AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama sende yani hata yapmışsın diyeceğim ama bana kızacaksın. :F Birkaç kez foruma girdi bizde sen girdik zannettik böyle heyecanlandık. :D
Foruma girmeyeli o kadar uzun süre olmuştu ki telefonu da kullanmıyordum zaten unutmuşum oldugunu:X yılbaşı gecesi filan söylemişti. Fabrika yaptım sonra telefonu.

hahah ayy erkek diye bırakıcakta ölücekmiydi dağ gibi adam ne yapmasını bekliyordun darlyın :F:F:F

dağa hakaretmi ettin sen şimdi ? :)) dağ eğer goril yavrusu abrahamı kendisine benzettiğini duysa çatlayıp ikiye ayrılır kahrından :)

Valla bende anlamadım gitgide çoğalıyorlar. :A Yakında @destere 'de kadını severse hiç şaşırmam. :F

köydeki merkebi diziye koysalar caroldan daha sempatik durur :))

6x10

Geç de olsa izleyebildim, geçen haftaki bölüm kadar iyi değildi tabi ama ben yine de severek izledim. :D

Paul geldi, hoş geldi. :D Aslında ben bizimkilerin dışındakileri sevmem ama diziye renk şart, baya iş çıkar bu elemandan. Bunun yüzünden kamyon dolu yiyeceklerimiz gitti. :T:

Michonne ve Rick'in olayına şaşırdım ama beklediğim de bir şeydi gibi. :D Yani öyle çok da şok olmadım açıkçası. Ben onları hep dost olarak gördüm, biraz değişik kaldı bana göre.

Bizimkilerin sonda basılması da güzeldi. :A

9/10

11. bölüme geçeyim bu arada. :)

6x11

Ortalama bir bölüm olmuş bence, ben pek beğenmedim. :(

Abraham da yuva kurma derdine düştü, hiç sevmiyorum bu adamı ben ya. :D Nedense itici geliyor bana hep. :( Darly'in cevabı çok güldürdü bunun sorusuna ama: ''Her boku yaptık da yuva kurmak mı kaldı'' demesinde sesli güldüm. :D

Paul ve arkadaşlarının yeri hoşuma gitti, inek gördük vay anasını. :D

Sonunda Gleen'i bu bölüm gördük, diğer bölümde hiç görememiştik. Aynı şekilde Maggie'yi de gördük. :bhr: Bebekleri de geliyor yakında. :Z

7.5/10

İnternette bir yoruma güldüm. :D Jesus Michone'den daha güzel yazmış. :A

Nedir bu Carol, Michone nefreti bu izleyicide? :T:

ayy o yaşlı carolu darly e yazmaya çalıştı bu senaristler bunu kabul edemeyiz gebersede kurtulsak ayoll :A:A:A
Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok. :A @destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu? :D

Geçenki bölüm yanlışım yoksa, 8.7 reyting almış. Daha önce bu kadar yüksek almış mıydı? Nerdeyse 9 reyting. 😱 @Harunnn60

RankShowNetL+3 18-49 rating
1THE WALKING DEADAMC8.7
2TALKING DEADAMC2.8
2tREPUBLICAN DEBATECNN2.8
4THE PEOPLE V. O.J. SIMPSONFX2.7
5BETTER CALL SAULAMC2.0

Kız kaç defa diycem ikisinin arasında yaş farkı fazla yok. :A @destere'ye soralım, Carol ile Darly yakışmıyor mu? :D

Geçenki bölüm yanlışım yoksa, 8.7 reyting almış. Daha önce bu kadar yüksek almış mıydı? Nerdeyse 9 reyting. 😱 @Harunnn60

1THE WALKING DEADAMC8.7
2TALKING DEADAMC2.8
5BETTER CALL SAULAMC2.0
Şimdi baktım bende gerçekten 8.7 almış oha. 😱 :F Sezon başında 7.0 filan alınca moralim bozulmuştu.

