Kart bilgisi istiyor çünkü 8. güne geçtiğin an parayı kesecek
Verebilirsin ama vaktinde izlemeyi bitirirsen sıkıntı olmuyor.

Nereden izleyecen o zaman?
Yeni sezonu veriyor dizimag ve siteler ama sezon bitince kaldırıyorlar netten

8.Sezonda 10.bölümde kalmıştım dizi bitince kaldırmışlar en iyisi 9.sezonu güncel izlemek hazır netten veriyorlarkan

Tabi sen çok geridesin 6.sezonmu 7.sezonmu

Aaa sensin tipsiz beee Rick e bin basar

Ayrıca şefimiz @sokak sanati in torunu olur kendisi

vane in ilgi alanı erkekler
onu söylememiş hogatha? black sails de kaptan flintle oynaşıyordu derin bir aşkla birbirlerine bağlıydılar
Hogathanın beğendiği erkeklerin ilgi alanı da hep erkekler oluyor zaten şaşırtmadı
Yalnız diğerleri yine bir şeye benziyordu, bunun suratında meymenet yok, bunu bile beğeniyorsa senin hogatha baya kudurmuş demektir

9.Sezon 1.bölüme bakarım yarın @destere

8 i sezon finalini bir aradan izlemeye çalısırım ama 9.sezonda kısa bir özet geçerse onada gerek olmaz

rick gitmiş bu kazma gelmiş bence öyle gelendende gidendende hayır yok
giden maggie olmadığı müddetçe kolay kolay sarsılmam
Rick'i sevmediğini bilmiyordum senin ya. Tabii Maggie gitmesin de kim giderse gitsin.

ha unutmadan 8x5. bölümü hangi aya erteledin
İzledim desem 😎

Daryl vs Rick kavgası vardı ama kısa sürdü.
Olan ikisine oldu, silahları patlamada kaybettiler.

Dediğin gibi gittikçe bölümleri sevmeye başlıyorum.

8. sezonu bitirmeden dokuza nasıl geçiyorsunki onu anlamadım ?
Aaa ilk yarısını izledim konuyu biliyorum sonucta Arrowuda geçens ezon ilk yarısını izlemiş sonra sezon finalini izleyip yeni sezona geçmiştim @Forumdash ile

Dizi hiçbiryerde yok Bulu tv e kart bilgimi veremem üyelik iptalı olmaz hemen parayı çekerler karttan zaten kim kime bedava bir eşy izlettirmiş bunun altında kesin bir şey vardır diyordum
@MasacRE-

Sezon finalini zar zor izlemeyi başardım sitelerden şimdi 9.sezona geçebiliriz

Sezon finali 16.bölüm
Aaa bu Maggie yeni sezonda ölmeyi hak etmiş zaten bizimkilere düşman oluyor yanı kafayı yemiş ayoll galiba Ricki bu öldğrğcek gerçi iyi bir şey yapmış olur
İnş Maggieyide Darly gebertir

Negan Rick kavgası güzeldi Negan öldü sandım yeni sezona kalmasaydı üzülürdüm

Rick ilk defa doğru bir şey yaptı Neganı kurtarıp şimdi kendisi gebersin Negan kurtulup tekrar teror estirsin

İzledim desem 😎

Daryl vs Rick kavgası vardı ama kısa sürdü.
Olan ikisine oldu, silahları patlamada kaybettiler.

Dediğin gibi gittikçe bölümleri sevmeye başlıyorum.
orda çok aptalca davrandı iki parlakta! zaten @Çiğdem- in parlaklarında biraz beyin olsa bu kadar zor duruma düşmezdi bizim ahali
onlar giderse herşey yoluna girecektir
bir kamyon silah ve cephane bulmuşlar o yoklukta silahlara sahip çıkıp etkili şekilde kullanmayı düşüneceklerine birbirleriyle it dalaşına girdiler bir kamyon cephane güme gitti

maggie haklı değilmiydi orda

negan ı öldürmek için kırk kez fırsat geçti rick kazmasının eline hepsini elinin tersiyle itti birde şu carl veledinin barış olsun kardeşlik olsun hikayeside rick kazmasını çökertti olan maggie nin intikamına oldu kadın negan ı bir doyasıya boğazlayamadı

Değil ayoll
Negansız yeni sezon olmaz Validen sonra bir doğru düzgün düşman gelmiş onudamı hemen çıkarsınlar diziden

Ama Maggie gebermeden ö nce Ricki gebertirse yanı yanında onuda götürürse gözüme girecek ayoll