daha 8x3 izledim az önce onuncu bölüme çok var
çok var desemde iki güne sizi geçerim fazla beklemeyin
Benim işime gelir beklemek

Mesala CW Dizileri başladımı hiç haberim yok yarın bakayımda konuları patlatayım

Benim işime gelir beklemek

Mesala CW Dizileri başladımı hiç haberim yok yarın bakayımda konuları patlatayım
sanırım başlamamışlar dur bir bakayım

evet sana müjdeli haberim var senle @Forumdash ın pilli oğlanı fallafoşun yarın 5. sezon ilk bölümü yayınlanıyormuş

8x3. bölüm
yine aksiyonu bol iyi bir bölümdü
jesus denen salak, düşmanları öldürmeyerek ne halt yemeye çalışıyor sonunda yine kendileri zararlı çıkacak
maggie hata yaptı! gregory denen salağı hiltopa almayacaktı ama bir düşündüğü vardır kesin

kaplanlı ezekiel hiç kimseyi kaybetmedik diye ağzı kulağında dolaşırken tuzağa düşürüldü gurubuyla ...o pusuyu sevdim , umarım kaplanlı kral da carol da ordan sağ çıkmaz

Şu suratı ütü izli olan sarısın adamdan bahsediyorsun sanırım

3.bölüm sonuda bir silah çatışmasıyla bitti 4.bölüm aynen devam

en çok şeye güldüm bilmiş bilmiş konusup ricke hava atıyordu adam darly sus be der gibi oku sapladı

@MasacRE- i ifşalayalım Darly fanıdır
@destere

@MasacRE- i ifşalayalım Darly fanıdır
@destere
Daryl'i seviyorum zaten, inkar ettiğim yok ama dediğim gibi hiçbir karakter bana bu diziyi izletemez artık
sıvadaşlarım arasında yoldan çıkanı kötü yola düşeni olabilir ama bu onların tümden kötü olduğunu göstermez
böyle kusurlarıda olsa idare ediyoruz artık zaten masacreye kalsa türbüşonuda eleyemezdik neyseki tam puan veremediği bir haftaya denk düştüde kötülerden kurtulduk