6x16 . Bölüm Sezon Finali
güzel bir final oldu
arkadaşlar hep bir tahmin yürütmüşlerde tahminlerin içinde niye rick veya daryl yok ? onu anlamadım ? madem herkes olabilir özellikle @Çiğdem- in daryl ı olsa daha bir hoş olur onu göndermek şart
morgan carol sahneleride güzeldi ama anlamadığım bu yabancılardaki sapık oranı bizden daha düşük seviyede sanırım bizim dizilerde olsa orda carol yaralı yere düştüğü an bir köşeden bir tecavüzcü coşkun çıkardı ) onlarda öyle olmuyor ?
rick in karızması feci şekilde bozuldu bundan sonra rick durumu zor düzeltir onca kendisine güvenen insanın arasında iki büklüm diz çökmüş vaziyette perişan bir görüntü sergiliyorduki adama ne biçim koymuştur o sahne rick kolay kolay düzelmez sadece rick değil bütün grup karizmayı feci çizdirdi ?
@Forumdash ın aksine yeni gelen negan karakterini sevdim zaten çizgi romana göre negan hem sempatik hemde çok şrfsz bir karaktere sahip olarak gösteriliyormuş sanırım? yani daha önceki kötü valiye göre bunun iyi yönleride varmış diye duydum @Harunnn60 çizgi romanı ezbere bildiğine göre daha detaylı bir fikri vardır sanırım
bende şimdi tahmin yürüteyim NEGAN ın topuzu LUCİLLE acaba kimin beynini patlattı bu şanslı kim?
bir kere ölecek olan bayan olamaz negan kötüdür acimasız şrfsiz bişeydir ama kızları öldürecek kadarda alçak değildir yani kızlar kurtuldu
bu topuz rick in kafasında patlasa güzel olur ama oda mümkün değil rick başoğlan olunca onu harcamayacaklardır
lucille @Çiğdem- in daryl ında patlasa harika olur diyeceğim ama diyoruz çiğdem gibi milyonlarca daryl parlağına sempatiyle bakan seyirci var reyting kaygısıyla daryl ıda patlatmazlar ne yazıkki
bir iki arkadaş yorumlarında ölecek olan carl olabilir demiş olsa bencede iyi olur ama o da olmayacaklar arasında? niye derseniz çizgi romana göre veledin daha yapacak çok işi var, bu birinci sebep, ikinci sebep ise lori ölünce üç yıl boyu kıçı başı toparlayamadı rick, bu sefer carl ölürse tümden cıvataları sıyırır ondan sonra birde rick in triplerinimi çekeceğiz üçbeş sezon
geriye kim kalıyor glenn, abraham, eugene kalıyor ?
yine burda @Harunnn60 un çizgi romandan verdiği bilgilerden faydalanarak yorum yapalım romana göre glenn in beyni patlatılacakmış olurmu dersiniz ? ama öyle olsa o sahneyi yarım kesipte bir sezon sonraya bırakmazlardı ? glenn çizgi romana göre ölecekse bu bölümde öldürmeleri gerekirdi son sahne bilinçli olarak yarım bırakıldığına göre amaçları yeni sezon başlayana kadar bizlerin acaba kim kim diye isim sayıklamasını sağlamak ve yeni sezona kadar binlerce yorum yapan insanlara hakaret olmazmı çizgi romana göre hareket etmeleri? olur dimi ? o yüzden ölen gelnn de değildir ?
geriye abraham , aaron, eugene kalıyor onlar içinde bu kadar fikir jimnastiğine gerek yok onlardan biri ölürse insanların yeni sezon başlayana kadar yapacakları yorumlar güme gider, çünkü bu geriye kalanlar etkili karakterler değil gidenin önemli bir karakter olması şart ?
ve bunca yorumdan sonra kim ölür bence ? onu bilemem ama baştada dediğim gibi rick, daryl ve carl dan biri ölse güzel olur
aa vlla ben çizgi romana göre gidiliceğini düşünüyorum hala bence glen ölücek çünkü önemsizbirisi ölmez sıradan birisinin ölümüylemi sezon finali yapıcaklar 1 yıl beklicez sıradan birisi ölücek bukadar basitleştirmezler bence kesinlikle önemli birisinin ölüceğini düşünüyorum glenn ölür inş
ama abrahamda olabilir o sopayada orda ilk vuruşta düşmeyip dayanıcak tek kişide abrahamdı onun ölümüde beni tatmin eder ama diğer sayılan önemsiz kişilerden birinin ölüceğini sanmıyorum
ama abrahamda olabilir o sopayada orda ilk vuruşta düşmeyip dayanıcak tek kişide abrahamdı onun ölümüde beni tatmin eder ama diğer sayılan önemsiz kişilerden birinin ölüceğini sanmıyorum