Evet en büyük lider kadınmış oda Alfa.Asıl lider Alfa sanırım. O çıktığına göre Beta'yı da çok uzatmazlar herhaldeYalnız o da kadın çıksa @Çiğdem çıldırır artık
İyi ki seni ikna ettiikte bizimle beraber izliyorsun.
Evet en büyük lider kadınmış oda Alfa.Asıl lider Alfa sanırım. O çıktığına göre Beta'yı da çok uzatmazlar herhaldeYalnız o da kadın çıksa @Çiğdem çıldırır artık
Türkiye tarafında yok yalnız sanırım sen yurt dışı ile karıştırıyorsun. TR'de ki hakları Blu TV ve FX Türkiye'de.
Oha çok iyi.Netflix Türkiye’ye eklenmiş ancak kullanıma açılmamış, büyük ihtimalle Mart ayındaki yeni içerikler tanıtımında haber verirler ve Mart ayında kullanıma açılır.
The Walking Dead | Netflix
In the wake of a zombie apocalypse, survivors hold on to the hope of humanity by banding together to wage a fight for their own survival.www.netflix.com
https://twitter.com/x/status/1098287357990789120
@dreamy @DarkLegenD Çok yavaşlar değilmi @Harunnn60@Çiğdem @Harunnn60 ben dün izlemiştim zaten, @dreamy ile @DarkLegenD in yorumunu göremedim yalnız
9x10
Meşhur Alfa'yı gördük erkenden. Ben bir süre daha görmeyiz diye düşünüyordum. Yalnız Alfa da Alfa'ymış yani, karı tam bir psikopatDiğer bölümlerde fısıldayanları kurmasını falan da gösterseler iyi olur
Carl'a ergen diyorduk da bu Henry ondan daha büyük gibi duruyor ama daha beter ergen çıktı. Ne zaman ortaya çıksa saçma sapan bir şeyler yapmayı başarıyor. Lydia'yı çıkarıp dolaştırdığı sahnede keşke kafasına gömseydi o çekici de kurtulsaydık
Lydia bölüm boyunca oynadı genelde, gerçek hislerini, düşüncelerini belirtmedi ama en sondaki halleri samimi gibiydi. Annesinin ne kadar kötü bir insan olduğunun farkında vardı. Yalnız şimdi onun için tekrar dönmesi yumuşatabilir belki. Ama dönmek istemeyebilir mi diye düşünüyorum. Güzel, rahat bir yere geldiğinin farkına vardı gibi az çok. Anası da psikopat zaten belli ki, Daryl'ın da kanı ısındı ayrıca sonda ona
Evet en büyük lider kadınmış oda Alfa.Beta da çıkar dediğin gibi. İlerde de anlaşmazlığa filan düşerler mi acaba.
O kel kafanın bir üstü mutlaka olmalı yoksa fısıldayanlar fısıldıda kalırlarAsıl lider Alfa sanırım. O çıktığına göre Beta'yı da çok uzatmazlar herhaldeYalnız o da kadın çıksa @Çiğdem çıldırır artık
Kız görmedin mi kadını, psikopatın tekiO kel kafanın bir üstü mutlaka olmalı yoksa fısıldayanlar fısıldıda kalırlar ?A
Önce bir görelim Beta'yı, biraz daha yakından tanıyalım fısıldayanları. Ondan sonra bir tahmin yürütülebilir anlaşmazlığa düşerler mi diye şimdi ne desek boşEvet en büyük lider kadınmış oda Alfa.Beta da çıkar dediğin gibi. İlerde de anlaşmazlığa filan düşerler mi acaba.
@dreamy @DarkLegenD Çok yavaşlar değilmi @Harunnn60 ?A@DarkLegenD normalde o sakalla @dreamy onun torunu sayılır ondan hızlı olmalı
İnşallah yarın izliyorum bir aksilik olmazsa.@Çiğdem @Harunnn60 ben dün izlemiştim zaten, @dreamy ile @DarkLegenD in yorumunu göremedim yalnız
9x10
Meşhur Alfa'yı gördük erkenden. Ben bir süre daha görmeyiz diye düşünüyordum. Yalnız Alfa da Alfa'ymış yani, karı tam bir psikopatDiğer bölümlerde fısıldayanları kurmasını falan da gösterseler iyi olur
Carl'a ergen diyorduk da bu Henry ondan daha büyük gibi duruyor ama daha beter ergen çıktı. Ne zaman ortaya çıksa saçma sapan bir şeyler yapmayı başarıyor. Lydia'yı çıkarıp dolaştırdığı sahnede keşke kafasına gömseydi o çekici de kurtulsaydık
Lydia bölüm boyunca oynadı genelde, gerçek hislerini, düşüncelerini belirtmedi ama en sondaki halleri samimi gibiydi. Annesinin ne kadar kötü bir insan olduğunun farkında vardı. Yalnız şimdi onun için tekrar dönmesi yumuşatabilir belki. Ama dönmek istemeyebilir mi diye düşünüyorum. Güzel, rahat bir yere geldiğinin farkına vardı gibi az çok. Anası da psikopat zaten belli ki, Daryl'ın da kanı ısındı ayrıca sonda ona
Netflix Türkiye’ye eklenmiş ancak kullanıma açılmamış, büyük ihtimalle Mart ayındaki yeni içerikler tanıtımında haber verirler ve Mart ayında kullanıma açılır.
