Hiçte batırmadı bence Gagam diziye renk getirdi.Gaga diziyi batırdı ablacım bana Gaga deme. Tekrardan izlemek daha iyi olır ilk 5 sezonu muazzamdı sana bugün başlatıcam.
Hiçte batırmadı bence Gagam diziye renk getirdi.Gaga diziyi batırdı ablacım bana Gaga deme. Tekrardan izlemek daha iyi olır ilk 5 sezonu muazzamdı sana bugün başlatıcam.
Öncesini izlemedin ki.Hiçte batırmadı bence Gagam diziye renk getirdi.
Öncesini izlemedin ki.
gaga geldiği bölümlerdenmi bakmaya basladı kaçıncı sezon geliyorkiHiçte batırmadı bence Gagam diziye renk getirdi.
Her sezon konu farklı oluyor. Gaga 5.sezonda geldi. 6.sezonda da varmış işte bende bakıcam.gaga geldiği bölümlerdenmi bakmaya basladı kaçıncı sezon geliyorki
Öncesini izlemedin ki.
hahha aa ozaman ilk 4 sezonu izlemek lazım sadece ayollHer sezon konu farklı oluyor. Gaga 5.sezonda geldi. 6.sezonda da varmış işte bende bakıcam.
Özelden link atayım da izle şimdi.hahha aa ozaman ilk 4 sezonu izlemek lazım sadece ayoll
haha ohaa bana nerden döndü ayoll siz izleyin @Harunnn60 ile birlikteÖzelden link atayım da izle şimdi.
Özelden attım itiraz istemiyorum ablacım.
Özelden attım itiraz istemiyorum ablacım.
2.sezondanmı bakayım bir bakar izleyip izlemeyeceğimi belirtirim önce bir bakmam gerekiyorHer sezon konu farklı oluyor. Gaga 5.sezonda geldi. 6.sezonda da varmış işte bende bakıcam.
Evet 2. Sezondan başla çok güzel, cadı, şeytan, uzaylı ne ararsan var. Tımarhande geçiyor.2.sezondanmı bakayım bir bakar izleyip izlemeyeceğimi belirtirim önce bir bakmam gerekiyor
Bi trip yapardım da neyse sen anladın.2.sezondanmı bakayım bir bakar izleyip izlemeyeceğimi belirtirim önce bir bakmam gerekiyor
Bi trip yapardım da neyse sen anladın.
Hhaha ne tribi ayoll senin içinde the miste basladımya @Harunnn60 hem bunuda sende izliyorsunEvet 2. Sezondan başla çok güzel, cadı, şeytan, uzaylı ne ararsan var. Tımarhande geçiyor.
3. Sezon Cadılar Okulu hikayesi var 4. Sezon da çok ilginç Ucube Şov. İlk sezon pek güzel değil evde geçiyor ev büyülü yani her sezon konu farklı oyuncular aynı.
Bence senin seveceğin türde değil bu sen kafa yormayacak izlerken dizilerin. Yinede bak o zaman bu diziye ama kafa yapını bildiğim için..Hhaha ne tribi ayoll senin içinde the miste basladımya @Harunnn60 hem bunuda sende izliyorsun
ama sezonları çok @mrt-06 yeni başlayan diziler daha terciğim oluyor sende hala süpernaturala baslamadın
aa fantastiiklik varsa sarar cadı falan diyor @mrt-06 bakalım dizi önerenlere önce bir ilk bölüme bakayım diyorum oradan anlıyorum diziyi izleyip izleyemiceğimi bununda bölümüne bakınca size söylerim ayollBence senin seveceğin türde değil bu sen kafa yormayacak izlerken dizilerin. Yinede bak o zaman bu diziye ama kafa yapını bildiğim için..
Deanların babası7x1 ve 7x2
Kaldığım yerden devam ettim aslında bu iki bölümü izlediğimi hatırladım ama düz 7.sezondan başlıyım dedim çünkü 6.sezonu net hatırlıyorum. Manyak herif adamların kafasını patlatmıştı 7x1 onunla devam etti ve 7x2'de ise Carol üzeriden gitti yeni bir yaşam alanı var kral olarak tanıtan adam da Carol'a aşık oldu kaplanı falan var eğlenceli bir bölümdü. 2 bölüm de gayet güzeldi.
@Çiğdem @Harunnn60
10.sezon sondur inşallah. Gerçi yeni konu iyi diyordunuz.Deanların babası
Benim the 100 de kaldımdan daha geride kalmıssın cnm 10.sezona baslıcaklar
Birde bölümler varmıydı nette biz yeni bölümleri bile bulamıyoruz
Neflixte rahmetli fok bile izliyordu parayı kıyıp benide bulastırmaya çalısıyorduda ben netten dizi izlemeye para vermem10.sezon sondur inşallah. Gerçi yeni konu iyi diyordunuz.
Netflix'ten izliyorum 9'a kadar var.
16 lira kız ne olacak koskoca muhtar kızısın.Neflixte rahmetli fok bile izliyordu parayı kıyıp benide bulastırmaya çalısıyorduda ben netten dizi izlemeye para vermem
9.Sezon gerçekten güzeldi yeni bir konu geldi diziye ve Darlye kaldı dizi @Harunnn60 @MasacRE izledik ama @Forumdash bıraktı Rick geberiyor diye
Hahha yok Rickin gittini zaten biliyorsun bişi demedim cnm16 lira kız ne olacak koskoca muhtar kızısın.
Aaaa daha fazla spoi verme de.