AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bu konuda bir teorim var @mrt-06 sevinicek ama @destere üzülücek:A
kendini vuran adam glenin üstüne düşüp onu yiyorlar ama glen nasıl kurtulur bilmiyorum ama glen ölmüyor 6.sezon teaerinde ilerki bölümlerden görüntüler var şu fotoyu kendim çıkarttım benden basa fark edende olmamış gleenin bu fotodakı sahnesini henüz bu sezon izlemedik bu sahne ilerki bölümlerde gelicek yanı ölmedi oluyor:F
V6rbdr.png
orda ölmeme ihtimali çok düşük tamam ölmeyedebilir ama inandırıcı olmaz o sahne üste nicholas düştü zombiler üsttekini yedi sonra yüzlerce zombi çekip gittimi kokusu alttakine bulaştıda o yüzden onu yemediler hikayeside pek inandırıcı değil zombiler üsttekini o kadar öezenerek yemiyorki mutlaka birkaç zombinin eli kolu japon çekirdeğinede denk gelmiştir :) ama dediğinizde olabilir yani biraz zorlama bir senaryoyla çekirdek kurtarabilir paçayı :) gerçi yazık oldu adama kötü niyetli biri değildi iyi niyetinden kaybetti hep :)

benim bu konuda bir teorim var @mrt-06 sevinicek ama @destere üzülücek:A
kendini vuran adam glenin üstüne düşüp onu yiyorlar ama glen nasıl kurtulur bilmiyorum ama glen ölmüyor 6.sezon teaerinde ilerki bölümlerden görüntüler var şu fotoyu kendim çıkarttım benden basa fark edende olmamış gleenin bu fotodakı sahnesini henüz bu sezon izlemedik bu sahne ilerki bölümlerde gelicek yanı ölmedi oluyor:F
V6rbdr.png
Çiğdem çirkinsin mirkinsin ama zehir gibi zekan var maşallah dediğin çok mantıklı. 😱 Ama üstündeki o olsa bile oradan nasıl kurtulacak ki. :F

6x3. Bölüm

çok çok iyiydi , bu sezon ilk bölüm 5 point ikinci bölüm 7 pointse bu bölüm rahat 9 point eder muhteşem geçti...
japon çekirdeğini kaybettik onu hiç sevmezdimde son zamanlarda pekde antipatik gelmiyordu şimdi maggie üzülecek ona yanarım .. japon çekirdeği hata yaptı, korkak nicolas a çok fazla şans tanıdı adamın bir yerde bir halt yiyeceği belliydi zombiler sıkıştırdığında kendini kaybettiği an, japon çekirdiği bu kazma nicolas ı zombilerin arasına atsa kurtarıyordu paçayı, ama yapmadı işte her ikiside gitti?? hele nicholas gibi beş para etmez bir adam yüzünden ölmesi üzücü oldu ,
sahneler harikaydı heyecan doruktaydı ben michone ölecek diye çok korktum hatta orda bir süre durdurdum ekranı dedim buda giderse tüm yapımcısından yayıncısa emeği geçenlerin ebesini .. ?? neyse michone um kurtardı paçayıda rahat nefes aldık... sonuçta japon çekirdeğine elveda dedik umarım bundan sonra maggie kimseye bakmaz bakarsa baktığı kişi düşmanım olur ?:)
rick in performansı harikaydı hele son sahnedeki arabayı çalıştıramadığı sırada yaşadığı heyecan görülmeye değerdi korku ve heyecanını seyirciye aktarmasını bildi muhteşemdi hakkını yemeyelim? yalnız önümüzdeki bölüm arabadan sağ çıkmasada olur :)
@Çiğdem- in daryl bölüm sonunda motosikletiyle yolun kesiştiği yerde diğer arabalı gruba yetiştiği sahnede güzel bir görüntüydü ?
Bu adam Koreli değil miydi? Japon değil diye biliyorum. :A

Valla cidden haklısın Sasha ve Rahip dururken nasıl ona kıyarlar aklım almıyor dizide bir dolu gıcık karakterler var halbu ki.
Hadi kıydınız bari ani yapmayın. Biz bu dizide ne ölümler gördük akılda kalıcı oldu hepsi ama bu çok ani oldu 30-45 saniye sürdü. :(
Çiko'nun dediği mantıklı yüreğime su serpti valla. :F

O değilde Çiko, Selim, Harun dikkat ettiniz mi Michone'm her sezon daha da güzelleşiyor? :love1:

