The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aaa hadi yatalım cnm :A Yarında uzun bir yorum yaparız :A geç oldu iyice , hadi iyi geceler :A Sende yatıyorsun yarın kontrol edeceğim :A
Evet benimde yatma sürem geldi yavastan :A Yarın genel bir yorum yaparım seni buradan konusturmaya devam etmek lazım cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr: :bhr:

@Çiğdem uzun yorum please :A araya komik mesajlar ve duygu dolu bir konuşma bekliyorum senden :A
Gitmeye hazırlık dönemleri bu aralar vakit bulamıyorum çok yoğunuz cnm ama bu akşam geniş bir zamanda yorumumu yapacam gerçi herşeyden bahsettik ama bir toparlayalım son olarak :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Harunnn60
4.Sezon final yorumu @Harunnn60 Vlla bu oyun bize ne olursa olsun sevgisiz olmaz sevgisiz yaşanmaz birlik beraberliğin nekadar önemli olduğunu gösterdi çok büyük hayat dersleri aldık bence inanılmaz öğretici bir oyun yaşı biraz büyüyen çocuklara aileler izlettirmeli bence bizlerede büyük dersler veriyor mesaj almasını ilenlere çok önemli öğütler var oyunda tam bir hayat dersi :bhr::bhr::bhr:

Aaa oyun çok gelirimli başladı herkes dağılmış biz velet çocukla birlikte gemiden gemiye atladık velet çocuğu tuttuğumuz sahneden yukarıdan atladı oyunu oynayan bana böyle şeyler yaptırmayın diyor :F Yine panikledik :F Bu zombiler naısl yüzüyor diyor :F Pİyanocu çocuk bizi kurtardı bizde sarısın kızı kurtardık oyunu oynayan adam sarısın kıza bırak kıçın yansın yeterki ısırılma diyor :F Kırmızı saçlı ecünnü zombilerle dövüşürken üzüldük ama kafayı yemiş manyak ecünnü bize bomba atıyor :F Bizde onu vurduk :A Ama gebermiyor sonra hortlak gibi karşımıza çıktı yaralı yüzlüyüde velet öldürdü buda bu yaşına rağmen yaşı kadar adam ödürdü gerçekten öldürmeyi seviyorum da diyor oan yüzü yakın çekime geldi yamyam gibi bizi yicek sandım :F Sana güveniyoruz öldürmekten keyif alıyorum deme sadece öldür dedik anlaştık :A Zombi çocuğada manyakmısın gerizekalımısın bize büyümü yapacan aramıza girme bir sürü şey saydırdık bizle dövüşüyor gerçekten manyakmıdır nedir ayoll :A Kimse ölmesin istiyor sen onları öldürmezsen onlar seni öldürücek yine birileri ölücek yanı bu sen olma diye uğraşıyoruz ama anlamıyor zombi kafa sonra gitti :A

Herkes kurtulup yaralı yüz hariç okula gitmişler sarısın kızla uzun uzun sohbet ettik bizim hikayede onla ters düşmedik :F Ahır sahnesi çok gelirimliydi velet çocuğu biz kontrol ettik şapkalı kız ısırıldı çünkü :( Çok uğraştırıcı bir sahne oldu kapıları zar zor kapadık ama şapkalı kıza veda ediyoruz sandık L gibi öğüt vermeye
başladı o sahneyi hatırladık ve öldü sandık :( Sonra balık tutarkan gördük velet çocuğu daha videonunda bitmesine 1 saat var ne olacak diyorum :F Ben mutlu son bekliyordum bacağı kesilme ihtimalinide düşündüm balık tutulduğu evde şapkalı kızı yaralı görebilirmiyim diye ama görmedik ve veletlerin evine gitti duygusal müzik çaldı oyunu oynayan adamda bitti oyun dedi bende oan umudu yitirdim ve şapkalı kızı öyle bir yerde karşımıza çıkardılar kı ayoll mutluluktan şaşkınlıktan havalara uçtuk :A

Tekerlekle salıncak yaptık salladık ama kızın bacağı kesilmiş asıl o otursun sen salla artık eşşek kadar oldun yamyam cocuk :A Masada yemek yeme sahnesinde orangutan kılıklı kız geğiriyor keşke o bari geberseydi yamyam çocukta sana nasıl yapıldığını gösterim diyor :F Çocuğa tam ısınırkan yine gıcıklık kaptırıyor kendine :A Sonra şağkalı kızla oturup uzun uzun konustuk veda konusması gibiydi oyuna gerçekten güzel bitti biz ısırılsada öldüğünü biliyoruz kişilerin oyunda L de kolu kesilse ölücekti oyüzden oyunu yapanlar seyirciye şapkalı kızında ölüceğini kabul ettirip ters köşe yaptılar ama şapkalı kızın ölmemesi lazımdı ilerde bu oyun çıkarsa şapkalı kız ayağından dolayı yan karakter gibi olur biz ondan akıl alırız bize akıl veren büyüğümüz gibi olur oyunuda velet çocukla devam edilir :A

