Ayıpsın tabii ki haber veririm. 😉Sitelerde falan denk gelirsen, görürsen, duyarsan, sezersen hemen Yiğit kardeşine haber veriyorsun bak.
Ayıpsın tabii ki haber veririm. 😉Sitelerde falan denk gelirsen, görürsen, duyarsan, sezersen hemen Yiğit kardeşine haber veriyorsun bak.
FX kaldırdı her yerden.Dizinin 6. sezonu güzel bir yerde bitmişti, bu sezonu izleyemedim normal olarak. Şimdi yorumlara bir göz gezdirdim de sitelerde var mı, duruyor mu? Nereden izleyebilirim? @mrt-06 @Harunnn60
Sende mi izleyemiyosun? 😱 Sen ne yapıp edip izliyorsundur.FX kaldırdı her yerden.
Ayıpsın tabii ki haber veririm. 😉
FX kaldırdı her yerden.
Sende mi izleyemiyosun? 😱 Sen ne yapıp edip izliyorsundur.
Yok ben bitirdim izledim hepsini. Yorumlarım konuda var.Sende mi izleyemiyosun? 😱 Sen ne yapıp edip izliyorsundur.
Altyazıları da kaldırdılar diyorlardı en son.Uğraşmayın boşuna, çare belli
Varsa özelden bir link atar mısın. .ssUğraşmayın boşuna, çare belli
Yok ben bitirdim izledim hepsini. Yorumlarım konuda var.
Bir site vardı koyuyordu sonra oradan da kaldırdılar.
Altyazıları da kaldırdılar diyorlardı en son.
Varsa özelden bir link atar mısın. .ss
Sen Stranger Things'i de izlesene bakayım. Benle beraber başlamıştın hala başlayacaksın.Türkçe altyazı sitesinden kaldırdılar da yabancı bir siteden alıyoruz
Atayım bi dk.
2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi yaSen Stranger Things'i de izlesene bakayım. Benle beraber başlamıştın hala başlayacaksın.
Bak ben bile tamamladım düşün yani. Normalde listeme atarım dizilerimi. @destere2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi ya
sense8 içinde aynı tarifeyi uygulamanı bekliyoruz listeden çıkar bir an önceBak ben bile tamamladım düşün yani. Normalde listeme atarım dizilerimi. @destere
fazla ara vermemek lazım fazla ara verince insanın gazı kesiliyor tekrar hız almak zaman alıyor tabi2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi ya
O dip listede biraz.sense8 içinde aynı tarifeyi uygulamanı bekliyoruz listeden çıkar bir an önce
seçimlerin berbat işte karadevıl ı anında izleyen biri ondan daha fantastik ve zeka işi sense8 i havada karada bitirmeliydiO dip listede biraz.
@destere bir site bulmuştu dizi bitene kadar sadece orada yayınladılar ama dizi bittikten sonra kaldırmışlarDizinin 6. sezonu güzel bir yerde bitmişti, bu sezonu izleyemedim normal olarak. Şimdi yorumlara bir göz gezdirdim de sitelerde var mı, duruyor mu? Nereden izleyebilirim? @mrt-06 @Harunnn60
Bölümleri bulabilirsem görürüm Negan'ı.@destere bir site bulmuştu dizi bitene kadar sadece orada yayınladılar ama dizi bittikten sonra kaldırmışlar
negan ile geçen bir sezondu kahramanlarımızdan bu sezon birşey bekleme cnm sadece negan
Bölümleri bulabilirsem görürüm Negan'ı.
seçimlerin berbat işte karadevıl ı anında izleyen biri ondan daha fantastik ve zeka işi sense8 i havada karada bitirmeliydi
O dip listede biraz.
Varsa özelden bir link atar mısın. .ss
bölümlerin silindiğini kim söyledi ayoll şuan baktımda bölümler duruyor @mrt-06 @Yiğitt izleyin2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi ya
Muhteşemsin.bölümlerin silindiğini kim söyledi ayoll şuan baktımda bölümler duruyor @mrt-06 @Yiğitt izleyin
VİDEOLAR az geç açılıyor ama bekleyin şuan kontrol ettim videolar açılıyor başka yerdede yok fırsatı değerlendirip bakın hemen 7.sezona tıklayın linkten bölümlerin hepsi duruyor
http://dizinow.is/the-walking-dead9
kaydet linki metin belgesine falanMuhteşemsin.
Kısa süre içerisinde izlemeye başlayayım.
Dönüyoruz yavaş yavaş ama şimdi izleyemem. Pek evde olmuyorum, olsam bile pek giremiyorum. Müsait oldukça işlere göz atacağız.kaydet linki metin belgesine falan
sende normal hayatına dön tabi yavas yavas askerliği haliyle bilmiyorum ama zor olsa gerek dizi yok şarkı yok tamamen 1 yıl hayattan kopuyorsun gibi oluyordur galiba
Burada kaldırılmıştı nasıl buldun.bölümlerin silindiğini kim söyledi ayoll şuan baktımda bölümler duruyor @mrt-06 @Yiğitt izleyin
VİDEOLAR az geç açılıyor ama bekleyin şuan kontrol ettim videolar açılıyor başka yerdede yok fırsatı değerlendirip bakın hemen 7.sezona tıklayın linkten bölümlerin hepsi duruyor
http://dizinow.is/the-walking-dead9