Yine gereksiz karakterleri koymuşlar
Yine gereksiz karakterleri koymuşlar
Sen de çok farklı sayılmazsın Beraber mi aldınız klavyeleri @Çiğdem-
@MasacRE- de öğretmenler gibi açığımı arıyor Oda nazar olsunHhaha kütük bey haklı
Benim leptobun klavyesinin tuşları çıktı bozuk Bilgisayar klavyesi koydum üstüne ama ayrı ayrı yazıyor bazen son günlerde yine kafayı yedi zar zor yazıyorum
Judith tek kişilik dev kadro haklısın.Yine gereksiz karakterleri koymuşlar
Hadi izle Senin için uzun yprumlar yaptım.
Maggie ve Rick olmadan çok güzel olacak zaten bu sezonun havası farklıydı Neganda başa geçince değmeyin keyfimize Rick Maggie kimse hatırlamaz bile @Harunnn60 @DarkLegenD @destere @MasacRE-
u halini hala göremedim kızın ama anası kılıklı olmuş sanki o konuda haklısın
Aynen Ben beğendim gibi .u halini hala göremedim kızın ama anası kılıklı olmuş sanki o konuda haklısın
bu diziyi biraz aksattık çok hava attınız bir gece beş altı bölüm birden tüketeyimde havanız sönsün bari )
Aynen Ben beğendim gibi .
Aaa sen gerideydin değilmi bende günceldesin sanıyorum rahat rahat konusuyoruzu halini hala göremedim kızın ama anası kılıklı olmuş sanki o konuda haklısın
Kimdi Beth Darly e yakınlasans arısın ecünnümü dün konusmustuk HarunlaDiziyi takip etmesi güzel. Beth bırakmış izlemeyi. @Çiğdem-
Zevk aldığınız bir karakter var mı?
Harun cevabını şimdi gördüm aynı şeyi demişizDarly işte @Harunnn60
Evet, Maggie'nin kardeşiKimdi Beth Darly e yakınlasans arısın ecünnümü dün konusmustuk Harunla