Benide nazarladın bende aynı durumdayım @Harunnn60 yine pehlemeden izlemek lazımİzleyemedim hala iki bölümü de. Birkaç güne bakarım.Sen 13’ü izledin mi
Benide nazarladın bende aynı durumdayım @Harunnn60 yine pehlemeden izlemek lazımİzleyemedim hala iki bölümü de. Birkaç güne bakarım.Sen 13’ü izledin mi
Bu aralar tembelim diziler konusunda...Benide nazarladın bende aynı durumdayım @Harunnn60 yine pehlemeden izlemek lazım ?A@MasacRE @DarkLegenD
9x12
Bölüm çok müthiş olmasa da fısıldayanlarla dolu olması iyiydi. Onları tanıyoruz yavaş yavaş. Hep aynı tipleri görmektense iyidir yeni birileri. Beta bey ile de tanıştık bu bölüm ve dediğimiz gibi Alfa lider, Beta onun yardımcısı, @Çiğdem bol bol çatlayabilirsin
Judith Negan için konuştukları zaman lafı iyi geçirdi Michonne'yeFena bir velet, babasından da anasından da kardeşinden de akıllı
Michonne şimdi panayır için açık kapı bıraktı konseye. Onlar kabul ederler, sezon sonu toplanırlar, orayı da fısıldayanlar basar ortalık karışır
Gelecek hafta da Beta, Daryl kapışması var. Beta da öküz gibi adam yalnız. Boyu 2 metre vardır herhalde. Normalde Daryl'ı paramparça etmesi lazım ama Daryl bir şekilde kurtulacak tabi
Bölümü az önce izledim yenisinide izlerim9x12
Kötü yorumlar alınca beklentimi düşürmüştüm ama normal bir bölümdü bence beni sıkmadı. Valla @Çiğdem , Alfa'yı beğenmiyorsun ama onun ve fısıldayanların sahnesi bölümü kurtarmış bence. Heyecanlı kısımlar hep onların sahnesiydi. Gerisi konuşma sahneleri hep.
Daryl cidden bu sezon gözüme girmeye başladı.Fısıldayanları kendi silahları ile vurdu. Maske takarak sürüyü kendine çekti ve sonra kampa saldırdı.Alfa çıldırmış resmen. Kadının kafasını nasıl kesti 😵 Beta lider zannettim ama değilmiş yardımıcısı gibi bir şey.🙄 Umarım daha da aktif olur o adam
Michonne ve diğerleri her zaman ki gibi sıkıcıydı.. karakteri oynayan oyucu da sıkılmış zaten, seneye ayrılır ..
Negan'da artık çıksın aktif olsun ,bu şekilde adamı hapishanede tutmanın anlamı yok , diziye etkisi olmuyor , öldürseniz daha iyiydi böyle yapacaksanız. 🙄
@DarkLegenD @dreamy @destere @MasacRE
12 i izledim kaldı 1Bu aralar tembelim diziler konusunda...
Anlaşıldı sen Beta için de kudurmuşsunBölümü az önce izledim yenisinide izlerim ?A@DarkLegenD
12.Bölüm şimdi bu beta alfa olayından ben kendi işime geldi gibi yorumlucam tabikide ?A
Bildiğin kukla ayollO adam yardımcısı gibi değil kel kafalı kadına ne yapacağını söylüyor kel kafalı kadın o adamı dinliyor burda ikisi bir kaldımı komutları emirleri adam veriyor kel kafalı kadın adamın ağzına bakıyor zaten o kadın yakında ölür ?A
Negan liderliğe adım adım taşınıyor Miconne şimdirik buna izin vermesede oda gidecek zaten seneye Rick ve Darly gibi Negan ve Darly yönetecek ekibi onun hazırlığı yapılıyor Darly ipleri eline almaya başladı küçük kızda Micconneye sen önce aynada kendine bak diyor
Sonlara doğru bir konuşma sahneleri varAnlaşıldı sen Beta için de kudurmuşsun13. bölümde Daryl ile Beta kapışıyor, sonucu söylemeyeceğim spoiler olmasınSen tahmin et ben de 13. bölüm yorumu yapayım bari, dün izlemiştim ama yorum yazmamıştım
Adam kendi ağzıyla söylüyor liderimiz Alfa diye, sen onun üstüne ne desen boş artık kendini kandırmaya devam etSonlara doğru bir konuşma sahneleri var@Harunnn60 @DarkLegenDAdam şunu yap bunu bul diye emir veriyor kadında tamam diyor siz nasıl izlediniz anlamadım vlla ?A
Aaa yeni bölümüde yarın bakıcam o konudan heveslendirdin
Bence o kuklaAdam kendi ağzıyla söylüyor liderimiz Alfa diye, sen onun üstüne ne desen boş artık kendini kandırmaya devam et
11. bölümdeki krallık sahneleri güzel değildi, bu bölümdekiler güzeldi. Onunla bunun ne alakası var şimdi13. Bölüm
Neymiş, -11. bölümdeki- Krallık sahneleri güzel değilmiş. Ahahahaha. Al, bak, güzel değil.
Krallık ile Otobancılar'ın karşı karşıya geldiği sahne mu-az-zam.
Cahil Alfa'nın gözükmediği bölümlerin taş gibi olması???
8.6/10
Ben de dün 12’yi izledim sıra 13’te. Pazartesi gelmeden de 13. bölümü devirmeyi başarırım umarım.12 i izledim kaldı 1 ?A
13 Bende de kaldı bu hafta içine artık 14 ile birlikteBen de dün 12’yi izledim sıra 13’te. Pazartesi gelmeden de 13. bölümü devirmeyi başarırım umarım.Sen naptın son bölümü?
Ben de dün 12’yi izledim sıra 13’te. Pazartesi gelmeden de 13. bölümü devirmeyi başarırım umarım.Sen naptın son bölümü?
Siz de @Harunnn60 da çakma Twd'cisiniz zaten diyorum size
Günceli kaçırmayan has twd ci sensinSiz de @Harunnn60 da çakma Twd'cisiniz zaten diyorum size
İzlemiyorlar ki zaten
‘Çakma TWD’ ci olan @DarkLegenD değil miydi karıştırdın sanırım.Siz de @Harunnn60 da çakma Twd'cisiniz zaten diyorum size
Sezon finaline yaklaşmışken son bölümleri güncel izlemek istiyorum artık. Bu gece izlemeye çalışacağım umarım bunu başarırım. Senin gibi peş peşe mi izlesem acaba.
Anlamadım.
İşine mi gelmedi gerçekten anlamadın mı.Anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?