• Harika
@Çiğdem Yorumuna geleceğim ama mesajında sevgi, beraberlik, sevgisiz yaşamama gibi mesajlar vermen çok iyi olmuş, ne olursa olsun oyun hep bizi bu noktaya getirdi cidden, sevgi, saygı , dürüstlük , birlik beraberlik, anlayabilene çok mesaj vardı, özellikle ilk sezon ve son sezon bu tema daha fazla işlendi. 🙂

sonda clem'in aj'ye iyi iş çıkardım mı ? demesi ve cevabı aldıktan sonra keyifli gülmesi buna işaret ediyor. 🙂😀

• Harika
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem Yorumuna geleceğim ama mesajında sevgi, beraberlik, sevgisiz yaşamama gibi mesajlar vermen çok iyi olmuş, ne olursa olsun oyun hep bizi bu noktaya getirdi cidden, sevgi, saygı , dürüstlük , birlik beraberlik, anlayabilene çok mesaj vardı, özellikle ilk sezon ve son sezon bu tema daha fazla işlendi. 🙂

sonda clem'in aj'ye iyi iş çıkardım mı ? demesi ve cevabı aldıktan sonra keyifli gülmesi buna işaret ediyor. 🙂😀
Kesinlikle öyle yanı öylesine bir oyun değil çok önemli hayat dersleri barındırıyor :bhr:

Oyun bitti diye kendimi o moda sokmuş veda ediyordum gerçekten inanılmaz bir sahneydi o müzik tekrar analım videoyu aç @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

• Harika
Kesinlikle öyle yanı öylesine bir oyun değil çok önemli hayat dersleri barındırıyor :bhr:

Oyun bitti diye kendimi o moda sokmuş veda ediyordum gerçekten inanılmaz bir sahneydi o müzik tekrar analım videoyu aç @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:
Ah bu şarkı :love1: ben bugün bazı sahneleri tekrar izledim. 1 haftadır izliyorduk senle. şimdi boşluğa düştüm :(b

• Harika
Ah bu şarkı :love1: ben bugün bazı sahneleri tekrar izledim. 1 haftadır izliyorduk senle. şimdi boşluğa düştüm :(b
Az önce tren sahnesini izledim L ile ve şuan fark ettim şapkalı kız veletin yaşını söylüyor 8 yaşındaymış çüşş ayoll :F :F :F Bu yamyam 8 oluyorda şapkalı kız nasıl 18 olmuyor :A :A :A

• Güldürdün
Az önce tren sahnesini izledim L ile ve şuan fark ettim şapkalı kız veletin yaşını söylüyor 8 yaşındaymış çüşş ayoll :F :F :F Bu yamyam 8 oluyorda şapkalı kız nasıl 18 olmuyor :A :A :A
Bende anlamadım :F Hahah ama sen AJ'yi seviyorsun bee fark ettim de hem sövüyorsun hemde kıyamıyorsun :F tabi ısınman biraz 3 ve 4 bölümlerde oldu yoksa 1-2 de küfür etme noktasına gelmiştin. :A

• Güldürdün
Bende anlamadım :F Hahah ama sen AJ'yi seviyorsun bee fark ettim de hem sövüyorsun hemde kıyamıyorsun :F tabi ısınman biraz 3 ve 4 bölümlerde oldu yoksa 1-2 de küfür etme noktasına gelmiştin. :A
Hhaha ablası sayılırım sende abisi hem sevecez hem kafasından oklavayı eksik etmeyecez :F Elimizde büyüdükleri için çöpe atamıyorsun işte atsan atılmaz satsan satılmaz derlerya :A :A :A

• Güldürdün
Hhaha ablası sayılırım sende abisi hem sevecez hem kafasından oklavayı eksik etmeyecez :F Elimizde büyüdükleri için çöpe atamıyorsun işte atsan atılmaz satsan satılmaz derlerya :A :A :A
Ayy cidden elimizde büyüdü ya. :F 2016'da 2.sezonu oynarken doğmuştu bu çocuk :F Hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yapacağı. :A Anasına gıcıktım belki de o yüzden iyi düşünemedim :A @Çiğdem
69916

• Güldürdün
Ayy cidden elimizde büyüdü ya. :F 2016'da 2.sezonu oynarken doğmuştu bu çocuk :F Hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yapacağı. :A Anasına gıcıktım belki de o yüzden iyi düşünemedim :A @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 69916
3 yaşında bunu aldıktan sonra 5 yıl zaman atlaması olmuş 8 olduna göre şimdi şapkalı kız zaten 14 civarıydı 5 yıl zaman atlamasıyla şapkalı kız oldu yerde sayıyor yamyam çocuk nerdeyse bizle arkadaş yasına geliyor :F :F :F

• Güldürdün
3 yaşında bunu aldıktan sonra 5 yıl zaman atlaması olmuş 8 olduna göre şimdi şapkalı kız zaten 14 civarıydı 5 yıl zaman atlamasıyla şapkalı kız oldu yerde sayıyor yamyam çocuk nerdeyse bizle arkadaş yasına geliyor :F :F :F
Ya biz büyüdük birazcık abartma sende :F 3 sezonda ki şapkalı kız ile şuan ki hali arasında değişim var :A Ama çocuk biraz fazla büyümüş evet. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil