AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Titanium

Doğru anlamışsın onu Wolwes grubu yaptı o grup fotoları çekmiş. Çok vahşi bir guruplar sanırım o grupları da kötü adam Negan yönetiyor.
Geçen sezon zaten sinyal vermişlerdi bu grupla ilgili.

Rick'e gelince evet planı onun hatası yüzünde bozulmadı ama Gleen ve ekibi keşke farklı yönlere yönledirseydi. Yada ben belki biraz kızgın olduğum için Rick'e kızmış olabilirim.

esas izlemeyen baksın niye izleyenler baksın ki spoi mi yesin
vay be 3 kişi kaldı demek
Game of Thrones'te bile bu kadar ölüm olmadı.

inanılnmaz bir bölümdü...adrenalini en yüksek düzeyde br bölümdü..
="bu bölümde çok iyidi..bu bölüm bir önceki bölümün devamı niteliğindeydi..çünkü korna sesinden sonraki olayları anlatıyoırdu...rickin yaptığı plan tutmadı..ayrıca korna sesinin sebebini öğrenmek için eve doğru giden ekip sürüyle karşılaştı..buda hızlanmalarına engel oldu..bu bölüm zombi sürüsü doluydu..asıl soru şu: glenn ordan kurtulabilecekmi? nicholas onun üstüne düştü ancak oradan nasıl kurtulur bilinmez...bölüm sonunda rickinde işi zor arabayı çalıştıramazsa zombiler etrafını sarmış olacak.."]

O fotoğraflar eşcinselin Alexandria'yı tanıtmak için çektiği fotoğraflar değil mi hatta bizimkilere de göstermişti ? Glenn'e gelince herkes öldü öldü filan dedi yedim spoiler'ı ölme filan yok hacılar Nicholas ölüp yere düşerken Glenn'in üstüne düşüyor zombilerin yedikleri de o zaten. Dikkatlı bakınca hiç bir zombi Glenn'i ısırmıyor direk eller parçalamaya başlıyor o da Nicholas'ın bedeni zaten. Bence ölmüyor yani muhtemel bir daha ki bölüme de Nicholas'ın leşi Glenn'in kokusunu (kamufle) kapatacak Glenn'de ilk sezon ki gibi aralarından yürüyüp gidecek. (İnşAllah
)

Bölüme gelecek olursak aksiyon hiç durmadı heyecan doruktaydı. Baştan bakınca Rick'in planı yüzünden durum böyle oldu diyorlar ama öyle değil. Tamamen yine çömezlerin korkaklığı ve itaatsızlığı yüzünde oldu. Ben Rick'in yerinde olsam alırım Jessieyle kendi grubumu alırım çeker giderim zaten güvenli bir yer değil duvarlar yalandan duruyor bir sürüde çöker hepsi.

Sana dedim bir izle öyle karar ver dedim ben.
Sen izlemeden hemen telaşa kapıldın.

Gleen kurtuldu diyelim orada 100'den fazla zombi vardı nasıl kurtulacak aklım almıyor.
="çok doğru dedin bak..oradan nasıl çıkacak doğrusu sürünün ortasında kaldı."]

O çöp kovasının altına da girebilir. Ya da yeni bi karakter girer belki ya da guruptan başkası zombilerin dakkatini dağıtır o arada kaçar.

O çöp kovasının altına da girebilir. Ya da yeni bi karakter girer belki ya da guruptan başkası zombilerin dakkatini dağıtır o arada kaçar.
Çöp kovasının altına girse zombiler de girer. Hatırlarsan Rick'te tankın altına girdi zombiler de girmişti.
Ya yeni karakter gelip zombilerin dikkatini dağitacak yada Michonne filan gelirse belki.

Çok zor oradan çıkması bakalım ne olacak.

Nicholas'ın leşi kamufle etmez mi Glenn'i ?

Fark etmez leş leştir sonuçta kendi kokusunu gizler.
Daha yeni öldü ama taze daha leş.
Senin gibi diyenler var ama mantıksız bence eğer çok önceden ölseydi olabilirdi.
3.bölüm harikaydı bence gerçekten sezon finali tadındaydı bence bu bölümde yaşananlar bölümde hepimizin merak ettiği büyük bir soru işareti bıraktı son sahnede çok merak uyandırıcıydı herşeyiyle sezon finali gibi bir bölümü bence

bölümü izleyen arkadaşlara sorularının cevabına dahil birşey göstericem @destere sende bölümü izleyince bak

6.sezonun teasarında gleen ormanda tek koşuyor bu sezon bu fotodakı sahnesini henüz görmedik galiba gördüysek uyarırsınız belki gözümden kaçmıştır ama görmedik diye biliyorum

Bu ekran görüntüsünü sen mi aldın?

Ben hatırlamıyorum ya. Bende okuduklarıma göre kimisi öldü diyor kimisi ölmedi diyor.

Bu ekran görüntüsünü sen mi aldın?

Ben hatırlamıyorum ya. Bende okuduklarıma göre kimisi öldü diyor kimisi ölmedi diyor.
öyl birşey yok ayoll kanıtını koydum evet ben aldım o sahneyi henüz izlemedik yani bu demek oluyorkı bu sahneyi diğer bölümelr görücez oda öyle birşey olmadı demek oluyor

bu görüntü oalyını tek ortaya çıakran benim şuan diğer yorum yapılan hiçbiryerde yok benimde tanıtımdan aklımda kalmış bir baktımda ordan anladım

Evet tüm sitelerde ki yorumlara baktım sadece sen bu teoriyi ortaya atmışsın.

O dediğin resim bu bölümden olabilir ama? Kıyafet aynı çünkü.

Evet tüm sitelerde ki yorumlara baktım sadece sen bu teoriyi ortaya atmışsın.

O dediğin resim bu bölümden olabilir ama? Kıyafet aynı çünkü.
yok cnm bu bölümü indirdim ben tek tek inceledim bu fotodakı sahne bu bölümde yok gleen ormanda hiç tek koşmadı bu bölümde michonelerle birlikte zombileri öldürüp ormandan çıktı şimdi yine baktım bu bölümde bu sahne yok yanı sorunun cevabını veriyor bence