9.Bölümü en son izlemişim yanı 10.bölümdeyim iyi bari çabucak bitiririm

Aslında 9.Bölümde çok sevindiğim bir şey olmuştu devamını hevesle izlemem lazımdı ama anlamadım
TWD nispeten iyi bir dizi olduğu için CW dizilerine kıyasla en azından, senle @mrt-06 ya fazla geliyor ondan izlemiyorsunuz

Bilgisayar yok, sadece mobilden izleyebiliyorum. O da biraz zor tabii
Şimdi bana hak vermişsindir herelde.
İyi tamam hak verdim

S08B11

Şu rahip bi ölemedi hay anasını...

Son 2 bölüme bakamadım
o malum olaydan sonra diziyi bıraktım dermişim

Bu diziyi hala izliyormusunuz ya. 😱 @Çiğdem- @Harunnn60

Carol'a spinof çekerlerse izlerim anca.

evet 8. sezonu izleyememişim ben tabi @Harunnn60 da izlememiş artık tek tek yorumları buraya yaparız lady gaga izledim falan demişte yorumsuz kabul etmeyiz izlenen bölümler burda yorumlanmalı aksi takdirde izlenmemiş sayılır

8x1. Bölüm

negan a tuzak kurduğumuz güzel hareketli bir bölümdü
maggie vardı birde

negan bu sefer köşeye sıkıştı gibi ama şu rahip olacak kazma rick e engel oldu bunun faturasınıda kendini negan ın kollarında bularak ödedi gibi
daryl , carol ve morgan ın zombileri neganların bulunduğu binaya yaklaştırma taktikleri güzeldi ..
ve tabi bölümün en güzel yeri hiltop halkının gregor başağını değilde maggie yi takip ettikleri sahneydi

geçen sezon bu sekizinci sezonun ilk bölümüne göz atmıştım o kadar güzel gelmemişti bana şu an dikkatli seyredince sandığımdan daha güzel bir bölüm karşıma çıktı @Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60 @mrt-06

8x2 Bölüm

aksiyonu bol güzel bir bölümdü bizim guruptakilerden birileri her bölüm salaklık yapmaya devam ediyor bu seferde jesusmudur nedir onun salaklığı tuttu

silah sevmeyen morgan öyle bir coşmuştuki tutana aşkolsun önüne geleni alnından vurdu daha hızınıalmamıştıki jesus salağı engel oldu vatandaşa

rick de makinalı tüfek ararken bebek buldu ona dalmışken tuzağa düşürdüler malı )

@dreamy ı yakaladın sanırım
9.Bölümüde izle 10.bölümle birlikte devam ederiz bekliyorum sizi