AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Zombileri nasıl yönetiyorlar sankı onlara söz geçiriyor gibiler şuraya gidelim böyle yapalım onlarda uyuyor gibi
@Harunnn60 @dreamy @destere @DarkLegenD

son sahnede insana benzediklerini gördükte insanmı yoksa zombilerin tekrar insanlara dönüşmesiylemi o şekle bürünmüş? yoksa insana benzer başka bir yaratıkmı o kısımlar net değildi

şimdi sizin yorumlara bakınca emin oldum gibi

Sürülerin 1/3'ü fısıldayanlardan oluşuyor çünkü.
Mantıklı salladım.
Tamam ama zombiler niye sese gitmiyor, onları engelleyen ne?
Son bölümde Daryl o kadar ses yaptı köpeğini havlattı ama sürüden bir tane bile zombinin ilgisini çekmedi?

Bu konuda uzman @Harunnn60 ama en az konuşanda o bilgileri mezara götürecek sanırım bizle paylaşmadına göre
Yok be @Harunnn60 ın da bir şey bildiği yok, aramızda çizgi roman okuyan yok ki o da bizim gibi diziyi izliyor sadece

Zombilerin arasına karışan insanlar işte. Onların derilerini kendilerine maske olarak kullanıyorlar

Sürüyü izledikleri için sesi boş veriyorlar.

@Harunnn60 hava atıyordu ben çizgi romanı biliyorum bunları bekliyordum diye

Şubata kadar izlediklerimi unuturum ben utanmasalar yazın başlatacaklar
@dreamy @DarkLegenD

@Harunnn60 hava atıyordu ben çizgi romanı biliyorum bunları bekliyordum diye

Şubata kadar izlediklerimi unuturum ben utanmasalar yazın başlatacaklar
@dreamy @DarkLegenD
Çizgi romanı okumak istiyordum da şimdi diziden daha çok zevk almak için vazgeçtim ben de

Game of Thrones’un sezonları arasında yaklaşık 1,5 yıl var buna da şükredelim bence

Çizgi romanı okumak istiyordum da şimdi diziden daha çok zevk almak için vazgeçtim ben de

Game of Thrones’un sezonları arasında yaklaşık 1,5 yıl var buna da şükredelim bence
O dizinin 9 tanemi ne kitap serisi var onu okumuştum bende dizideki şey sahnelerede maruz kalmıyorsun
@xemrexxx

okudum çizgi romanı
Ben 5 yıldır TWD fan club üyesiyim lütfen
@destere @Çiğdem-