AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy hemen iftira at zaten vane gibi darlye'de bir tebrikler desen ölürsün benim adamlarım senin adamlarını kurtarıyor her hafta

ayy hemen iftira at zaten vane gibi darlye'de bir tebrikler desen ölürsün benim adamlarım senin adamlarını kurtarıyor her hafta

orda maggie yi kurtarsa rositayı kurtarsa veya sassha yı kurtarsa tebrik ederdik senin parlak daryl ı
ama gidip çöl beygiri abraham ı kurtarınca insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
abrahamla ne işi olabilirki yoksa bunlar şey mi ?
)

Hh Carol'ım.
Kadın iyice reis oldu. Gerçekten Maggie hafif kaldı biraz. Kesinlikle Carol olmalıydı. @Harunnn60 'Da eleminden çatlasın.
Aynen bunu ben de düşündüm.

Carol esfane oldu bence de, dizinin ilk sezonundan beri en ilgi çeken karakter o. Hep bir şekilde gündeme gelebiliyor.
Daha önce adamları yakmıştı, işte grubu terk etmişti, kızını kaybetti vs. vs. hep ilgi odağı. Senaristler daha fazla geri plana atarsa dizi kaybeder.

4 bölüm öncesi hala aklımda, Carol maskeyi takıp geleni geçeni kesmişti haha zevkten gülmeye başlamıştım.

Ayrıca adını unuttum sopalı adam da 3 bölümdür yok.

Yaa Carol fanları iyice çoğalmiş dizide
geçen sezon çok kötülenen yorumlar vardı. Hele küçük kızları öldürdüğü bölümde. Öyle acı ama gerçek senaryolar yazsalar yine @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06

O bölün şahaneydi gerçekten. Ben Şu son durağı patnattigi bölüme de bitmiştim. Kadın reis.

Sen şu kuzeninden ne çektin be.

O bölün şahaneydi gerçekten. Ben Şu son durağı patnattigi bölüme de bitmiştim. Kadın reis.
Küçük kızları öldürmedi ki psikopat kız kardeşini zombiye yem etti, o Carol da mecburen hayatını sonlandırmak zorunda kaldı.
Efso bir karakter böyle sakin ama güçlü bir kadın.

O bölüm bence dizinin en iyi bölümüydü hem psikolojik gerilim hem dramatik yönü hem heyecanı süperdi, hoş @OzaN o bölümü de beğenmemişti.

hahah ayy erkek diye bırakıcakta ölücekmiydi dağ gibi adam ne yapmasını bekliyordun darlyın