havanız batsın @Çiğdem- @Harunnn60 ahada izledim
maggie yi anlamsız bir adrese yollayıp bizi maggie den mahrum bırakanlarıda kınıyorum burdan
maggie yi anlamsız bir adrese yollayıp bizi maggie den mahrum bırakanlarıda kınıyorum burdan
Ooo beni bile geçmişsin ben henüz 7 izlemedimhavanız batsın @Çiğdem- @Harunnn60 ahada izledim
Maggie geri dönecek kiOoo beni bile geçmişsin ben henüz 7 izlemedim
Maggieyi artık görmeyi unut Rick ile çıkmışlarAma geberip gitselerdi keşke@dreamy @MasacRE- @Harunnn60
Sen de bunu yazmışsın. Ne oldu da beğenmedin benim yorumu çok mu güzeldi bölüm yani7. bölüm
Bölüme dair yazılacak tek şey Michonne'un 'sığ'lığı olabilir. Sanatın önemine bu kadar dar bakabilir mi bir insan?
7.3/10
Eugene'e attığın laftan dolayı. 😡Sen de bunu yazmışsın. Ne oldu da beğenmedin benim yorumu çok mu güzeldi bölüm yani
9.Bölüm olmuyormuydu mini sezonBu arada 8. bölüm ara sezon finaliymiş ve bölümün imdb puanı 9.4. TWD genelde bu sezon aralarını falan iyi yapıyor, yine öyle sağlam bir bölüm yapılmış anlaşılan. Siz de izleyin bir an önce@destere @Çiğdem- @dreamy @Harunnn60 @DarkLegenD
Bu arada 8. bölüm ara sezon finaliymiş ve bölümün imdb puanı 9.4. TWD genelde bu sezon aralarını falan iyi yapıyor, yine öyle sağlam bir bölüm yapılmış anlaşılan. Siz de izleyin bir an önce@destere @Çiğdem- @dreamy @Harunnn60 @DarkLegenD
Yeni bölümler şubatt'ta9.Bölüm olmuyormuydu mini sezon@Harunnn60
Klabalık ediyordu iyide olmuşYeni bölümler şubatt'ta
Bende aradan çıkarayım son 2 bölümü
Yeni dizilere de başlayalım artıkKlabalık ediyordu iyide olmuşBizim Cw de girer yakında tatile şu tatil sürecinde sizin animeye bakarım belki@kerem
Şu dediğim dizi iyiydi @destere hortlayınca üçümüz ona bir bakalım kütük kardeşler @Maskeli Fedai @MasacRE- yine mahrum kalsınlar kalitedenYeni dizilere de başlayalım artık
Sabrina'nın 30 dksını izledim bakacağım ama devamına
Biz 3'lü iyiyiz yeter işteŞu dediğim dizi iyiydi @destere hortlayınca üçümüz ona bir bakalım kütük kardeşler @Maskeli Fedai @MasacRE- yine mahrum kalsınlar kaliteden
Aaa birde şu Forumdash hortlasa 😕😕😕Biz 3'lü iyiyiz yeter işte
Ben de gördüm onu sabah 9.6’ydı.Bu arada 8. bölüm ara sezon finaliymiş ve bölümün imdb puanı 9.4. TWD genelde bu sezon aralarını falan iyi yapıyor, yine öyle sağlam bir bölüm yapılmış anlaşılan. Siz de izleyin bir an önce@destere @Çiğdem- @dreamy @Harunnn60 @DarkLegenD
Biz bugün 80'i bitirdik.Klabalık ediyordu iyide olmuşBizim Cw de girer yakında tatile şu tatil sürecinde sizin animeye bakarım belki@kerem
9x8
Aboov o neydi öyle be 😱 😱
İşte düşman gibi düşman ya. Aynı tarz topluluklarla savaştan sonra fısıldayanlar ilaç gibi geldi. Jesus zombileri artist artist keserken aralarına karışmış olan bir fısıldayan çıktı, tam Jesus onu kesecekken eğildi ve "ait olmadığın bir yerdesin" diyerekten sokuverdi kılıcını Jesus'aEn son ana kadar beklemediğim bir ölümdü, bir anda geldi şaşırttı. Bize böyle hareketlerle gelin işte. O sahneler de çok güzel çekilmişti. Karanlık ve sisli bir ortam ayrı bir tat katmış duruma.
Diğer bir önemli olayda da Negan'ın beklenen kaçışı gerçekleşti. Kapı nasıl açık kaldı orası soru işareti. En son konuşmalarında Gabriel sinirli sinirli konuştu, burada sana bakmak zorunda kalıyorum falan deyip kapattı kapıyı. O yüzden mi açık kaldı acaba yoksa sonradan birisi mi ayarladı. Çünkü Negan'ın kapının açık olduğunu fark ettiği sırada bekleyen de kimse yoktu.
Michonne'yi Hilltop ekibi pek bir sıcak karşıladıAradan geçen yıllarda önemli bir olay yaşanmış belli. Zaten Daryl ile Michonne'nin yara izleri de gösterilmişti geçen bölümlerde. Artık ne olduğunu gösterirler herhalde ileride.
Bölümün tek kötü kısmı da ergen Henry ile geçen dakikalar oldu. Böyle güzel bir bölüm yapmışsınız. Katmayın işte o ergenleri de dört dörtlük bölüm olsun işte değil mi yok illa araya gereksiz bir şeyler sokacaksınız
8. bölüm.
6. bölümde bu Fısıldayanlara çok soğuk bakmıştım. Beklentim yoktu kendilerinden ama çok iyi bir malzeme çıktı ortaya. Benim anlamadığım şey neden 9. sezonu beklediler? Zaten dizinin genel olarak yarısı çöp. 5. sezonda sokarsın devreye hem Negan'ı hem de Fısıldayanlar'ı, işine bakarsın.
8.5/10
Eugene'e attığın laftan dolayı. 😡
8.Bölüm Sezon FinaliEfsane ya. İyi ki devam etmişim diziye.
9x8
Jesus'ın ölümünü beklemiyordum. Kötü oldu tam da bu sezon öne çıkmaya başlamışken hem de.Sahne boyunca o fragmandaki hareketini beklemiştim, uzun zamandır böyle dövüş sahneleri izlememiştik.
Henry'yi niye koydunuz bölümeAma ben yine de bunun hikayeye bir katkısı olacağını düşünüyorum. Henry Fısıldayanlar ile ilişkide önemli bir yerde çizgi romanı düşünürsek.
Fısıldayanlar ifşa oldu, artık 2. yarısının daha dolu ve sürükleyici geçeceğinden eminim. Çok pis bir yerde bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?