Çiğdem çirkinsin mirkinsin ama zehir gibi zekan var maşallah dediğin çok mantıklı. 😱 Ama üstündeki o olsa bile oradan nasıl kurtulacak ki. :F

O değilde Çiko, Selim, Harun dikkat ettiniz mi Michone'm her sezon daha da güzelleşiyor? :love1:
Çiğdem'in dediği mantıklı ama nasıl kurtulacak oradan?:F Türk dizisi değil bu sonuçta.:F

Tek bir teori mantıklı

Nicholas halisünasyon görüyor demişler bu mantıklı.

ya hepsi birbirine benziyor ha japon ha kore ha çin :) bir ara çinli döveceğiz diye vatandaşlar koreliye dalmamışmıydı :)) benziyorlar yapacak bişey yok :))

orda ölmeme ihtimali çok düşük tamam ölmeyedebilir ama inandırıcı olmaz o sahne üste nicholas düştü zombiler üsttekini yedi sonra yüzlerce zombi çekip gittimi kokusu alttakine bulaştıda o yüzden onu yemediler hikayeside pek inandırıcı değil zombiler üsttekini o kadar öezenerek yemiyorki mutlaka birkaç zombinin eli kolu japon çekirdeğinede denk gelmiştir :) ama dediğinizde olabilir yani biraz zorlama bir senaryoyla çekirdek kurtarabilir paçayı :) gerçi yazık oldu adama kötü niyetli biri değildi iyi niyetinden kaybetti hep :)
ayolll nasıl olmuyor bilemem ama ben kanıt sunuyorum bu sahne 3.bölümde yoktu bölümü çok inceledim bu adamın ormanda tek koştuğu sahne yok sizde bakabilirsiniz diğer bölümlerde zaten öyle sahne yoktu yanı bu fotodakı sahne ilerki bölümlerde olucak 6..sezonun teasarından çektim fotoyu saçmada olsa kurtuluyor çünkü ilk 3 bölümde bu fotodakı sahneyi izlemedik @Harunnn60 @mrt-06 @destere :F:F:F

ayolll nasıl olmuyor bilemem ama ben kanıt sunuyorum bu sahne 3.bölümde yoktu bölümü çok inceledim bu adamın ormanda tek koştuğu sahne yok sizde bakabilirsiniz diğer bölümlerde zaten öyle sahne yoktu yanı bu fotodakı sahne ilerki bölümlerde olucak 6..sezonun teasarından çektim fotoyu saçmada olsa kurtuluyor çünkü ilk 3 bölümde bu fotodakı sahneyi izlemedik @Harunnn60 @mrt-06 @destere :F:F:F
@mrt-06 ilk bölümü bugün izledin o yüzden senin hafızan daha tazedir.
Gleen 2.bölümde yoktu. Sezonun ilk bölümünde vardı. O yüzden Çiğdem 3.bölüme baktıysa geriye ilk bölüm kalıyor.
Orada böyle bir sahne var mı? :D

Çiğdem'in dediği mantıklı ama nasıl kurtulacak oradan?:F Türk dizisi değil bu sonuçta.:F

Tek bir teori mantıklı

Nicholas halisünasyon görüyor demişler bu mantıklı.
Bak bu da çok mantıklı Çünkü düşme anı falan slow çekimdi hayal olabilir. (b)
ya hepsi birbirine benziyor ha japon ha kore ha çin :) bir ara çinli döveceğiz diye vatandaşlar koreliye dalmamışmıydı :)) benziyorlar yapacak bişey yok :))
Çinlilerin gözleri çekik, Japonlarınki daha ovalimsi oluyor, Koreliler aslında daha çok Japonlara benziyor aslında dediğin yanlış da değil. :F

Belki altta logar kapağı vardı Glenn içine girdi. :F Daha bu dizide hiç logarı kullanıyım da kurtulayım diyen olmadı belki ilk olur. :F

@mrt-06 ilk bölümü bugün izledin o yüzden senin hafızan daha tazedir.
Gleen 2.bölümde yoktu. Sezonun ilk bölümünde vardı. O yüzden Çiğdem 3.bölüme baktıysa geriye ilk bölüm kalıyor.
Orada böyle bir sahne var mı? :D
İlk bölümde Gleen'in ormanda böyle bir sahnesi yoktu. :D

Bak bu da çok mantıklı Çünkü düşme anı falan slow çekimdi hayal olabilir. (b)

