AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x12. Bölüm

özellikle bölümün ikinci yarısı harikaydı , biraz aksiyon biraz heyecan bayağı hoş geçti bölüm tabi son sahnede dahada heyecan kazandı? önümüzdeki hafta daha heyecanlı olaylar bizi bekliyor

morgan bir tuhaf adam hala iyilikseverliği devam ediyor gerçi uykudayken bir insanın masum olup olmadığını bilmeden öldürmek pek hoş değil zaten japon çekirdeğide yanındaki gözlüklü zenciyle bu işi yaparken bayağı zorlandı
ama kendileri öleceğine karşı tarafı yok etmek herzaman daha güzel bir fikirdir

carol salağı maggie yi düşünüyormuş güya oysa kızı rahat bıraksa ele geçirilmeyeceklerdi? umarım maggie ye bişey olmaz carol aradan telef olsun

bu arada carol da boş durmuyor @Çiğdem- in daryl ını denedi ondan karşılık görmeyince şimdi şansını tobin yuvarlağında deniyor

baskın sahnesi çok güzeldi keşke maggie yakalanmasaydı dahada güzel olacaktı hamile kadını oralara getirenleri kınıyoruz

bu bölüm japon çekirdeğinin yanındaki gözlüklü zenci nerden çıktı ortaya onu çıkaramadım epeydir gözükmüyordu ?
birde o nereye gidiyor neden veda ediyordu o kısmıda anlamadım ?

Nasıl stresli bir bölümdü. Sonu tahmin ettiğim gibi ters köşe bitti.

12. Bölüm

Rick ve ekip tereyağından kıl çeker gibi girdi operasyona ama bu kadar basit olmayacağı belliydi. Sonda olan Meggie'ye oldu. Carol yine kurtulur umarım.

Bu rahip çöl bjs karakter aynı şekilde gözlüklü zenci.ss Ben sarışın elemanı görmek isterdim o zenci yerine Gleen'in yanında.

Rosita gibi bir taşı tercih etti demek Abraham. Kadına üzüldüm.

9/10 2. Yarının em muhteşem bölümüydu bence.

O vicdan olayı banada saçma geldi.
Ne gereksiz bir bekleyişti. Bekledikçe stres oldum bi de.

Şu kafa bulma olayı da güzeldi.

ayyy bilmiyorum şuan o hiç aklımda kalmamış ama maggienin yokluğunu gleen hiç fark etmiyor ayolll insan bir sorar nerede bu diye adamın umrunda değil

Valla onların sahnelerini ben de anlamadım. Ne kadar önemli olabilir ki?

Twd ye de devam edemedim son bolumler nasil @Cigdem-

Valla onların sahnelerini ben de anlamadım. Ne kadar önemli olabilir ki?

45 dakikalık bölümde anlamadığım topu topu 3 dakikalık yer vardı?
sizde inadına gidip aynı yeri anlamadınızki olay açığa çıkmasın
mesela orda
tara mıydı neydi hanı şu doktor denise le lezosfer ilişki yaşayan kişilik
o kız niye ben denise e gerçeği söyleyemedim dedi ne gerçeğiydi bu ? yani gidipte gelmeyeceğinimi söyleyecektide söyleyemedi ?
nereye gitmeyi düşünüyorduki hanı normal bir dünya olsa kızın waşingtona tayini çıktı diyeceğim öyle bişeyde yok

neyse şimdi diyeceksin o kısmıda kaçırmışım
en iyisi ben bişey sormayayım

ayyy bilmiyorum şuan o hiç aklımda kalmamış ama maggienin yokluğunu gleen hiç fark etmiyor ayolll insan bir sorar nerede bu diye adamın umrunda değil

zaten glenn gözlüklü zenciye aşık oldu maggie nin yokluğunu farketmemesi normal

araba içinde geçen sahneden bahsettin tamam. Orda ya "seni seviyorum" olayında aniden yalan söyledi kıza ya da yaşayan birini öldürmedi anlamında. Orda çok karişik bir yer oldu evde 3 kişi izledik yine anlamadık
birisi benden bile daha fan

seni seviyorum olayında doğruyu söylüyordu ama tara
çünkü arka koltukta jesus taraya peki seviyormusun dediğinde seviyorum dedi ? yani başka birşey gizlemişte neyi gizlemiş o kısmı çözemedik

O zaman
adam öldürme konusudur. Glenn ve zenci oğlan da gereksiz yere vicdan sahibi oldular bölüm boyunca

O zaman
adam öldürme konusudur. Glenn ve zenci oğlan da gereksiz yere vicdan sahibi oldular bölüm boyunca

bakalım @Harunnn60 belki o kısımları çözebilir kendisi dizinin uzmanı bizim anlamadığımız yerleri o da çözemezse demekki konuda bir hata var

6x12 çok iyi bir bölümdü.
rick yeni bir savaşı göze aldı..aslında bu birazda riskli oldu..çünkü başlarına iş açtılar..şu ana kadar hep birileri ricklerin bölgesini işgal edip baskın yapıyordu..ama bu defa rickin kararıyla ilk defa ricklerin ekibi düşman bölgesini baskın yaptılar..baskın sırasında glenn ile arkadaşı adamları öldürürken bunu yapmak istemeyip mecbur yaptıkları anlaşılıyordu..çünkü çoğu vicdan yaptı..hatta bunu yaptıklarında baya bir zorluk çektiler..jesus glennin hayatını kurtardı..bölüm sonunda tamda herşey yolunda ilerliyorken maggie ile carolun yakalanması ricki oldukça zor durumda bıraktı..bundan sonra ortalık baya karışacak..
@Harunnn60 @Çiğdem- @destere @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @Forumdash

carol kırk yılda bir faydalı bir iş yapacak diyordum
ama onunda içine etti
belki carol olmasa maggie esir alınmayacaktı hep o tilki carol yüzünden

ahh @destere konsantremi bozdu burda darlye laf atıp duruyor

daryl dan umudu kes bence daryl şey biraz ? hanı nasıl desem yumoş gibi
bugüne kadar hiç bir kızla ilgilendiğini gördünmü adamın en samimi arkadaşları rick ve abraham

Darly aslında ilgilendiği biri vardı önceki bölümlerde beth ondan sonra başka biriyle ilgilenmedi