The Walking Dead: Final Season - "Take Us Back" Ep. 4 | Trailer

Tövbe estagfurullah geceleri sabahlayanlar kimlerdi 😱😳 @Forumdash
Gelebildim zaman geliyorum kışları genelde gündüz yokum ama bu kışın bazı gecelerde vakit bulamadım hatta hastalık olmadı halde 1 gün tamamen olamadım oldu @Forumdash :F

Geçen kış haziran ayına kadar forumda yok gibiydim hazirandan itibaren tamamen rahat ediyorum oda 1-2 ay sonra fındık tatili basslıyor sonra ramazan kış yoğunluğu hep aynı şeyler :A :A :A

Tadım kaçtı cidden bende dedim gece konuşuruz hep beraber filan ama işte..
Cumartesine diğer diziler olmadan buna odaklanaırız diye dedim spn ve flash izleyemedimi @Forumdash biliyor zaten cnm twd de 2 bölüm var :F Ama öncelik sana verelim nerden izlcemizi söyle yeter :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gelebildim zaman geliyorum kışları genelde gündüz yokum ama bu kışın bazı gecelerde vakit bulamadım hatta hastalık olmadı halde 1 gün tamamen olamadım oldu @Forumdash :F

Geçen kış haziran ayına kadar forumda yok gibiydim hazirandan itibaren tamamen rahat ediyorum oda 1-2 ay sonra fındık tatili basslıyor sonra ramazan kış yoğunluğu hep aynı şeyler ?A:A
Bana bahane okuma bu forumda en çok online sensin :A

Geceleri 1 saat filan onine da o saatlerde @destere internete girerdi rahmetli:A Belki facede şuan bilemeyiz :F
Eee konuşuyorlar zaten :X Bilerek gizem yapıyorlar, evet konuşuyoruz deseler, adları anılmayacak, dikkat et hiç açıklama yapmadılar bu konu hakkında :) hep kem küm :)

Eee konuşuyorlar zaten :X Bilerek gizem yapıyorlar, evet konuşuyoruz deseler, adları anılmayacak, dikkat et hiç açıklama yapmadılar bu konu hakkında :) hep kem küm :)
Kutlama konumda sana açıklama yaptı ama onuda sizin planınız olarak dediniz :F :F :F @Forumdash

Konu yine buraya kaymadan en iyisi izlicemişz yeri söylede :F Yarın konusunu açarsın bende söz öncelik buna bakacam spn e daha sonra bakacam :A Ama uyumadan söyle nerden izlciemi ilk bölümü :A @Forumdash

Ben yoruldum size anlatmaya birazda o deviralsın diyorum cnm ?A:A @Forumdash
Kutlama konumda sana açıklama yaptı ama onuda sizin planınız olarak dediniz :F:F:F @Forumdash
Bence ben gidince gelir @destere :A Yine seyrlen gümbürtüyü kaçiririm :F