Supernatural yarın 2 bölüm olacak öncelik @Harunnn60 a verelim bu önemli bir fedakarlıkO sinir bana da geçti, hissettim şuan![]()
Supernatural yarın 2 bölüm olacak öncelik @Harunnn60 a verelim bu önemli bir fedakarlıkO sinir bana da geçti, hissettim şuan![]()
Tövbe estagfurullah geceleri sabahlayanlar kimlerdi 😱😳 @ForumdashForumda 5 yıldır kış yaz hep aynı benim harektlerim gündüzleri olmamayı bırak geceleri hatta hiç giremedim günbile oldu ama 5 yıldır böyle yanı sebeplerinide biliyorsunuz ?A@Forumdash
Tadım kaçtı cidden bende dedim gece konuşuruz hep beraber filan ama işte..O sinir bana da geçti, hissettim şuan![]()
Gelebildim zaman geliyorum kışları genelde gündüz yokum ama bu kışın bazı gecelerde vakit bulamadım hatta hastalık olmadı halde 1 gün tamamen olamadım oldu @Forumdash
Cumartesine diğer diziler olmadan buna odaklanaırız diye dedim spn ve flash izleyemedimi @Forumdash biliyor zaten cnm twd de 2 bölüm varTadım kaçtı cidden bende dedim gece konuşuruz hep beraber filan ama işte..
Bana bahane okuma bu forumda en çok online sensinGelebildim zaman geliyorum kışları genelde gündüz yokum ama bu kışın bazı gecelerde vakit bulamadım hatta hastalık olmadı halde 1 gün tamamen olamadım oldu @Forumdash![]()
Geçen kış haziran ayına kadar forumda yok gibiydim hazirandan itibaren tamamen rahat ediyorum oda 1-2 ay sonra fındık tatili basslıyor sonra ramazan kış yoğunluğu hep aynı şeyler ?A![]()
Kışları 5 yıldır en az süre alan benim ama 1 saat bile olsam en fazla yazan ben oluyorumBana bahane okuma bu forumda en çok online sensin![]()
Cumartesine diğer diziler olmadan buna odaklanaırız diye dedim spn ve flash izleyemedimi @Forumdash biliyor zaten cnm twd de 2 bölüm varAma öncelik sana verelim nerden izlcemizi söyle yeter ?A
![]()
Geceleri 1 saat filan onine da o saatlerde @destere internete girerdi rahmetliBana bahane okuma bu forumda en çok online sensin![]()
@destere belkide gözü burdadırGeceleri 1 saat filan onine da o saatlerde @destere internete girerdi rahmetliBelki facede şuan bilemeyiz
![]()
Ben bilmiyorum bacım @Harunnn60 en çok sana güveniyodu. Çünkü ben izleyemeceğimi söylemiştim
Yani işte bana böyle gerçeklerle gel
Spn bile 2 bölüm oldu ama @Harunnn60 öncelik zaten 1 saattir siteyi söyle diyorumBen bilmiyorum bacım @Harunnn60 en çok sana güveniyodu. Çünkü ben izleyemeceğimi söylemiştimAma öbür oyunu izlerim
![]()
@destere Geldiğinde size ne diyeceğini merak ediyorumYani işte bana böyle gerçeklerle gelForuma girmese bile senin online oldugunu top10 listesinde görecek
@Harunnn60
Nasıl yani anlamadım@destere Geldiğinde size ne diyeceğini merak ediyorumGerçi @Harunnn60 a bir açıklama geçmiştide @MasacRE sana Haruna bu ciddi boyutta oldunu öğrenince napacak bakalım iddiaların
@xemrexxx İşin işinde yok ilkd efa ?A
![]()
Eee konuşuyorlar zatenGeceleri 1 saat filan onine da o saatlerde @destere internete girerdi rahmetliBelki facede şuan bilemeyiz
![]()
Kutlama konumda sana açıklama yaptı ama onuda sizin planınız olarak dedinizEee konuşuyorlar zatenBilerek gizem yapıyorlar, evet konuşuyoruz deseler, adları anılmayacak, dikkat et hiç açıklama yapmadılar bu konu hakkında
hep kem küm
![]()
Konu yine buraya kaymadan en iyisi izlicemişz yeri söyledeEee konuşuyorlar zatenBilerek gizem yapıyorlar, evet konuşuyoruz deseler, adları anılmayacak, dikkat et hiç açıklama yapmadılar bu konu hakkında
hep kem küm
![]()
Eee konuşuyorlar zatenBilerek gizem yapıyorlar, evet konuşuyoruz deseler, adları anılmayacak, dikkat et hiç açıklama yapmadılar bu konu hakkında
hep kem küm
![]()
Ben yoruldum size anlatmaya birazda o deviralsın diyorum cnm ?A@Forumdash
Bence ben gidince gelir @destere