buna cevap vermeyi unuttumMaggie gözüküyor dimi
ben zaten blu dan izliyorumİzleyecek bir site var o da sıkıntılı BluTV ücretsiz üyeliğimi başlatacağım galiba.@destere @Çiğdem-
Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.ben zaten blu dan izliyorum
@Çiğdem-Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.
Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.
ben zaten blu dan izliyorum
Aaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordumİzleyecek bir site var o da sıkıntılı BluTV ücretsiz üyeliğimi başlatacağım galiba.@destere @Çiğdem-
bludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsaAaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordum
Parasız izleyip kaçabiliriz inş başımız belaya girmedenbludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsabir ayda değil sezonu kırk ayrı dizi izlersiniz
bir ay beleş istediğin gibi bir ayı değerlendir ama bir gün dahi unutursan hapı yuttun paracıklar gitti demektirParasız izleyip kaçabiliriz inş başımız belaya girmeden
Hesabı sana yollarım centilmen beyefendi fok değilmisinbir ay beleş istediğin gibi bir ayı değerlendir ama bir gün dahi unutursan hapı yuttun paracıklar gitti demektir
bludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsabir ayda değil sezonu kırk ayrı dizi izlersiniz
Bir ay değil 7 gün ücretsiz.Aaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordum
doğrudur ben sanırım netflix le karıştırdım onda bir ay beleştiBir ay değil 7 gün ücretsiz.
öderiz tabiki hiç sorun değil istediğin kadar izle hogathaHesabı sana yollarım centilmen beyefendi fok değilmisin
öderiz tabiki hiç sorun değil istediğin kadar izle hogathahatta üsküdardaki evimizin elektrik su doğalgaz masraflarınıda bana yollayabilirsin
7 Günde bitiririm eğer Twd nette yoksa ,varsa uğraşmamBir ay değil 7 gün ücretsiz.
Aynen Netflix 1 ay ücretsiz onla karıştırmışsın. Ama Netflix’te de TWD yok. Yaklaşık 1 hafta boşum, bitirmek istiyorum artık.doğrudur ben sanırım netflix le karıştırdım onda bir ay beleşti
ama netflix site kalitesi olarak blu yu beşe katlar onuda söyleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?