@OzaN sende gör. :F

1THE WALKING DEADAMC8.7
2TALKING DEADAMC2.8
5BETTER CALL SAULAMC2.0

doğru diyorsun öyle önemli bir yaş farkı yok carol 65 doğumluymuş daryl 69 doğumlu :) o kadar yaş farkı benle @Çiğdem- arasındada var eğer onlara nikah düşmüyorsa benle çiğdemede düşmez :) hem iki gönül bir olunca 4 yaşın lafımı olur :)
bence çokda yakışıyorlar birbirlerine ikisi bir an önce evlenip gruptan ayrılsın gidip madagaskara yerleşsinler diziyede uğramasınlar bir daha :)

doğru diyorsun öyle önemli bir yaş farkı yok carol 65 doğumluymuş daryl 69 doğumlu :) o kadar yaş farkı benle @Çiğdem- arasındada var eğer onlara nikah düşmüyorsa benle çiğdemede düşmez :) hem iki gönül bir olunca 4 yaşın lafımı olur :)
bence çokda yakışıyorlar birbirlerine ikisi bir an önce evlenip gruptan ayrılsın gidip madagaskara yerleşsinler diziyede uğramasınlar bir daha :)
İkisi giderse grup parçalanır; Maggie hamile karnındaki sabiyle zombi avlayamaz, Rick desen bir havalara girdi, öbür adam da sopayla kafayı bozmuş, çinli desen hayal aleminde, diğerleri zaten daha acemi. :F Carol ve Darly grubun atardamarı yani hiçbir yere gidemezler. :A Ha birde Michone'm var. :D

İkisi giderse grup parçalanır; Maggie hamile karnındaki sabiyle zombi avlayamaz, Rick desen bir havalara girdi, öbür adam da sopayla kafayı bozmuş, çinli desen hayal aleminde, diğerleri zaten daha acemi. :F Carol ve Darly grubun atardamarı yani hiçbir yere gidemezler. :A Ha birde Michone'm var. :D

şimdi diziye katılan jesus daryl ın yokluğunu aratmaz bayağı savaşkan biri :) carol desen zaten külliyen israf diziden baştan çıkması lazımdı daha önce ölen andrea yı da sevmemiştim ama bari güzel kadındı carol un öyle bir özelliğide yok :)
grubu kim koruyacak dersen zaten maggie bir melek melekler onu korur:) michone desen zaten kendi kendine yeter ? diğerleride kendikendini korusun artık şimdi japon çekirdeğiyle rick kazmasının güvenliği için hiç endişe edecek durumda değilim :)

Michone da küheylan gibi avrat ama, al bunu bütün gün tarlaya sür hiç yorulmadan iş yapar. Köy hayatında herkese Michone gibi bir eş şart. :A
Yok yav ne küheylanı ne bi yemek yapmasını bilir ne kadın işlerinden anlar bi kılıcı var işte yoksa pek bir şeyi yok. Carol desen neyse tam bir Anadolu kadını. :D

1THE WALKING DEADAMC8.7
2TALKING DEADAMC2.8
5BETTER CALL SAULAMC2.0
aaa 60 yaşında değilmi o kadın beee o moruğu istemiyorum darle geberir gider inş
:F:F:F

12.bölüm aa süperdi savaş başlıyor :Z:Z:Z
@mrt-06 @Harunnn60 @destere sizlerin hoşunuza gitmeyecek şeylerde oluyor ama ben çok memnunum vlla :A:A:A ayrıca @sokak sanati @OzaN @Yiğitt @cevaa 🙂🙂🙂
rick ve ekibi sonunda savaşı başlattı ayol adamları uykularında öldürmeleri çok acımasız :(:(:(

silahlı çatışma sahneleride çok güzeldi ve asıl savaş haftaya başlıyor:Z:Z:Z

aa @mrt-06 carolu kaçırmışlar ayol ayrıca @destere @Harunnn60 maggieyide kaçırmışlar ayoll glenn ise hiç yokluğunu hissetmiyor bile :F:F:F

yeni bölümü hala izleyemedim birazdan izlemeye başlarım artık :)

S0612

Az dialogsuz bol aksiyonlu bir bölümdü. Güzeldi sonu yine amaaaaa aaaaaa dedirtti.
maggie ve carol kaçirildi. Ayak bağı maggie yapti yine yapacğını. Carol'umuzjn liderimiz,n başı dertte @mrt-06 @sokak sanati help pls el atın siz de:F

Yaa bunlar hiç yaşayan insan öldürmediler mi? Neyin vicdanını yapıyor:F her sezon ve sezon araları bi yeri talan ediyorsunuz zaten!

8/10

@çiğdem- 'in yoruma da güldürdü:F eskiden mektuplarda her cumle sonuna stop yazılırdı. Çiğdem- de ayolsuz yazamıyor:F @destere böyle böyle olmuş ayoll @Harunnn60 şunu da şöyle ayoll:F