AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Bölümün son kısımları hariç çoğu Henry ile geçtiğinden dolayı kötüydü o kısımlar, oraları silin kafanızdan öyle bir şey yaşanmadı varsayın :A Bu arada fısıldayanlar insan işte, hala galiba öyle falan diyorsunuz. Bölümün sonunda da gösterdiler zaten açık açık :A
Zombileri nasıl yönetiyorlar sankı onlara söz geçiriyor gibiler şuraya gidelim böyle yapalım onlarda uyuyor gibi :A :A :A @Harunnn60 @dreamy @destere @DarkLegenD

Fısıldayanlar olmasa 7.5 bile alamazdı benden, yani haklısın. :D

Zaten fısıldayanlar insan hocam, Daryl en son aylak derisini çıkardı ya Jesus'un içinden geçen adamın kafasından.

Aaa son 15 dakıkaya kadar durgundu evet @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Harunnn60

Ama son 15 dakıaksıda yetti gibi yani :A Dizi gerçekten bir değişim gerekiyomuş fısıldayanlar diğer bölümlere umut aşıladı sadece bu bölüm olarak bakma olaya dizinin diğer 2.yarısı olarakta bak diziye tekrar umut bağlamış olduk :A Hepimiz nerdeyse diziyi bırakmış bu sezona öff püff ederek başlamıştık ama toparlanacak görünüyor dizi memnuniyetimiz birazda bundan dolayı :A :A :A

Bölümün son kısımları hariç çoğu Henry ile geçtiğinden dolayı kötüydü o kısımlar, oraları silin kafanızdan öyle bir şey yaşanmadı varsayın :A Bu arada fısıldayanlar insan işte, hala galiba öyle falan diyorsunuz. Bölümün sonunda da gösterdiler zaten açık açık :A

son sahnede insana benzediklerini gördükte insanmı yoksa zombilerin tekrar insanlara dönüşmesiylemi o şekle bürünmüş? yoksa insana benzer başka bir yaratıkmı o kısımlar net değildi :)
şimdi sizin yorumlara bakınca emin oldum gibi :)

Sürülerin 1/3'ü fısıldayanlardan oluşuyor çünkü. :A Mantıklı salladım. :A
Tamam ama zombiler niye sese gitmiyor, onları engelleyen ne? :A Son bölümde Daryl o kadar ses yaptı köpeğini havlattı ama sürüden bir tane bile zombinin ilgisini çekmedi? :A

Bu konuda uzman @Harunnn60 ama en az konuşanda o bilgileri mezara götürecek sanırım bizle paylaşmadına göre :A :A :A
Yok be @Harunnn60 ın da bir şey bildiği yok, aramızda çizgi roman okuyan yok ki o da bizim gibi diziyi izliyor sadece :A

son sahnede insana benzediklerini gördükte insanmı yoksa zombilerin tekrar insanlara dönüşmesiylemi o şekle bürünmüş? yoksa insana benzer başka bir yaratıkmı o kısımlar net değildi :)
Zombilerin arasına karışan insanlar işte. Onların derilerini kendilerine maske olarak kullanıyorlar :D

Tamam ama zombiler niye sese gitmiyor, onları engelleyen ne? :A Son bölümde Daryl o kadar ses yaptı köpeğini havlattı ama sürüden bir tane bile zombinin ilgisini çekmedi? :A

Yok be @Harunnn60 ın da bir şey bildiği yok, aramızda çizgi roman okuyan yok ki o da bizim gibi diziyi izliyor sadece :A

Zombilerin arasına karışan insanlar işte. Onların derilerini kendilerine maske olarak kullanıyorlar :D
Sürüyü izledikleri için sesi boş veriyorlar. :A

@Harunnn60 hava atıyordu ben çizgi romanı biliyorum bunları bekliyordum diye :A :A :A

Şubata kadar izlediklerimi unuturum ben utanmasalar yazın başlatacaklar :F @dreamy @DarkLegenD

@Harunnn60 hava atıyordu ben çizgi romanı biliyorum bunları bekliyordum diye :A :A :A

Şubata kadar izlediklerimi unuturum ben utanmasalar yazın başlatacaklar :F @dreamy @DarkLegenD
Çizgi romanı okumak istiyordum da şimdi diziden daha çok zevk almak için vazgeçtim ben de :A

Game of Thrones’un sezonları arasında yaklaşık 1,5 yıl var buna da şükredelim bence :(

Çizgi romanı okumak istiyordum da şimdi diziden daha çok zevk almak için vazgeçtim ben de :A

Game of Thrones’un sezonları arasında yaklaşık 1,5 yıl var buna da şükredelim bence :(
O dizinin 9 tanemi ne kitap serisi var onu okumuştum bende dizideki şey sahnelerede maruz kalmıyorsun :A @xemrexxx

okudum çizgi romanı :F Ben 5 yıldır TWD fan club üyesiyim lütfen :A @destere @Çiğdem-

Gerçekten mi hepsini okudun yani 😱 Kitapları çok kalın ben okuyamazdım hepsini. :A
Erdoğanın dediği gibi kitap okumak lazım :A :A :A 2014 den beridir iyi oyaladı beni diziyle alakalı sizden daha bilgiye sahibim :F :F :F @xemrexxx @Harunnn60

5baf902a62.jpeg