Burada öldü gibi göstermişler, daha sonra başka bir sahnede mi çıktı ortaya ce e ölmedim diyeJadis sayesinde kurtuldu. Onun bağlantısının olduğu grup Rick'i helikopterle götürdü. Gitmeden önce şov yaptı tabi reis.
Burada öldü gibi göstermişler, daha sonra başka bir sahnede mi çıktı ortaya ce e ölmedim diyeJadis sayesinde kurtuldu. Onun bağlantısının olduğu grup Rick'i helikopterle götürdü. Gitmeden önce şov yaptı tabi reis.
Burada öldü gibi göstermişler, daha sonra başka bir sahnede mi çıktı ortaya ce e ölmedim diye
gaga @Harunnn60 başlayacak diziye sende peşinden mecburen başlayacaksınSen öneriyorsan asla izlemem o zaman. Senin zevkine güvenmiyorum fok.
maggie eski değil hiçbir zaman eskimedi eskimez bin yıl geçsede ilk günki tazeliğindeBilmiyorum eski karakterleri de görebilirmişiz senarist öyle diyor
Evet 4.sezonun sezon finalinden sonra eskiyi arattı yanı hep dediğim gibi Validen sonra eskinin tadını hiç veremedilerDördüncü sezonun ilk yarısı da güzeldi
Diziden daha çıktımı bilmiyorumkı 2 bölüm izledim dahaEn son nasıl ayrıldı Rick, onu bir anlatın bakalım hele oradan belli olur durum
İzledikten sonra okuDiziden daha çıktımı bilmiyorumkı 2 bölüm izledim dahaHadi merakla bekleyeceğine sende başla
Tamam işte bir yerlerde takılır o bir süre, üç beş sezon ara verir sonra yine diğerleriyle buluşurBen de hiç beklemiyordum son dakikalarda gösterdiler. Kendimi ölmesine alıştırmıştım güzel oldu
Hadi izle kızz artık.Evet 4.sezonun sezon finalinden sonra eskiyi arattı yanı hep dediğim gibi Validen sonra eskinin tadını hiç veremediler@dreamy @destere @sokak sanati @MasacRE- @DarkLegenD
Yok artıkYok be FTWD'yi bırakalı çok oldu zaten de geçen sezonun sonunda TWD'yi de bıraktım artık
Baydı artık sonu gelmiyorYok artıkNiye bıraktın .(
Spoiler'ı açık bir şekilde anlatırsan editlenir.Baydı artık sonu gelmiyorAma bu sezon iyi diyorlar, belki kararımdan dönebilirim belli olmaz
Ayrıca mesajımı editleme hakkını kim verdi sana 😡
Adamlar kendi spoiler verdi zaten daha sezon başlamadan Rick'in ayrılacağını açıkladılar, o yüzden bu spoiler sayılmazSpoiler'ı açık bir şekilde anlatırsan editlenir.
5.bölümde çok farklı olaylar oluyor ama.Adamlar kendi spoiler verdi zaten daha sezon başlamadan Rick'in ayrılacağını açıkladılar, o yüzden bu spoiler sayılmaz
@Çiğdem- için fark etmez, önceki sezonu bile izlemeden geçti bu sezona deli kız5.bölümde çok farklı olaylar oluyor ama.Ben izlemeden senin yorumunu okusam tadı kaçardı.
Yarıya kadar falan izlemişti galiba, sonrasını bulamadım her yerden kaldırılmış deyip atladı bu sezonaGerçekten mi 😱
Tamam işte başlayarak hepsini kendi gözlerinle görebilirsin.Tamam işte bir yerlerde takılır o bir süre, üç beş sezon ara verir sonra yine diğerleriyle buluşur
Maggie gidiyor bu sezon unuttun mumaggie eski değil hiçbir zaman eskimedi eskimez bin yıl geçsede ilk günki tazeliğindeeski derken andrea falan gelecekse hiç gelmesin sevmezdim kadını
1. sezon çöp, 2. sezon son iki bölümü hariç çöpün bir tık üstü, 3.s güzel, 4.s çok güzel, 5.s çok güzel, 6.s vasatın bir tık üstü, 7.s vasat, 8.s vasat.Evet 4.sezonun sezon finalinden sonra eskiyi arattı yanı hep dediğim gibi Validen sonra eskinin tadını hiç veremediler@dreamy @destere @sokak sanati @MasacRE- @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?