Fragmandan ne anladıysan anlat lütfen
Fragmandan ne anladıysan anlat lütfen
Tanıtım hiçbir şey anlatmıyor ki.
Hhaha tanıtımı izlemedim ki ayollFragmandan ne anladıysan anlat lütfenEtiketlediğin isimler de yorum yapmamiş
Hayatımda izlediğim en anlamsız fragman olabilir.Fısıldayanlar ile ilgili kısa bir teaser yayınlandı.
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @DarkLegenD
Ben seni etiketliyorum haberin olsun diye, sen süresi 1 dk bile olmayan bir videoyu izlemiyorsun.
Hayatımda izlediğim en anlamsız fragman olabilir.
Hhaha @DarkLegenD gibi mi olsaydı sonum ayollBen seni etiketliyorum haberin olsun diye, sen süresi 1 dk bile olmayan bir videoyu izlemiyorsun.
Fragmandan ne anladıysan anlat lütfenEtiketlediğin isimler de yorum yapmamiş
Zombi maskesini nasıl taktıklarını gösteriyor işte, 40 saniyede daha ne anlatabilir adamlarHayatımda izlediğim en anlamsız fragman olabilir.
Bunu anlatmalarına gerek yok?Zombi maskesini nasıl taktıklarını gösteriyor işte, 40 saniyede daha ne anlatabilir adamlar
Aramızda hala bunu anlamayanlar var amaBunu anlatmalarına gerek yok?
O cahillerden kurtulsak forum rahatlayacak.Aramızda hala bunu anlamayanlar var ama
Sonunda değişik kötüler göreceğiz artık.Alfa ve Beta'nın gösterildiği yeni Fısıldayanlar tanıtımı:
@Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @DarkLegenD @Forumdash
Sonunda değişik kötüler göreceğiz artık.İkidir aynı kötüler sıkmıştı.
Koca kafalı @Forumdash bu sefer anlar umarımAlfa ve Beta'nın gösterildiği yeni Fısıldayanlar tanıtımı:
@Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @DarkLegenD @Forumdash
Şubatta başlasa da izlesek sıkıldım
Yeni lider o olacak diye düşünüyordum er geç öyle olacaktır Rickin yerineŞubatta başlasa da izlesek sıkıldım
Negan hazır kaçtı inş bunların hakkından gelir
Maggie de gelse keşkeYeni lider o olacak diye düşünüyordum er geç öyle olacaktır Rickin yerine
Saçıda uzun olunca mumyalanmış insanlara dönmüşMaggie de gelse keşkeMoruk karıyı izlemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?