]()
Sizde yanlışlıkla öldürüyor o çocuğu normalde ergeni öldürecektiBence o kızı öldürseydi mal kadın okadar sinirlenmezdim o çocuğa daha ayrı üzüldük sahip çıkıyorduk çnkü korunmaya daha ihtiyacı vardı![]()
![]()
![]()
Bir kıskanclık olusuyor ozamanSizde yanlışlıkla öldürüyor o çocuğu normalde ergeni öldürecekti
Bizde bilinçli olarak kızı öldürüyorOrada kız buna her zaman küçük bir çocuksun sürekli ağlıyorsun, bir kez de lee gibi iyi bir insan ol diyor bu tabi sinirleniyor orada kayış kopuyor.
1:42'den bak.