AMC The Walking Dead 7. Sezon Yorumları

Dizinin 6. sezonu güzel bir yerde bitmişti, bu sezonu izleyemedim normal olarak. Şimdi yorumlara bir göz gezdirdim de sitelerde var mı, duruyor mu? Nereden izleyebilirim? @mrt-06 @Harunnn60
@destere bir site bulmuştu dizi bitene kadar sadece orada yayınladılar ama dizi bittikten sonra kaldırmışlar

negan ile geçen bir sezondu kahramanlarımızdan bu sezon birşey bekleme cnm sadece negan

Bölümleri bulabilirsem görürüm Negan'ı.
seçimlerin berbat işte karadevıl ı anında izleyen biri ondan daha fantastik ve zeka işi sense8 i havada karada bitirmeliydi
O dip listede biraz.
Varsa özelden bir link atar mısın. .ss
2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi ya
bölümlerin silindiğini kim söyledi ayoll şuan baktımda bölümler duruyor @mrt-06 @Yiğitt izleyin

VİDEOLAR az geç açılıyor ama bekleyin şuan kontrol ettim videolar açılıyor başka yerdede yok fırsatı değerlendirip bakın hemen 7.sezona tıklayın linkten bölümlerin hepsi duruyor

http://dizinow.is/the-walking-dead9

Muhteşemsin.

Kısa süre içerisinde izlemeye başlayayım.
kaydet linki metin belgesine falan

sende normal hayatına dön tabi yavas yavas askerliği haliyle bilmiyorum ama zor olsa gerek dizi yok şarkı yok tamamen 1 yıl hayattan kopuyorsun gibi oluyordur galiba

kaydet linki metin belgesine falan

sende normal hayatına dön tabi yavas yavas askerliği haliyle bilmiyorum ama zor olsa gerek dizi yok şarkı yok tamamen 1 yıl hayattan kopuyorsun gibi oluyordur galiba
Dönüyoruz yavaş yavaş ama şimdi izleyemem. Pek evde olmuyorum, olsam bile pek giremiyorum.
Müsait oldukça işlere göz atacağız.