Maggie kore oğlansız hiçAnnem sattı ben değil eskiden çok severdi ama son sezon çok suratsız dedi.Ama cidden suratsızdı böyle eski senarist beter etmişti karakteri .@Forumdash
Yeni dizisi başlayacak izleyelim.
Maggie kore oğlansız hiçAnnem sattı ben değil eskiden çok severdi ama son sezon çok suratsız dedi.Ama cidden suratsızdı böyle eski senarist beter etmişti karakteri .@Forumdash
Yeni dizisi başlayacak izleyelim.
Diziden ayrılmasa birisi ile yapacaklardı bence , bir çocuk asılıyordu maggie'ye çünküMaggie kore oğlansız hiç
En son bıraktiğimda kinliydiDiziden ayrılmasa birisi ile yapacaklardı bence , bir çocuk asılıyordu maggie'ye çünkü
Evet yüzü gülmüyor hiç kızın, senarist yasak koymuş sanırımEn son bıraktiğimda kinliydi
Görüyormusun???
Suratındaki öç alcam öc alcam yazısını
Aman bir şey yaptığı var sankiSuratındaki öç alcam öc alcam yazısını(üşendim yapmaya)
Hep oyalama taktikleri işteAman bir şey yaptığı var sankiGördük intikamını
Daryl'ini de ayarı bozuldu bunun yüzündenHep oyalama taktikleri işte
Ya ben bu oyunu indiremedim senden yardım isteyecektim bir ton reklam var
@Çiğdem- izlerken överken sonra sıkılınca söver ama yine izlerDaryl'ini de ayarı bozuldu bunun yüzünden
Sana yardım edeceğim olmadı youtubeden izlersin türkçe altyazılıYa ben bu oyunu indiremedim senden yardım isteyecektim bir ton reklam var
Oyun videosunu mu anlamadım, yoksa kurma işlemini miSana yardım edeceğim olmadı youtubeden izlersin türkçe altyazılı
yapamazsan izlersin diyorum dizi gibiOyun videosunu mu anlamadım, yoksa kurma işlemini mi
Maggie neden yok ki. 😱Bu sezon tam senlik fısıldayanlarRick Maggiesiz kafa dinliyoruz@Forumdash @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Harunnn60
O kadar konu açtık yorum bile yaptın.Maggie neden yok ki. 😱
Unutmuş olabilirimO kadar konu açtık yorum bile yaptın.
Yeni dizisi tutmazsa gelirUnutmuş olabilirim
Halka açılmış işte. Dizi bizde mi yoksa FOX falan mıYeni dizisi tutmazsa gelirUlusal kanalda yayınlanacak bide, kablolu kanaldan ulusala geçmek bilemedim.@Forumdash @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?