Korku dizisi işte hayaletler falan var ondan öcü kız diye adlandırıyor @Çiğdem-Yok bu dizinin konusunu görmüştüm de öcü kız ne alakaBir şu TWD'de güncele yetişeyim belki başlarım.
![]()
Korku dizisi işte hayaletler falan var ondan öcü kız diye adlandırıyor @Çiğdem-Yok bu dizinin konusunu görmüştüm de öcü kız ne alakaBir şu TWD'de güncele yetişeyim belki başlarım.
![]()
Dabbe kadar korkunç muKorku dizisi işte hayaletler falan var ondan öcü kız diye adlandırıyor @Çiğdem-![]()
3 bölüm izledim art arda.@Çiğdem-
8x8
Daryl'ın yine ne kadar liderlikten uzak bir karakter olduğunu gördük yaptığı (yaptıkları) pahalıya patladı. Rick gidince grup ona emanetse yandılar gerçekten.Eugene ise dizide en gereksiz ve itici karakter biri öldürsün şunu ya. Son sahnelerde Gabriel'in çıkmasına izin vererek iyi bir şey yaptı sonunda
Bir de Enid ve Aeron'un ne yapacaklarını da merak ediyorum bence sürpriz bir şekilde gelecekler ve bizimkileri kurtaracaklar. Ama Enid'in yaptığı şeyden sonra kabul ederler mi bilemem.
Ezekiel'e yine Carol yetişti, halkını kurtardı ama kendisi kurtulacak mı bakalım. Ya dizi sanki tesadüfen ilerliyormuş gibi mesela her yerden bir karakter çıkıyor ve kurtarıyor. Burada da Morgan çıktı.
Son sahneyi beklemiyordum. Evet Carl'ın bu sezonda ölerek diziden ayrıldığını duymuştum ama biraz erken geldi sahne. Sanırım diğer bölüm aksiyondan çok duygu yüklü olacak.
Hızımı alamdım 3 bölüm daha izledim. Asosyallikte zirve yaptım bugün.
8x11
Bölüm çok iyiydi bugün izlediğim bölümlerin hepsi hemen hemen belli bir çıtanın üstündeydi zaten. Karakterler farklı sahnelerde karşımıza çıkınca olaylar çoğalıyor bu da insanı diziye daha da çok çekiyor, GoT gibi.
Gabriel ve Cerson kaçtılar kaçmasına da garibim doktoru aylaklar öldüremedi ama Negan'ın adamı tek kurşunla öldürdü.Ondan sonra da Gabriel'i yeniden Sığınak'a getirdiler Eugene'in yanına. Kurşun yapımı işinde yardım edecekmiş. Aslında Negan'ın bunu daha önce yapması gerekmez miydi, biraz geç kaldı bence.
Tara hala Dwight'a güvenmiyordu ama sonradan anladı. Dwight şuan Sığınak'ta hain olduğu anlaşılınca neler olacak acaba. Daryl'lar Hilltop'a döndüler ve oradakiler de Carl'ın öldüğünü öğrendiler.Bir de şu Henry denen çocuk ileride grubun başına bela açabilir bu davranışlarıyla gözüm tutmadı hiç
Öcü kız ne 😱 @destere
İçinde öcü kızları bulunduran bir dizi köpek balıkları nasıl suda dolaşabiiyorsa bunlarda yatak olan yerlerde dolaşıyor şu yatakları evden atsalar dizi ilk bölümden finalKorku dizisi işte hayaletler falan var ondan öcü kız diye adlandırıyor @Çiğdem-![]()
Aaa zaten vakit bulamıyorum en iyisi birlikte başlamak evet @dreamy ı beklemek işimize gelirharikasın bu ne hız ya ?bu hızla yarın bitirirsin pazartesi dokuzuncu sezona başlarız
@Çiğdem- e de haber salalım pazartesiyi beklesin sen sekizi halletmişsin gibi
![]()
Aaa zaten vakit bulamıyorum en iyisi birlikte başlamak evet @dreamy ı beklemek işimize gelir![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 da gelecek zaten Wlking dead ve Deredevil bizi
bekler@kerem
Tamam pazartesi startı veriyoruz 9. sezon içinharikasın bu ne hız ya ?bu hızla yarın bitirirsin pazartesi dokuzuncu sezona başlarız
@Çiğdem- e de haber salalım pazartesiyi beklesin sen sekizi halletmişsin gibi
![]()
o ismini bilmediğin elemanın bende ismini bilmiyorum8x13
Simon, Negan'ın yokluğunda yetkiyi kendisi aldı ve Hilltop'a saldırdı. Üstelik değişik bir teknikle. Yaralananlara direk virüsü bulaştıran bu silahların ilk kurbanı Carol ile yakınlaşan ismini bilmediğim bir eleman oldu.Daha sonra Hilltop tahmin edileceği üzere aylak istilasına uğradı. Eski sezonları hatırladım.
