Erkek düşmanlar sıktı artık be.Ohh sonunda ?A@Harunnn60 @MasacRE
Bu arada koca akrıyıda kız dedinya nerdeyse gelinlik kız diyecen ?AErkek patron istiyoruz ya da istiyorum ?A
Erkek düşmanlar sıktı artık be.Ohh sonunda ?A@Harunnn60 @MasacRE
Bu arada koca akrıyıda kız dedinya nerdeyse gelinlik kız diyecen ?AErkek patron istiyoruz ya da istiyorum ?A
Yok fark etmedim. Zaten aklımda da kalmamış telefonda çalan şarkı falan kaç yıl oldu izleyeli o kadar ince ayrıntılar silindi gitti artık@MasacRE sende fark ettin mi?Ben fark ettim.
The Walking Dead'te gizli kalan Breaking Bad göndermesi
Dokuzuncu sezon bölümleriyle ekrana gelen The Walking Dead geçtiğimiz hafta oldukça ufak bir Breaking Bad göndermesi yaparak hayranlarını şaşırttı.www.log.com.tr
Hayıır ben şu konuşamayan, Magna’nın grubundakine kız dedim hani siyahi olan.Beta erkekmiş ama Alfa ondan daha yüksek tabii ki. Senin buna sevinmen lazım kadın erkekten üstün ya.
Ben o kel kafalı ucube kadını istemiyorumErkek düşmanlar sıktı artık be.Kadın görek az.
Ha anladım sen uzun saçlıları beğeniyorsunBen o kel kafalı ucube kadını istemiyorum ?A@MasacRE
Miconne gibi karizması olan birisi gelse olurdu onun tipi kurtarmıyor çakma Çeto
Zaten kimi istemiyorsan gidiyor diziden, bir tek Carol'u yollayamadınMumya kılıklıBu dizide Miconne iyiydi oda Rickle olunca kovulmayı hak etmişti ?A@Harunnn60 @dreamy
@Harunnn60 Yeni dedi ekiptenmiş oZaten kimi istemiyorsan gidiyor diziden, bir tek Carol'u yollayamadın
En azından o konuda amacına ulaşamayacak olman sevindirici
Ben de Michonne'dan aynı sebeplerden dolayı soğumuştum. İnşallah Carol Daryl ilişkisi gerçekleşir de uzun zaman sonra kaliteli bir çift görmüş oluruz dizide.Mumya kılıklıBu dizide Miconne iyiydi oda Rickle olunca kovulmayı hak etmişti ?A@Harunnn60 @dreamy
Beta, alfaya dönüşürse güzel olabilir.
@MasacRE den bile daha ağır kütükleşme sinyalleri veriyorsun bu zevklerinden vazgeç Masacre kütük lakabını iğrenc zevklerinden almıstı kaba saba oldundan değilBen de Michonne'dan aynı sebeplerden dolayı soğumuştum. İnşallah Carol Daryl ilişkisi gerçekleşir de uzun zaman sonra kaliteli bir çift görmüş oluruz dizide.
Ama çok istiyorum onları kendimi durduramıyorum.@MasacRE den bile daha ağır kütükleşme sinyalleri veriyorsun bu zevklerinden vazgeç Masacre kütük lakabını iğrenc zevklerinden almıstı kaba saba oldundan değil ?A@Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash
Kendine al ozamanAma çok istiyorum onları kendimi durduramıyorum.
@xemrexxx Sever beyaz saçlı moruk kadınları ayrıca Esma sultana benziyorYok Carol benim annemden daha yaşlıdır tövbe tövbe. ? Onu @xemrexxx alsın
Beyaz saçları dışında bir benzerliği yok ki.
Ben de Michonne'dan aynı sebeplerden dolayı soğumuştum. İnşallah Carol Daryl ilişkisi gerçekleşir de uzun zaman sonra kaliteli bir çift görmüş oluruz dizide.
dreamy aferin sana doğru yoldasın. Böyle devam et@MasacRE den bile daha ağır kütükleşme sinyalleri veriyorsun bu zevklerinden vazgeç Masacre kütük lakabını iğrenc zevklerinden almıstı kaba saba oldundan değil ?A@Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash
@Çiğdem senden daha ağır sinyaller verdiğimi söyledi Allah sonumu hayretsin.dreamy aferin sana doğru yoldasın. Böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?