Maggie kore oğlansız hiçAnnem sattı ben değil eskiden çok severdi ama son sezon çok suratsız dedi.Ama cidden suratsızdı böyle eski senarist beter etmişti karakteri .
@Forumdash
Yeni dizisi başlayacak izleyelim.![]()
Maggie kore oğlansız hiçAnnem sattı ben değil eskiden çok severdi ama son sezon çok suratsız dedi.Ama cidden suratsızdı böyle eski senarist beter etmişti karakteri .
@Forumdash
Yeni dizisi başlayacak izleyelim.![]()
Diziden ayrılmasa birisi ile yapacaklardı bence , bir çocuk asılıyordu maggie'ye çünküMaggie kore oğlansız hiç![]()
En son bıraktiğimda kinliydiDiziden ayrılmasa birisi ile yapacaklardı bence , bir çocuk asılıyordu maggie'ye çünkü![]()
Evet yüzü gülmüyor hiç kızın, senarist yasak koymuş sanırımEn son bıraktiğimda kinliydi![]()
Görüyormusun???
Suratındaki öç alcam öc alcam yazısını
Aman bir şey yaptığı var sankiSuratındaki öç alcam öc alcam yazısını(üşendim yapmaya)
Hep oyalama taktikleri işteAman bir şey yaptığı var sankiGördük intikamını
![]()
Daryl'ini de ayarı bozuldu bunun yüzündenHep oyalama taktikleri işte![]()
Ya ben bu oyunu indiremedim senden yardım isteyecektim bir ton reklam var
@Çiğdem- izlerken överken sonra sıkılınca söver ama yine izlerDaryl'ini de ayarı bozuldu bunun yüzünden![]()
Sana yardım edeceğim olmadı youtubeden izlersin türkçe altyazılıYa ben bu oyunu indiremedim senden yardım isteyecektim bir ton reklam var![]()
Oyun videosunu mu anlamadım, yoksa kurma işlemini miSana yardım edeceğim olmadı youtubeden izlersin türkçe altyazılı![]()
yapamazsan izlersin diyorum dizi gibiOyun videosunu mu anlamadım, yoksa kurma işlemini mi![]()
Maggie neden yok ki. 😱Bu sezon tam senlik fısıldayanlar![]()
![]()
Rick Maggiesiz kafa dinliyoruz
@Forumdash @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Harunnn60
O kadar konu açtık yorum bile yaptın.Maggie neden yok ki. 😱
Unutmuş olabilirimO kadar konu açtık yorum bile yaptın.![]()
Yeni dizisi tutmazsa gelirUnutmuş olabilirim![]()
Halka açılmış işte. Dizi bizde mi yoksa FOX falan mıYeni dizisi tutmazsa gelirUlusal kanalda yayınlanacak bide, kablolu kanaldan ulusala geçmek bilemedim.
![]()
@Forumdash @Çiğdem-