Çinlilerin gözleri çekik, Japonlarınki daha ovalimsi oluyor, Koreliler aslında daha çok Japonlara benziyor aslında dediğin yanlış da değil. :F

Belki altta logar kapağı vardı Glenn içine girdi. :F Daha bu dizide hiç logarı kullanıyım da kurtulayım diyen olmadı belki ilk olur. :F

İlk bölümde Gleen'in ormanda böyle bir sahnesi yoktu. :D
Hmm o zaman @Çiğdem- haklı olabilirsin ama işte o amalar her zaman hayatımızda var. :D

Sezon tanıtımlarında görülen bazı sahneleri sonradan çıkarıyorlar belki Gleen'in böyle bir sahnesi vardı 1.bölümde yada 3.bölümde sonradan çıkarmış olabilirler. Bu her dizide oluyor. :D

@destere

Hmm o zaman @Çiğdem- haklı olabilirsin ama işte o amalar her zaman hayatımızda var. :D

Sezon tanıtımlarında görülen bazı sahneleri sonradan çıkarıyorlar belki Gleen'in böyle bir sahnesi vardı 1.bölümde yada 3.bölümde sonradan çıkarmış olabilirler. Bu her dizide oluyor. :D

@destere
Gleen'in Insrtagram hesabı varsa bakalım hala setten foto paylaşıyorsa demekki Çiko kesin haklı. :A Çok zekiyim. :A

benim aklıma bir fikir geldi kurtaracağım
japon çekirdeğini ;.) şimdi kaç sezondur izliyoruz zombiler arasında hiç japon yok :) belki zombilerin uzak doğululara alerjisi vardır bu yüzden japon çekrideği kurtarmıştır paçayı zombiş ordusundan :))

fikir nasıl ama @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 :))

japon çekirdeğini ;.) şimdi kaç sezondur izliyoruz zombiler arasında hiç japon yok :) belki zombilerin uzak doğululara alerjisi vardır bu yüzden japon çekrideği kurtarmıştır paçayı zombiş ordusundan :))

Gleen'in Insrtagram hesabı varsa bakalım hala setten foto paylaşıyorsa demekki Çiko kesin haklı. :A Çok zekiyim. :A
önceki sezonlarda üzerlerine kan bulaştırıp zombi kılığında çok dolaştılar zombilerin içinde carol yaptı glen yaptı yanı glenin üstünde ölen adamın kanı bulasınca glenede dokunmazlar kalkar zombi gibi dolaşır öncekı sezonda çok gördük zaten başak türlü kurtulma sahnesi yazılmaz böyle olur büyük ihtimalle:F

önceki sezonlarda üzerlerine kan bulaştırıp zombi kılığında çok dolaştılar zombilerin içinde carol yaptı glen yaptı yanı glenin üstünde ölen adamın kanı bulasınca glenede dokunmazlar kalkar zombi gibi dolaşır öncekı sezonda çok gördük zaten başak türlü kurtulma sahnesi yazılmaz böyle olur büyük ihtimalle:F
o dediğin sahneyi ilk başlatan michone dur kadının hakkını yemeyelim diğerleri taklit etmiştir :))

Aslında çok doğru bir yere parmak bastın neden hiç Japon zombi görmedik biz? (b)

O ne demek. :D

Aynısını yazacaktım yazmaya üşendim. Fakat burda kıtlıktan çıkmış binlerce zombi var o taktik 3, 5 zombiye zor yarıyordu. :F

Bunu @GreatOttoman da dedi ama daha taze kan. Yani vücut taze. :D O kanı sürse de et taze oluyor.:F:F

Aslında çok doğru bir yere parmak bastın neden hiç Japon zombi görmedik biz? (b)

O ne demek. :D

Aynısını yazacaktım yazmaya üşendim. Fakat burda kıtlıktan çıkmış binlerce zombi var o taktik 3, 5 zombiye zor yarıyordu. :F
ingilizcede tecavüz anlamına gelen kelimede böyle bişeydi :)) rıp mıydı rape mıydı ? neyse karıştırmış olabilirim :)
Bunu @GreatOttoman da dedi ama daha taze kan. Yani vücut taze. :D O kanı sürse de et taze oluyor.:F:F
ayoll magazinci gibi foto çekip getiriyorum yaranamıyorum beni açmalığı ilgilendirmiyor nasıl krutlduğu ama 3.bölümü sizde inceleyin bu sahne yoksa otomatik olarak benim dediğime çıkıyor ilerki bölümden bir sahne adamın elinde giysi gibi birşey var hatta :A:A:A