AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama sende yani hata yapmışsın diyeceğim ama bana kızacaksın.
Birkaç kez foruma girdi bizde sen girdik zannettik böyle heyecanlandık.
Foruma girmeyeli o kadar uzun süre olmuştu ki telefonu da kullanmıyordum zaten unutmuşum oldugunu
yılbaşı gecesi filan söylemişti. Fabrika yaptım sonra telefonu.

hahah ayy erkek diye bırakıcakta ölücekmiydi dağ gibi adam ne yapmasını bekliyordun darlyın

dağa hakaretmi ettin sen şimdi ?
) dağ eğer goril yavrusu abrahamı kendisine benzettiğini duysa çatlayıp ikiye ayrılır kahrından

Valla bende anlamadım gitgide çoğalıyorlar.
Yakında @destere 'de kadını severse hiç şaşırmam.

köydeki merkebi diziye koysalar caroldan daha sempatik durur
)

6x10

Geç de olsa izleyebildim, geçen haftaki bölüm kadar iyi değildi tabi ama ben yine de severek izledim.

Paul geldi, hoş geldi.
Aslında ben bizimkilerin dışındakileri sevmem ama diziye renk şart, baya iş çıkar bu elemandan. Bunun yüzünden kamyon dolu yiyeceklerimiz gitti.

Michonne ve Rick'in olayına şaşırdım ama beklediğim de bir şeydi gibi.
Yani öyle çok da şok olmadım açıkçası. Ben onları hep dost olarak gördüm, biraz değişik kaldı bana göre.

Bizimkilerin sonda basılması da güzeldi.

9/10

11. bölüme geçeyim bu arada.

6x11

Ortalama bir bölüm olmuş bence, ben pek beğenmedim.

Abraham da yuva kurma derdine düştü, hiç sevmiyorum bu adamı ben ya.
Nedense itici geliyor bana hep.
Darly'in cevabı çok güldürdü bunun sorusuna ama: ''Her boku yaptık da yuva kurmak mı kaldı'' demesinde sesli güldüm.

Paul ve arkadaşlarının yeri hoşuma gitti, inek gördük vay anasını.

Sonunda Gleen'i bu bölüm gördük, diğer bölümde hiç görememiştik. Aynı şekilde Maggie'yi de gördük.
Bebekleri de geliyor yakında.

7.5/10

İnternette bir yoruma güldüm.
Jesus Michone'den daha güzel yazmış.

Nedir bu Carol, Michone nefreti bu izleyicide?

İnternette bir yoruma güldüm.
Jesus Michone'den daha güzel yazmış.

Nedir bu Carol, Michone nefreti bu izleyicide?
ayy o yaşlı carolu darly e yazmaya çalıştı bu senaristler bunu kabul edemeyiz gebersede kurtulsak ayoll

ayy o yaşlı carolu darly e yazmaya çalıştı bu senaristler bunu kabul edemeyiz gebersede kurtulsak ayoll
Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok.
@destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu?

Geçenki bölüm yanlışım yoksa, 8.7 reyting almış. Daha önce bu kadar yüksek almış mıydı? Nerdeyse 9 reyting. 😱 @Harunnn60

RankShowNetL+3 18-49 rating
1THE WALKING DEADAMC8.7
2TALKING DEADAMC2.8
2tREPUBLICAN DEBATECNN2.8
4THE PEOPLE V. O.J. SIMPSONFX2.7
5BETTER CALL SAULAMC2.0

Şimdi baktım bende gerçekten 8.7 almış oha. 😱
Sezon başında 7.0 filan alınca moralim bozulmuştu.

@OzaN sende gör.

doğru diyorsun öyle önemli bir yaş farkı yok carol 65 doğumluymuş daryl 69 doğumlu
o kadar yaş farkı benle @Çiğdem- arasındada var eğer onlara nikah düşmüyorsa benle çiğdemede düşmez
hem iki gönül bir olunca 4 yaşın lafımı olur

bence çokda yakışıyorlar birbirlerine ikisi bir an önce evlenip gruptan ayrılsın gidip madagaskara yerleşsinler diziyede uğramasınlar bir daha

İkisi giderse grup parçalanır; Maggie hamile karnındaki sabiyle zombi avlayamaz, Rick desen bir havalara girdi, öbür adam da sopayla kafayı bozmuş, çinli desen hayal aleminde, diğerleri zaten daha acemi.
Carol ve Darly grubun atardamarı yani hiçbir yere gidemezler.
Ha birde Michone'm var.

şimdi diziye katılan jesus daryl ın yokluğunu aratmaz bayağı savaşkan biri
carol desen zaten külliyen israf diziden baştan çıkması lazımdı daha önce ölen andrea yı da sevmemiştim ama bari güzel kadındı carol un öyle bir özelliğide yok

grubu kim koruyacak dersen zaten maggie bir melek melekler onu korur
michone desen zaten kendi kendine yeter ? diğerleride kendikendini korusun artık şimdi japon çekirdeğiyle rick kazmasının güvenliği için hiç endişe edecek durumda değilim

Michone da küheylan gibi avrat ama, al bunu bütün gün tarlaya sür hiç yorulmadan iş yapar. Köy hayatında herkese Michone gibi bir eş şart.
Yok yav ne küheylanı ne bi yemek yapmasını bilir ne kadın işlerinden anlar bi kılıcı var işte yoksa pek bir şeyi yok. Carol desen neyse tam bir Anadolu kadını.

aaa 60 yaşında değilmi o kadın beee o moruğu istemiyorum darle geberir gider inş

12.bölüm aa süperdi savaş başlıyor

@mrt-06 @Harunnn60 @destere sizlerin hoşunuza gitmeyecek şeylerde oluyor ama ben çok memnunum vlla
ayrıca @sokak sanati @OzaN @Yiğitt @cevaa 🙂🙂🙂
rick ve ekibi sonunda savaşı başlattı ayol adamları uykularında öldürmeleri çok acımasız

silahlı çatışma sahneleride çok güzeldi ve asıl savaş haftaya başlıyor

aa @mrt-06 carolu kaçırmışlar ayol ayrıca @destere @Harunnn60 maggieyide kaçırmışlar ayoll glenn ise hiç yokluğunu hissetmiyor bile

yeni bölümü hala izleyemedim birazdan izlemeye başlarım artık

S0612

Az dialogsuz bol aksiyonlu bir bölümdü. Güzeldi sonu yine amaaaaa aaaaaa dedirtti.
maggie ve carol kaçirildi. Ayak bağı maggie yapti yine yapacğını. Carol'umuzjn liderimiz,n başı dertte @mrt-06 @sokak sanati help pls el atın siz de

Yaa bunlar hiç yaşayan insan öldürmediler mi? Neyin vicdanını yapıyor
her sezon ve sezon araları bi yeri talan ediyorsunuz zaten!

8/10

@çiğdem- 'in yoruma da güldürdü
eskiden mektuplarda her cumle sonuna stop yazılırdı. Çiğdem- de ayolsuz yazamıyor
@destere böyle böyle olmuş ayoll @Harunnn60 şunu da şöyle ayoll