Foruma girmeyeli o kadar uzun süre olmuştu ki telefonu da kullanmıyordum zaten unutmuşum oldugunuAma sende yani hata yapmışsın diyeceğim ama bana kızacaksın.Birkaç kez foruma girdi bizde sen girdik zannettik böyle heyecanlandık.
Foruma girmeyeli o kadar uzun süre olmuştu ki telefonu da kullanmıyordum zaten unutmuşum oldugunuAma sende yani hata yapmışsın diyeceğim ama bana kızacaksın.Birkaç kez foruma girdi bizde sen girdik zannettik böyle heyecanlandık.
hahah ayy erkek diye bırakıcakta ölücekmiydi dağ gibi adam ne yapmasını bekliyordun darlyın
ayy o yaşlı carolu darly e yazmaya çalıştı bu senaristler bunu kabul edemeyiz gebersede kurtulsak ayollİnternette bir yoruma güldüm.Jesus Michone'den daha güzel yazmış.
Nedir bu Carol, Michone nefreti bu izleyicide?
Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok.ayy o yaşlı carolu darly e yazmaya çalıştı bu senaristler bunu kabul edemeyiz gebersede kurtulsak ayoll
Rank | Show | Net | L+3 18-49 rating |
1 | THE WALKING DEAD | AMC | 8.7 |
2 | TALKING DEAD | AMC | 2.8 |
2t | REPUBLICAN DEBATE | CNN | 2.8 |
4 | THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON | FX | 2.7 |
5 | BETTER CALL SAUL | AMC | 2.0 |
Şimdi baktım bende gerçekten 8.7 almış oha. 😱Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok.@destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu?
Geçenki bölüm yanlışım yoksa, 8.7 reyting almış. Daha önce bu kadar yüksek almış mıydı? Nerdeyse 9 reyting. 😱 @Harunnn60
Rank Show Net L+3 18-49 rating 1 THE WALKING DEAD AMC 8.7 2 TALKING DEAD AMC 2.8 2t REPUBLICAN DEBATE CNN 2.8 4 THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON FX 2.7 5 BETTER CALL SAUL AMC 2.0
Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok.@destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu?
Geçenki bölüm yanlışım yoksa, 8.7 reyting almış. Daha önce bu kadar yüksek almış mıydı? Nerdeyse 9 reyting. 😱 @Harunnn60
Rank Show Net L+3 18-49 rating 1 THE WALKING DEAD AMC 8.7 2 TALKING DEAD AMC 2.8 2t REPUBLICAN DEBATE CNN 2.8 4 THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON FX 2.7 5 BETTER CALL SAUL AMC 2.0
İkisi giderse grup parçalanır; Maggie hamile karnındaki sabiyle zombi avlayamaz, Rick desen bir havalara girdi, öbür adam da sopayla kafayı bozmuş, çinli desen hayal aleminde, diğerleri zaten daha acemi.doğru diyorsun öyle önemli bir yaş farkı yok carol 65 doğumluymuş daryl 69 doğumluo kadar yaş farkı benle @Çiğdem- arasındada var eğer onlara nikah düşmüyorsa benle çiğdemede düşmezhem iki gönül bir olunca 4 yaşın lafımı olur
bence çokda yakışıyorlar birbirlerine ikisi bir an önce evlenip gruptan ayrılsın gidip madagaskara yerleşsinler diziyede uğramasınlar bir daha
İkisi giderse grup parçalanır; Maggie hamile karnındaki sabiyle zombi avlayamaz, Rick desen bir havalara girdi, öbür adam da sopayla kafayı bozmuş, çinli desen hayal aleminde, diğerleri zaten daha acemi.Carol ve Darly grubun atardamarı yani hiçbir yere gidemezler.Ha birde Michone'm var.
3 gün eklenmiş reyting o.Şimdi baktım bende gerçekten 8.7 almış oha. 😱Sezon başında 7.0 filan alınca moralim bozulmuştu.
@OzaN sende gör.
Sen mi yazdın yoksa?İnternette bir yoruma güldüm.Jesus Michone'den daha güzel yazmış.
Nedir bu Carol, Michone nefreti bu izleyicide?
Michone da küheylan gibi avrat ama, al bunu bütün gün tarlaya sür hiç yorulmadan iş yapar. Köy hayatında herkese Michone gibi bir eş şart.Yok da hakikaten öyle.
Yok yav ne küheylanı ne bi yemek yapmasını bilir ne kadın işlerinden anlar bi kılıcı var işte yoksa pek bir şeyi yok. Carol desen neyse tam bir Anadolu kadını.Michone da küheylan gibi avrat ama, al bunu bütün gün tarlaya sür hiç yorulmadan iş yapar. Köy hayatında herkese Michone gibi bir eş şart.
doğru diyorsun öyle önemli bir yaş farkı yok carol 65 doğumluymuş daryl 69 doğumluo kadar yaş farkı benle @Çiğdem- arasındada var eğer onlara nikah düşmüyorsa benle çiğdemede düşmezhem iki gönül bir olunca 4 yaşın lafımı olur
bence çokda yakışıyorlar birbirlerine ikisi bir an önce evlenip gruptan ayrılsın gidip madagaskara yerleşsinler diziyede uğramasınlar bir daha
aaa 60 yaşında değilmi o kadın beee o moruğu istemiyorum darle geberir gider inşKız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok.@destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?