Sonunda değişik kötüler göreceğiz artık.İkidir aynı kötüler sıkmıştı.
![]()
Umarım sezonun diğer yarısında birkaç karakter daha ölür daha heyecanlı olur öyle.Koca kafalı @Forumdash bu sefer anlar umarımHem naptı o bitirdimi yorumuda kesildi
@MasacRE-
Sonunda değişik kötüler göreceğiz artık.İkidir aynı kötüler sıkmıştı.
![]()
Umarım sezonun diğer yarısında birkaç karakter daha ölür daha heyecanlı olur öyle.Koca kafalı @Forumdash bu sefer anlar umarımHem naptı o bitirdimi yorumuda kesildi
@MasacRE-
Pederi , Eugeneyi sona birkaç gereksiz karakteri daha öldürsünler aslında bir temizlik şart ama sezon finalinde yaparlar diye düşünüyorumUmarım sezonun diğer yarısında birkaç karakter daha ölür daha heyecanlı olur öyle.![]()
Eugene'i öldürmek ne? O adam, bu vasıfsızların hayatta kalmasını sağlayan tek kişi.Pederi , Eugeneyi sona birkaç gereksiz karakteri daha öldürsünler aslında bir temizlik şart ama sezon finalinde yaparlar diye düşünüyorumBu yeni düşmanları çizgi romanda toplu katliam yapmış çoğu karakterin kafalarını kesmiş kazıklara oturtmuş
Öyle sahneler görürüz umarım
@Forumdash @Çiğdem- @MasacRE-
Eugene'i öldürmek ne? O adam, bu vasıfsızların hayatta kalmasını sağlayan tek kişi.Biat edin.
![]()
Pederi , Eugeneyi sona birkaç gereksiz karakteri daha öldürsünler aslında bir temizlik şart ama sezon finalinde yaparlar diye düşünüyorumBu yeni düşmanları çizgi romanda toplu katliam yapmış çoğu karakterin kafalarını kesmiş kazıklara oturtmuş
Euqene Dark beyin herifi ayoll ona göreUmarım sezonun diğer yarısında birkaç karakter daha ölür daha heyecanlı olur öyle.![]()
@Harunnn60 'a kalsa dizide karakter kalmayacak.Euqene Dark beyin herifi ayoll ona göreHerkes tenceresinin kapağını buluyor işte
![]()
![]()
![]()
Pederi , Eugeneyi sona birkaç gereksiz karakteri daha öldürsünler aslında bir temizlik şart ama sezon finalinde yaparlar diye düşünüyorumBu yeni düşmanları çizgi romanda toplu katliam yapmış çoğu karakterin kafalarını kesmiş kazıklara oturtmuş
Yapımcıların favori sezonu buymuş zaten, ani ölümler de olacaktır. Keşke Daryl falan ölse yan karakterlerden ziyade. Kendisi bu sezon bana fazla tripli geldi.Euqene Dark beyin herifi ayoll ona göreHerkes tenceresinin kapağını buluyor işte
![]()
![]()
![]()
İlk sezonda kim varsa onlar yaşasın diğerleri ölsün, gebersin, kahrolsunlar. Allah islah etsin onlarıPederi , Eugeneyi sona birkaç gereksiz karakteri daha öldürsünler aslında bir temizlik şart ama sezon finalinde yaparlar diye düşünüyorumBu yeni düşmanları çizgi romanda toplu katliam yapmış çoğu karakterin kafalarını kesmiş kazıklara oturtmuş
Darly en gereklisi senin tuhaf herifin gebersin bee 😱😱😱@Harunnn60 'a kalsa dizide karakter kalmayacak.Zaten dizide gerekli olan karakterler belli: Eugene, Peder ve türevleri.
Öldürülecekse Daryl, Maggie öldürülmeli.
Ayrıca, FTWD'de izleyici olarak böyle sorunlarımız yok.Sağ olsun karar verici ekip sezon ortası, sonu, başı demeden baş karakterleri öldürüyor.
Şimdilik dizinin son kez reklamını yaptım, bir ara tekrar yaparım.
![]()
Sen devam ediyormusun o ne olduİlk sezonda kim varsa onlar yaşasın diğerleri ölsün, gebersin, kahrolsunlar. Allah islah etsin onları![]()
Eugene'i öldürmek ne? O adam, bu vasıfsızların hayatta kalmasını sağlayan tek kişi.Biat edin.
![]()
Eugene çok boş konuşuyorEuqene Dark beyin herifi ayoll ona göreHerkes tenceresinin kapağını buluyor işte
![]()
![]()
![]()
Yok artık ne Daryl'nin ölmesi.ss Onun için kaç kişi izliyor diziyi.Yapımcıların favori sezonu buymuş zaten, ani ölümler de olacaktır. Keşke Daryl falan ölse yan karakterlerden ziyade. Kendisi bu sezon bana fazla tripli geldi.![]()
Forumdash senarist değişti, 8 sezondur diziyi yazan adamı sepetlediler , yeni senarist farklı bir doknuş getirdi izle işteİlk sezonda kim varsa onlar yaşasın diğerleri ölsün, gebersin, kahrolsunlar. Allah islah etsin onları![]()
Yapımcı zaten Rikcsiz sezonlarda Dary e özel olarak teklifte bulunmus diziyi ona emanet etmişEugene çok boş konuşuyorÇok hızlı konuştuğu zamanlarda da anlamyorum
arada komik şeyler yapıyor ama yeter yani kaç sezon oldu miladı doldu
Yok artık ne Daryl'nin ölmesi.ss Onun için kaç kişi izliyor diziyi.@Çiğdem-
Eungene'yi FTWD'yi sepetleseler de dark doya doya izleseYapımcı zaten Rikcsiz sezonlarda Dary e özel olarak teklifte bulunmus diziyi ona emanet etmiş![]()
![]()
@dreamy
Euqene açıklaman @DarkLegenD i açıkladın sankı oyüzden seviyor demek![]()
![]()
![]()
Eugene çok boş konuşuyorÇok hızlı konuştuğu zamanlarda da anlamyorum
arada komik şeyler yapıyor ama yeter yani kaç sezon oldu miladı doldu
Yok artık ne Daryl'nin ölmesi.ss Onun için kaç kişi izliyor diziyi.
@Çiğdem-
Yapımcı zaten Rikcsiz sezonlarda Dary e özel olarak teklifte bulunmus diziyi ona emanet etmiş![]()
![]()
@dreamy
Euqene açıklaman @DarkLegenD i açıkladın sankı oyüzden seviyor demek![]()
![]()
![]()
Zor bir insan tam iç duygularını anlayamadıKZaten olacağını düşünmüyorum öyle bir şeyin.Alışamadım ben Daryl’a kaç sezondur...
Zaten olacağını düşünmüyorum öyle bir şeyin.Alışamadım ben Daryl’a kaç sezondur...
Çizgi romanda olmayıpta dizinin en sevileni olmuştu amerika yaptığı her ankette en sevilen o seçilmişti yabancıların gözünde 1 numara ve ricki seven bir kaç kişi oyüzden çamur atar adama türk izleyenlerden
Ne dokunuş amaForumdash senarist değişti, 8 sezondur diziyi yazan adamı sepetlediler , yeni senarist farklı bir doknuş getirdi izle işteHazır yeni düşmanlarda çok farklı
![]()
9 sezon oldu anlamamız gerekirdi. Bence hiç çözemeyeceğiz
Zamanında niyetlenip paralı diye vazgeçmiştim@dreamy dizinin oyununu oynadın mı yada videolarını izledin mi?![]()
Sanırım oyunda fısıldayanları işleyecek.
![]()