Henry başlarına bir iş açacak demiştim.Esirlerin kaçmasına neden olduğu yetmediği gibi bir de silahı kaptırdı ve sonra kendisi de ortadan kayboldu. Şimdi de onu arıyorlar Carl'ın küçüüklüğü resmen
Benim ise en merak ettiğim Negan'ın akıbeti bakalım Jadis onu ne yapacak, Rick'in kendisine yaptıklarından sonra ona söylemeyeceği kesin gibi ama belki kalacak bir yer için anlaşma isteyebilir. Bu arada Rick'in o kadına yaptığı da hataydı yanlarına alsalardı ne olurdu ki?
Tobin'miş ismi öğrendim. Carol'ı bilmem de o adam bir şey hissediyordu Carol'a karşı.o ismini bilmediğin elemanın bende ismini bilmiyorumcarol onunla ne zaman yakınlaşmıştı o sahnede aklımda yok
carol daryl la yakınlaşmıştı bir ara sonra çakma kral ezekielle yakınlaşmıştı morganla yakınlaşmıştı , herkesle yakınlaşıyorduda o isimsiz vatandaşla hangi bölüm yakınlaştı orası aklımda değil
![]()
Dabbe ne ya izlemiyorum öyle saçma filmleri benDabbe kadar korkunç mu![]()
![]()
o ismini bilmediğin elemanın bende ismini bilmiyorumcarol onunla ne zaman yakınlaşmıştı o sahnede aklımda yok
carol daryl la yakınlaşmıştı bir ara sonra çakma kral ezekielle yakınlaşmıştı morganla yakınlaşmıştı , herkesle yakınlaşıyorduda o isimsiz vatandaşla hangi bölüm yakınlaştı orası aklımda değil
![]()
Ayy hatırlatmayın ayoll Daryl e o moruğu bulaştırıyordu senaristler babaannesi gibi duruyor 😕😕😕Tobin'miş ismi öğrendim. Carol'ı bilmem de o adam bir şey hissediyordu Carol'a karşı.
Hatta ilk vurulduğu zaman ''senden tedavi alacak olsam daha önce vurulurum'' tarzı bir şey demişti
yakışıyorlardı birbirlerine evlenip diziyi terketselerdi keşkeAyy hatırlatmayın ayoll Daryl e o moruğu bulaştırıyordu senaristler babaannesi gibi duruyor 😕😕😕
ben o sahneyi demekki fazla dikkat etmeden pas geçmişim zaten carol ile ilgili sahneleri öylesine izliyorumTobin'miş ismi öğrendim. Carol'ı bilmem de o adam bir şey hissediyordu Carol'a karşı.
Hatta ilk vurulduğu zaman ''senden tedavi alacak olsam daha önce vurulurum'' tarzı bir şey demişti
Daryl'dan da kurtulmuş oluruz böylece.yakışıyorlardı birbirlerine evlenip diziyi terketselerdi keşke![]()
Daryl'dan da kurtulmuş oluruz böylece.@Çiğdem-
Sizi bekliyorum izlemek için yoksa 9. sezondan 2 bölüm izlemiştim şimdiye gaza geldim.![]()
Dizi Dary e kaldıyakışıyorlardı birbirlerine evlenip diziyi terketselerdi keşke![]()
Daryl'dan da kurtulmuş oluruz böylece.@Çiğdem-
Sizi bekliyorum izlemek için yoksa 9. sezondan 2 bölüm izlemiştim şimdiye gaza geldim.![]()
iyii benden günah gitti yarın dokuzuncu sezondan üç bölüm birden izleyip öyle geleyimDizi Dary e kaldı
Aaa bir de bizi bekleyen dreamymış ayollKaplumbağanın Tavşanı geçip hadi hızlı demesi gibi
![]()
![]()
![]()
1-2 sezon sonra bitireceğiz deseler dayanırdım yine ama hiç öyle bir niyetleri yok, en az 15-20 sezon çekeceğiz diyor adamlar
9X2 'i izledim en son.Aaa zaten vakit bulamıyorum en iyisi birlikte başlamak evet @dreamy ı beklemek işimize gelir![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 da gelecek zaten Wlking dead ve Deredevil bizi bekler@kerem