AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Erdoğanın dediği gibi kitap okumak lazım :A :A :A 2014 den beridir iyi oyaladı beni diziyle alakalı sizden daha bilgiye sahibim :F :F :F @xemrexxx @Harunnn60

5baf902a62.jpeg

Kitaptan @xemrexxx ’e spoiler ver bence. :A
Hayatımda bu kadar değişik bir insan görmedim ya :A Bütün kitapları okuyup da dizisine bakmayan, bu kadar nefret eden başka da kimse yoktur herhalde, boşuna tımarhanelik demiyorum buna :A

Ayrıca dizi kitapların önüne geçti çoktan, artık spoilerlık bir durum kalmadı dreamy :A

Kitaptan @xemrexxx ’e spoiler ver bence. :A
Hayatımda bu kadar değişik bir insan görmedim ya :A Bütün kitapları okuyup da dizisine bakmayan, bu kadar nefret eden başka da kimse yoktur herhalde, boşuna tımarhanelik demiyorum buna :A

Ayrıca dizi kitapların önüne geçti çoktan, artık spoilerlık bir durum kalmadı dreamy :A
Netten şipariş vermiştim tek yabancı dizi budur sanırım aldığım CW bile almadım :F Kitap aldıktan sonra sezonu izlemeyide denemiştim 7-8 bölüm dayanabildim :A Şeyden başka bir şey yok dizide :F Kitapla aynı anda izlenmiyorda ben kitaptan terciğimi kullandım şeylere maruz kalmadan :A :A :A @xemrexxx

İlk sayısını mı okudun sadece :A Geçen bir yerde almadım pahalı falan bir şey diyordun :A Ayrıca ben anladım ne olduklarını yeni düşmanların, git anlamayanlara anlat sen :A
Tanesi 20 lira :F Hepsini alamam. :A İlk romanlarını alırım hatıra niyetine :A

Netten şipariş vermiştim tek yabancı dizi budur sanırım aldığım CW bile almadım :F Kitap aldıktan sonra sezonu izlemeyide denemiştim 7-8 bölüm dayanabildim :A Şeyden başka bir şey yok dizide :F Kitapla aynı anda izlenmiyorda ben kitaptan terciğimi kullandım şeylere maruz kalmadan :A :A :A @xemrexxx
Bana verecektin bir ara sözde. :A

O şeyler son sezonlarda çok azalıyor. 8. sezon başlamadan başla bence :Z

@cookies de istemişti sanırım :F Aksesuar olarak vitrine koydum :A :A :A @dreamy @xemrexxx @MasacRE-

@xemrexxx e son serilerden spoi veririz belki dizide işlenmeyen bir şey kalmıştır dreamy haklı :A :A :A

Elite'de alası varmış ya sizin o şey sahneler dediğinizden :A İnat etmeyin ikinizde izleyin şu diziyi, pişman olursunuz bak sonra :A

Bir ara sormuştum neden inatla izlemiyorsun diye. İkisi rakip ben TWD'yi izliyorum GoT'u izlemem gibi saçma sapan bir açıklama yapmıştı :A @Harunnn60 hala aynı düşüncede misin :A
Ben de izlemeden önce abartıldığını düşünüyordum gıcık olduğum bir diziydi. :A TWD ve GoT niye rakip olsun ki :A @Harunnn60

Bir ara sormuştum neden inatla izlemiyorsun diye. İkisi rakip ben TWD'yi izliyorum GoT'u izlemem gibi saçma sapan bir açıklama yapmıştı :A @Harunnn60 hala aynı düşüncede misin :A
Ben de izlemeden önce abartıldığını düşünüyordum gıcık olduğum bir diziydi. :A TWD ve GoT niye rakip olsun ki :A @Harunnn60
GOT Ve TWD rakiplerdi tabi. Reytinglerde eskiden zirve TWD 'de olurdu hep. :A @Çiğdem- de bunu bilir oda onaylar. :A

Düşman diziyi izlemem TWD'ye destek olurum. :A

GOT Ve TWD rakiplerdi tabi. Reytinglerde eskiden zirve TWD 'de olurdu hep. :A @Çiğdem- de bunu bilir oda onaylar. :A

Düşman diziyi izlemem TWD'ye destek olurum. :A
Gelmiş 20 küsur yaşına hala aynı çocukça düşünce :A Ben ne diyeyim ki buna şimdi :A
Hangisi büyük derseniz TWD Taht Oyunlarından daha büyük başarılar yapmış dizidir ama fantastik dizilerin kralı belli diğer diziler ve bu dizi ayrılır herzaman :A :A :A @xemrexxx @dreamy @mrt-06