AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aa vlla ben çizgi romana göre gidiliceğini düşünüyorum hala bence glen ölücek çünkü önemsizbirisi ölmez sıradan birisinin ölümüylemi sezon finali yapıcaklar 1 yıl beklicez sıradan birisi ölücek bukadar basitleştirmezler bence kesinlikle önemli birisinin ölüceğini düşünüyorum glenn ölür inş

ama abrahamda olabilir o sopayada orda ilk vuruşta düşmeyip dayanıcak tek kişide abrahamdı onun ölümüde beni tatmin eder ama diğer sayılan önemsiz kişilerden birinin ölüceğini sanmıyorum
@Forumdash @Harunnn60

Yaa adam
Carl'a laf söyleyip sopasını kaldırmadı? Carl ölmüştğr inş

Yaa adam
yok ayol ondan sonra saymaya devam etti ayrıca ilk vurduktan sonra düşmedi vurduğu kişi o çocuk ölürdü ilk vuruşta zaten hahaha

Yaa adam
Carl asla ölmez bu düşünceden vazgeçin.
Bende sevmiyorum ama acı gerçek.
@destere

Abraham yada Gleen giderse memnun olurum.
Yada ikisi birden gitsin.

Carl asla ölmez bu düşünceden vazgeçin.
Bende sevmiyorum ama acı gerçek.
@destere

Abraham yada Gleen giderse memnun olurum.
Yada ikisi birden gitsin.
çizgi romana uymazsalar kesin abraham bence ip ucuda verdiler abrahamı öldürücek olmuştu

ayy ama ben glenn ölmesini istiyorum zaten en kuvvetli adayda kendisi

Çızgı romanda öyle
resmi atcam da sonradan yorumlayanlar ben bildim havası yapmasın
@Çiğdem- @destere
@destere benden uzak duruyor zaten
aaa yalnız bende bir araştırdım gerçi fotodanda anlaşılıyor ölüm sahnesinin yazılızı çizgi romanla aynıymış aynen bu şekilde olmuş ölümü bire bir sahneyi uygulamışlar dizidede
🙂🙂🙂 ölen kişidede inş bire bir uygulanmıştır

Gittim araştırdım buldum @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Üzüldüğüm isim gitmiş

@destere benden uzak duruyor zaten

yorumumda uzun uzadıya bütün olasılıkları saydım bir daha asla kim ölmüş diye tahmin yürütmeyeceğim
çünkü söylemediğim bir ihtimal kalmadı benim dediğim haricinde biri çıkması için o sahneden carol un ölmüş olması gerekirki carol orda dahi yoktu
)

maggieye göz koymuştu bence ayy hadi inş
@Harunnn60