AMC The Walking Dead 7. Sezon Yorumları

Ayıpsın tabii ki haber veririm. 😉

FX kaldırdı her yerden. :(

Sende mi izleyemiyosun? 😱 Sen ne yapıp edip izliyorsundur. :D

Uğraşmayın boşuna, çare belli :A

utSmartBanner.png

Dizinin 6. sezonu güzel bir yerde bitmişti, bu sezonu izleyemedim normal olarak. Şimdi yorumlara bir göz gezdirdim de sitelerde var mı, duruyor mu? Nereden izleyebilirim? @mrt-06 @Harunnn60
@destere bir site bulmuştu dizi bitene kadar sadece orada yayınladılar ama dizi bittikten sonra kaldırmışlar :(

negan ile geçen bir sezondu kahramanlarımızdan bu sezon birşey bekleme cnm sadece negan :A :A :A

Bölümleri bulabilirsem görürüm Negan'ı. :A
seçimlerin berbat işte karadevıl ı anında izleyen biri ondan daha fantastik ve zeka işi sense8 i havada karada bitirmeliydi :)
O dip listede biraz. :F
Varsa özelden bir link atar mısın. .ss
2. sezon başlayacak neredeyse ben hala tamamlayamadım o diziyi ya :A
bölümlerin silindiğini kim söyledi ayoll şuan baktımda bölümler duruyor @mrt-06 @Yiğitt izleyin :A

VİDEOLAR az geç açılıyor ama bekleyin şuan kontrol ettim videolar açılıyor başka yerdede yok fırsatı değerlendirip bakın hemen 7.sezona tıklayın linkten bölümlerin hepsi duruyor :A

http://dizinow.is/the-walking-dead9

Muhteşemsin. :love1:

Kısa süre içerisinde izlemeye başlayayım. :Z
kaydet linki metin belgesine falan :A

sende normal hayatına dön tabi yavas yavas askerliği haliyle bilmiyorum ama zor olsa gerek dizi yok şarkı yok tamamen 1 yıl hayattan kopuyorsun gibi oluyordur galiba :A

kaydet linki metin belgesine falan :A

sende normal hayatına dön tabi yavas yavas askerliği haliyle bilmiyorum ama zor olsa gerek dizi yok şarkı yok tamamen 1 yıl hayattan kopuyorsun gibi oluyordur galiba :A
Dönüyoruz yavaş yavaş ama şimdi izleyemem. Pek evde olmuyorum, olsam bile pek giremiyorum. :D Müsait oldukça işlere göz atacağız. :bhr: