6x12. Bölüm
özellikle bölümün ikinci yarısı harikaydı , biraz aksiyon biraz heyecan bayağı hoş geçti bölüm tabi son sahnede dahada heyecan kazandı? önümüzdeki hafta daha heyecanlı olaylar bizi bekliyor
bu bölüm japon çekirdeğinin yanındaki gözlüklü zenci nerden çıktı ortaya onu çıkaramadım epeydir gözükmüyordu ? birde o nereye gidiyor neden veda ediyordu o kısmıda anlamadım ?
özellikle bölümün ikinci yarısı harikaydı , biraz aksiyon biraz heyecan bayağı hoş geçti bölüm tabi son sahnede dahada heyecan kazandı? önümüzdeki hafta daha heyecanlı olaylar bizi bekliyor
morgan bir tuhaf adam hala iyilikseverliği devam ediyor gerçi uykudayken bir insanın masum olup olmadığını bilmeden öldürmek pek hoş değil zaten japon çekirdeğide yanındaki gözlüklü zenciyle bu işi yaparken bayağı zorlandı ama kendileri öleceğine karşı tarafı yok etmek herzaman daha güzel bir fikirdir
carol salağı maggie yi düşünüyormuş güya oysa kızı rahat bıraksa ele geçirilmeyeceklerdi? umarım maggie ye bişey olmaz carol aradan telef olsun
bu arada carol da boş durmuyor @Çiğdem- in daryl ını denedi ondan karşılık görmeyince şimdi şansını tobin yuvarlağında deniyor
baskın sahnesi çok güzeldi keşke maggie yakalanmasaydı dahada güzel olacaktı hamile kadını oralara getirenleri kınıyoruz
carol salağı maggie yi düşünüyormuş güya oysa kızı rahat bıraksa ele geçirilmeyeceklerdi? umarım maggie ye bişey olmaz carol aradan telef olsun
bu arada carol da boş durmuyor @Çiğdem- in daryl ını denedi ondan karşılık görmeyince şimdi şansını tobin yuvarlağında deniyor
baskın sahnesi çok güzeldi keşke maggie yakalanmasaydı dahada güzel olacaktı hamile kadını oralara getirenleri kınıyoruz
12.bölüm aa süperdi savaş başlıyor
@mrt-06 @Harunnn60 @destere sizlerin hoşunuza gitmeyecek şeylerde oluyor ama ben çok memnunum vlla ayrıca @sokak sanati @OzaN @Yiğitt @cevaa 🙂🙂🙂
rick ve ekibi sonunda savaşı başlattı ayol adamları uykularında öldürmeleri çok acımasız
silahlı çatışma sahneleride çok güzeldi ve asıl savaş haftaya başlıyor
aa @mrt-06 carolu kaçırmışlar ayol ayrıca @destere @Harunnn60 maggieyide kaçırmışlar ayoll glenn ise hiç yokluğunu hissetmiyor bile
S0612
Az dialogsuz bol aksiyonlu bir bölümdü. Güzeldi sonu yine amaaaaa aaaaaa dedirtti.
maggie ve carol kaçirildi. Ayak bağı maggie yapti yine yapacğını. Carol'umuzjn liderimiz,n başı dertte @mrt-06 @sokak sanati help pls el atın siz de
Yaa bunlar hiç yaşayan insan öldürmediler mi? Neyin vicdanını yapıyor her sezon ve sezon araları bi yeri talan ediyorsunuz zaten!
8/10
@çiğdem- 'in yoruma da güldürdü eskiden mektuplarda her cumle sonuna stop yazılırdı. Çiğdem- de ayolsuz yazamıyor @destere böyle böyle olmuş ayoll @Harunnn60 şunu da şöyle ayoll
bu bölüm japon çekirdeğinin yanındaki gözlüklü zenci nerden çıktı ortaya onu çıkaramadım epeydir gözükmüyordu ? birde o nereye gidiyor neden veda ediyordu o kısmıda anlamadım ?