The Walking Dead | Netflix
In the wake of a zombie apocalypse, survivors hold on to the hope of humanity by banding together to wage a fight for their own survival.www.netflix.com
https://twitter.com/x/status/1098287357990789120
Mart ayı içerik listesinde gözükmüyor şu anda.Türkiye tarafında yok yalnız sanırım sen yurt dışı ile karıştırıyorsun. TR'de ki hakları Blu TV ve FX Türkiye'de.
Mart ayı içerik listesinde gözükmüyor şu anda.
Mart ayında Netflix Türkiye’de neler var? [Video]
Netflix Türkiye mart ayında yeni yapımlarla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelecek ayın öne çıkan yeni yapımlarını sizler için derledik.www.log.com.tr
Yavaş yavaş içeriğini geliştiriyor ama hala zayıf tabi. Şu torrent şeysinden kurtulmam çok iyi olur alabilirse.Burada sadece Netflix yapımı orijinal dizi ve filmlerin listesini açıklamışlar, Netflix’in telif hakkını aldığı film ve diziler henüz açıklanmadı sanırım Mart ayı için ama şu sayfanın açık olması kataloğa eklendiğini gösteriyor çünkü aynısı geçen ay How I Meet Your Mother’da da olmuştu, Şubata kadar sadece böyle show yazan ve kapak resminin olduğu sayfası açılıyordu.
Bir de mesela Netflix’e şu an giriş yapılmışsa Google’a Friends Netlix yazıp çıkan sayfaya girildiğinde direkt ana sayfaya atıyor ama The Walking Dead yazıp girildiğinde bu sayfa çıkıyor https://www.netflix.com/title/70177057
Erkek lider gelecekKız görmedin mi kadını, psikopatın tekiSenin Daryl'ı tek lokmada yutar o
Aaa birazda @Harunnn60 ile biz sana öff pöff diyelimİnşallah yarın izliyorum bir aksilik olmazsa.
@DarkLegenD normalde hemen bölümleri izlerdi belki yorum yapmamıştır. ?
Hakkınızdır üfleyip püfleyebilirsinizAaa birazda @Harunnn60 ile biz sana öff pöff diyelim@MasacRE hemen izleyip bizden kurtulmuş tecrübeli kütük tabi sen daha filiz sayılırsın ?A
Ayrıca sabah akşam konuda yatıyorsun spoilerin arasında dolaşıyorsun izlesene abiciğim @Forumdash
@Çiğdem @Harunnn60 ben dün izlemiştim zaten, @dreamy ile @DarkLegenD in yorumunu göremedim yalnız
9x10
@dreamy @DarkLegenD Çok yavaşlar değilmi @Harunnn60 ?A@DarkLegenD normalde o sakalla @dreamy onun torunu sayılır ondan hızlı olmalı
İnternet ile ilgili sorunlarım var canlarım.İnşallah yarın izliyorum bir aksilik olmazsa.
@DarkLegenD normalde hemen bölümleri izlerdi belki yorum yapmamıştır. ?
Hazan mezarcı kılıklı bir morukla dolasırsan öyle geride kalırsınİnternet ile ilgili sorunlarım var canlarım.
Ohh sonunda9x10
Henry’nin yaptıkları diyorum sadece.Cidden Carl’ı aratmadı bölüm boyunca hatta ondan daha beterdi.Lydia’ya aşık diyebiliriz artık.
Lydia ve annesi arasındaki ilişki tam aydınlığa kavuşamadı ama kız eğer annesinin gelmeyeceğini düşünüyorsa belli ki bir uzaklık var yani. Bunun nedeni de büyük ihtimalle bölüm sonunda öğrendiğimiz babasının ölümüyle ilgili gerçektir.
Magna ve grubunu bu bölümde de daha da ısınmaya başladım. Son sahnede konuşamayan kızın neler yapacağını da merak ediyorum.
Bu bölümde Judith’in eksikliği de fark edildi tabii ki...
Hayıır ben şu konuşamayan, Magna’nın grubundakine kız dedim hani siyahi olan.Ohh sonunda ?A@Harunnn60 @MasacRE
Bu arada koca akrıyıda kız dedinya nerdeyse gelinlik kız diyecen ?AErkek patron istiyoruz ya da istiyorum ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?