The Walking Dead Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

Jadis sayesinde kurtuldu. Onun bağlantısının olduğu grup Rick'i helikopterle götürdü. Gitmeden önce şov yaptı tabi reis.

Burada öldü gibi göstermişler, daha sonra başka bir sahnede mi çıktı ortaya ce e ölmedim diye

Burada öldü gibi göstermişler, daha sonra başka bir sahnede mi çıktı ortaya ce e ölmedim diye
Ben de hiç beklemiyordum son dakikalarda gösterdiler. Kendimi ölmesine alıştırmıştım güzel oldu

Bilmiyorum eski karakterleri de görebilirmişiz senarist öyle diyor
maggie eski değil hiçbir zaman eskimedi eskimez bin yıl geçsede ilk günki tazeliğinde
eski derken andrea falan gelecekse hiç gelmesin sevmezdim kadını

Diziden daha çıktımı bilmiyorumkı 2 bölüm izledim daha
Hadi merakla bekleyeceğine sende başla
İzledikten sonra oku

yok öğrendim ben @dreamy attı sahneyi önce zombiler akın ederken dinamitlere ateş ediyor patlama oluyor herkes öldü sanıyor Michonne ağlıyor helak oluyor, daha sonra da ölmediği ortaya çıkıyormuş, Jadis onu helikopterle kaçırmış
Artık senin de izlemene gerek kalmadı

Ben de hiç beklemiyordum son dakikalarda gösterdiler. Kendimi ölmesine alıştırmıştım güzel oldu
Tamam işte bir yerlerde takılır o bir süre, üç beş sezon ara verir sonra yine diğerleriyle buluşur

Tamam işte bir yerlerde takılır o bir süre, üç beş sezon ara verir sonra yine diğerleriyle buluşur
Tamam işte başlayarak hepsini kendi gözlerinle görebilirsin.
9. sezondan sonra TWD sevgim kabardı