8x9. Bölüm

boşu boşuna duygusal travma yaşattılar seyirciye

carl ergeni bir türlü ölmedi o ne uzun vedalaşmadır? yani kırgın çiçeklerdeki dramı aratmadı diyebilirim
..
carl ın rick e söylediği ben öldükten sonra hepiniz kardeş olun barışın sevişin kısımlarıda rezaletti onca pislik barışla sevgiyle kapanmaz
hele hele carl'ın şu gelecek hayallerindeki mutlu insan figürleri rezaletti? birde negan vardı hayalde o da aileden olmuş gibiydi, anca rüyalarda olacak işler

bölümün güzel tarafı morgan ın coştuğu anlardı elleriyle adamın bağırsaklarını ciğerini söküp aldığı yerler zirve yaptı
morgan ın gabin salağını öldürmesine izin vermedi carol ile salak kral ezekiel ?
neyse ki henry veledi gabini arkadan çiviledide bir kötüden daha kurtulmuş olduk

Ben 9.bölümü izlemiştim en son sevineceğin bir eşy olacak

Sen izleyince 10.bölümden devam ederizde @dreamy için aynısını diyemicem ayoll
harika haberi aldım dokuzuncu bölümde darısı diğer sevmediğim karakterlerin başına diyeyim

ama gider ayak ağlattı velet

yalan söylüyor lady gaga
bir fok izlediği yok yorumu burda yoksa izlememiş sayarız
Beni özledimi diye sormustu en son konusmamzıda evet seni karşılamak için sabırsızlıkla bekliyor diyorum onu özlediğinden bahsediyorum

@Tolstoyevski de açıldığından beri konuyu inceliyor
Muhtemelen TWD'nin nasıl bozduğuyla ilgili uzun uzun bir yazı yazacak

@MasacRE- nin tolstoy hakkındaki tahmini ibretlik cinsten

Beni özledimi diye sormustu en son konusmamzıda evet seni karşılamak için sabırsızlıkla bekliyor diyorum onu özlediğinden bahsediyorum
çaktırma gaga çiçekle karşılanacağını sansın foruma girer girmez ümüğüne dalarız